Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.577
Cevap
95
Favori
388.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk ciktiginda sadece ana gorevleri oynayıp bitirip satmıştım ve çok gömerek eleştirmiştim.

    Geçen ay dlcli versiyonu alıp başladım sıfırdan, 59 saat olmuş daha dlcye başlamadım, hatta ana görevlerde de Panama yeni geldim full keşif yan görev yapıyorum, çok sevdim bayıla bayıla oynuyorum bitmesin istiyorum.

    İlk oynadigimda mesela lizzie bardaki barmen abla (abiymis eskiden) araba yarişi var katıl falan diyip yan görev actiydi, klasik düz yan görev sanıp hiç yapmamıştım bile meğerse o yarışların da bı arka hikayesi bı sebebi bir olay örgüsü varmış.

    Bugün bir yan görev yaptım tekerlekli sandalyede engelli bir adam kendisi için bir soygun yapmamizi istiyor. Ya dedim cyberpunk evreninde bı insan nasıl engelli ve sandalyeye mahkum olur, çeşit çeşit siber modifiye var niye yaptırmıyor diye düşündüm. İşin aslını öğrenince içim parçalandı, adama 2 hafta önce ALS teşhisi konuluyor, bir anda elden ayaktan düşüyor, doktora gidiyor hemen tüm vücut siber donanım yaptırıp sakat kalmamak için. Ama adamcağız dolandiriliyor falan. Daha bir sürü olaylar olaylar, bu sarı renkli olan yan görevlerden değil yeşil renkli olan yan gorevinde yanı diyebileceğimiz önemsiz görevlerden biriydi. İyi ki 2.5 yıl aradan sonra tekrar başlamışım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En son güncellemeden sonra grafikler göze daha kötü geliyor aynı şeyi yaşayan var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Firestorm1911 kullanıcısına yanıt

    Oyunun bilgisiyar sürümüne kıyasla grafikler yerlerde.

  • hakanyargici kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hocam dağlar kadar fark var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler selam. Oyunu ilk çıktığı zaman bitirmiştim. Şimdi dlc aldım ona girmek istiyorum ama mevcut karakterimle. Oyuna her devam et dediğimde Nocturne OP 55N1 görevinden devam ediyor. Dlc'ye nasıl girebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Hocam geri dönülemez bir asamada olabilirsin, bazı yorumlarda dlcye başladıktan sonra dialog gereği yanlış seçim yapıp, daha dlcnin basindayken tüm dlcyi faile düşüren kişilerin yorumları vardı. Mesela ilk DLC başladı lineer bir görev var ondan sonra ityaka açılıyor ama orda bir dialog var. "Ben tamamim istemiyorum" gibi bir seçenek vardı onu seçince DLC komple faile düşüyor bug değil ama seçiminin sonucu olarak.

    Sende durum farklı, eğer halen night Cityde gezerken ya da yön görev vs bitirdikten sonra "songbird" seni arayıp DLC görev ataması yapmadiysa o aşamayı çoktan gecmisşindir. Mesela ben oynarken "vodoo Boys" görevinden sonra aranıp görevim atanmıştı.

    Oyunun son görevi senin bahsettiğin görev bana DLC şansını kaçırmişsin gibi geldi ama umarım bulursun nette falan araştır. Umarım baştan başlamak zorunda kalmassin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiraiiya kullanıcısına yanıt

    Open world görev harici dolaştığım bir save yükleyip tekrar deneyeyim hocam. O şekilde de olmazsa sıfırdan direk dlc'ye başlarım. Teşekkür ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Hocam bitirdiysen zaten mümkün değil dlcye hazır karakterle başlaman, şimdi tekrar okuyunca fark ettim. DLC oyuna birkaç yeni son ekliyor kendi DLC sonu hariç anaoyunun sonunu da etkiliyor. Oyunu bitirmeden başlamak gerekiyor dlcye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom Liberty genişleme paketi oyunu bambaşka bir seviyeye taşımış. Ana hikaye görevi, yeni karakterler, yan görevler ve yeni bölge çok düzel dizayn edilmiş. Cd Project geçte olsa oyunun hakkını vermiş. Umarım devam oyununda daha da üstüne koyarlar. En büyük beklentim ise fps kamera yerine tps kameraya geçiş yapmaları.

  • jiraiiya kullanıcısına yanıt

    Hocam selam tekrar. Oldu sanırım. Son görevden önceki save'i yükledim. Görevin adı "Kurtlar Sofrası" değil mi? Songbird diye kadın bir ağgezer aradı sonrasında bir yerde buluştuk. Gizlenerek bir yere girdim falan... Yalnız oyunu tamamen unutmuşum. Şu an için düz shooter gibi oynuyorum. İlerledikçe anımsarım umarım :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 2 Kasım 2023; 19:27:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam iyi bari kurtarmişsin :) DLC çok kasvetli yanlız ya ben de ortalarına geldim ama hala alışamadım,çok güzel olmuş ama çok kasvetli harita


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, ilk defa bir platin kupa yolunda ilerlerken takemura finalini yapamıyorum çünkü takemurayı kurtarmayı unutmuşum 🥲 en başa dönmem gerekiyormuş yaklaşık 70 saatim var kıyamıyorum benimle takemurayı kurtardığı görevin bulut kaydını paylaşabilecek olan varsa çok mutlu olurum gerçekten çok teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar

    CYBERPUNK 2077 [PS4 / PS5 ANA KONU] | Türkçe, Çıktı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Ps4 sürümündeki sorunlar düzeldi mi?
    Yeniden almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diwanji -- 4 Kasım 2023; 16:2:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jiraiiya kullanıcısına yanıt
    DLC oynanamaz duruma mı geliyor, ne oluyor hocam, anlamadım. Bu nasıl bir işleyiş? DLC'ye para verip alıyoruz, bir seçenek seçtim diye DLC fail'e düşecek ve oynayamayacak mıyım? Param boşa gitmiş olmuyor mu o zaman?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 4 Kasım 2023; 22:29:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    Hocam dialog seçeneği bu, DLC den önce de oyundaki yan görevlerin bir çoğundaki diyalogda görevi kabul etmeme seçeneği var. Bunda da koymuşlar sonuçta full RPG olmasa da RPG esintisi var. DLC haritasını açıyorsun ama kurtarma görevini kabul etmek zorunda değilsin, istemiyorum dersen fail oluyor işte adamlar böyle yapmış faile düşersen load game yapıp dialogun oncesine dönersin. İster para ver ister bedava oyna adamlar sana seçenek sunmuşlar, ister ben varım dersin ister istemiyorum dersin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana oyun ve DLC mükemmeldi.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Songbird'i seçtim.Reed'i vurdum. Hatunu uzaya yolladım. Ortada kalakaldım. :D
  • Takemurayı kurtardığı görevin save dosyasını bulut yolu ile iletebilecek olan var mı? Ücret bile verebilirim, oyunu bütün yan görevler dahi bitirdim sadece arasaka finali kaldı takemurayı kurtarmadığım için yardımcı olun lütfen

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mazotlusamara kullanıcısına yanıt
    Steamda yada pc sürümü varsa oyunun orada pc save bul buluta yükle hesabının. Konsoldan da bulut save yi ps ye indir hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 6 Kasım 2023; 16:10:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler acaba ana oyunu bitirmeden direkt dlc geçiliyor mu zamanında bitirip silmiştim oyunu en baştan başlamayalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 11 Kasım 2023; 22:55:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Unchartedxx kullanıcısına yanıt
    Direkt dlc'den başlayabiliyorsun hocam. Zaten ana menüde hangisine başlamak istersin diye soruyor. Eğer dlc'yi seçersen seni sıfırdan değil de belli bir seviyeden oyuna başlatıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.