Şimdi Ara

D&R ve iade sorunsalı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dr.com.tr aldığım ürünü beğenmeyip iade ettim. Birkaç iş günü bekledikten sonra para iademin gerçekleştirilmediği için firmaya mail attım. Firma yetkililerinin bana geri dönüşü bu mesaj "W145758892 numaralı siparişinizde iade olarak göndermiş olduğunuz ürünü tarafımıza iletmenizi rica ederiz. " ile oldu. Kargo teslim bilgilerine baktığımda ise firma personeli Y*** Ö*** teslim aldığı gözükmektedir. Para iademi yapmayıp mağdur ettiğiniz yetmezmiş gibi iş takibini bile yapamayan kişiler aldığınız ürünleri tarafımıza iade edin diyerek dalga geçer gibi mesaj atıyor.
    Sonunda iadem gerçekleşti ama dr.com.tr İki farklı ürün aldım bu iki ürün aynı faturada yer almaktadır. Firma çalışanları sadece bir ürünün tutarını tarafıma iade ediyor. Müşteri hizmetlerine yazıyorum üç seferdir telefon ediyorum kayıt oluşturuldu tarafınıza geri dönüş yapılacaktır deniliyor ve halen sonuç yok. Durum budur nasıl bir yol izlenmeli artık beni çileden çıkardılar çıldırmak üzereyim lütfen yardımcı olun.







  • Geçmiş olsun D&R pişmanlıktır. Arayıp biraz bağırın çağırın telefonda kısa süre sonra iadeyi yaparlar. Başka türlü laftan anlamıyorlar.
  • merhaba hocam bende wow legion oyun aldım ama mağazadan aldım 3 5 gün oldu alalı hiç açmadım iade edebilirmiyim acaba?

    fişi falan yanımda deil attım heralde kredi kartı ile almıştım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysftnr333 -- 2 Mayıs 2017; 0:38:19 >
  • ysftnr333 Y kullanıcısına yanıt
    Açmadıysan iade alınır ama keşke fişini atmasaydın illaki fişi isteyecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.