Şimdi Ara

D grubu Lideri Kim Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler son grup.. Tek seçenek oynayarak ekmek yiyebileceğimiz son şans bence.. İlerleyen turlarda da tek maç olacaktır ama tek bir maçı bilmek öyle kolay olmuyor.. D grubu lideri kim olur? Yarın akşama kadar paylaşalım.. Önce puan durumu..

    Fransa 4 puan (+2 av)
    İngiltere 4 puan (+1 av)
    Ukrayna 3 puan (averajına gerek yok :))
    İsvec 0 puan

    Şimdi maçlar..

    İngiltere - Ukrayna
    Fransa - İsveç..

    Ve oranlar..

    Fransa lider olur... 1.45
    İngiltere lider olur... 2.6
    Ukrayna lider olur 7.5

    Gelsin yorumlar...



  • Öncelikle burada en önemli nokta şu.. Gruptan çıkmak için Fransa'ya beraberlik yetiyor.. Eğer kazanırlarsa ve İngiltere Fransa'dan 1 gol averajı fazla farkla Ukrayna'yı yenemezse liderler... Yani 1.45in gelme ihtimali bir hayli yüksek.. Ancak beraberlik yettiği için beraberliğe yatabilirler.. Yedeklerle çıkabilirler.. (Tabi ikinci olurlarsa İspanya ile eşleşecekler ben olsam bastırırım alırım maçı) Fransa maçı beraber bitse çok mu şaşırırız.. Hayır.. İngiltere yenerse çok mu şaşırırız.. Hayır.. Bu durumda İngiltere lider olur ve 2.60 gelir..

    Ancak :) Buradaki en önemli tehlike şu.. İngilizlere de beraberliğin yetiyor olması.. Biraz karışık değil mi :) Ama bence iddaa böyle daha güzel :)

    Biraz da sizin yorumlarınızı alalım..
  • Fransa'nın da İngiltere'nin de kazanacağını düşünüyorum ama İngiltere averajını maksimum +2 yapacaktır görüşündeyim. Fransa'nın da kazanacağını düşünecek olursak Fransa lider bitirir görüşündeyim. Fakat 1.45'ten oynanır mı orasını bilemeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.