Şimdi Ara

D-Smart 2008 Üyesi İçin Kutu Değişimi ve Teklifler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forumdaşlar, kolay gelsin

    Dayımgillerin her kanalın beleş olduğu 2008 döneminden D-Smart üyesi ve Next marka SD kutuları var. Uzun süre şehirdışındalardı, kendi şehirlerindeki evlerine döndüler. Bilindiği gibi 1 Ocak 2016'da HD'ye geçildi D-Smart'ta ve kutuları bu nedenle devre dışı kalmış. D-Smart'la yollarına devam etmeye gönüllüler gibi fakat birkaç soruları var:

    Sanırım 2008 üyeliklerinden doğan hakları da yılbaşı HD geçişiyle birlikte sona ermiş olmalı, ben öyle duydum.

    1)2008 üyelerine duyumlarıma göre 24 ay taahhütle 15 liralık sembolik bir Mega Paket teklif ediyorlarmış, dayımlara teklif ederler mi ? Ya da bu gruptaki üyelere ne kadarlık taahhüt,ücret ve paket vaadediliyor HD geçişi için ?
    2)Dayımların kutularının mülkiyeti onlarda, zamanında abone edilirken hatrı sayılır bir miktar kutu parası (sanırım 200 liraya yakın) almışlardı. Günümüzde yeni üyelerin yada HD değişimi yapan kutuları kiralık veriliyor. Acaba HD geçiş iyapıldığında dayımların kutularının mülkiyet durumu ne olur ? Sonra aboneliklerini kapattıklarında yeni kutuyu iade etmeleri istenirse eski kutunun parası nd. mahkemelik olmayalar. Yeni kutunun mülkiyeti onlarda kalsa kabul.
    3)Bu gruptaki üyeler için internetli D-Smart için TV paketi ve internet hızı ne kadar teklif edebilirler ? D-Smart'ın interneti iyi mi, memnun kalan var mı ? Bildiğim kadarıyla Türk Telekom hattını kullanıyorlar.



    Bu 3 sorunun cevabıyla başlayalım, ek sorularım varsa sorarım.
    Teşekkürler







  • Konu günceldir ve cevaplarınızı beklemekte.
  • Selamlar bende aynı durumdaydım. Kutu değişimi modül aile Plus bir yıllık tahadut ile aylık 22tl ye aldım. Akşam evde iken detaylı tekrar yazarım. Not: mega paket aylık 32 TL imiş bu şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 yılında dsmartın yıl dönümüne özel o dönem bütün kanalları kapsayacak şekilde 1 yıllık paketle almıştım ve sonra paket eklemesi yapmadım. yaklaşık bir hafta önce müşteri hizmetlerini aradım. telefon numaram değiştiği için ve üyeliğim aktif olmadığı için cihazdaki kartın numarasını söyleyip sistemdeki bilgilerim görülebildi. bana aile plusı, cihaz iadesiz 1 yıl 22tl, cihaz iadeli 2yıl 22tl ayrı teklif sundu. daha sonra bayiye giderek cihaz teslim 1 yıllık aile plus 22tl aylık ödeme ile aldım. bana uygun fiyata mega paket teklifi yapılmadı her iki taraftan. kısacası cihazdaki kartın numarası not alıp ilk önce müşteri hizmetleri sonrada duruma göre bayiye sorulmasında fayda var. mega paket teklifi alanlar nasıl alıyor tam bilgim yok. (bu arada cihaz tesliminde sadece cihaz ve kumandası olsa yeterli) saygılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.