Şimdi Ara

D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz? (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.205
Cevap
13
Favori
124.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abtani

    Cam modülün kanal aramak gibi bir hüneri yoktur.Sadece şifreli kanalı açar,sizin uydu cihazınız kanaları arayıp bulacak.

    Tamamdır hocam. Teşekkür ederim.
  • febahadir kullanıcısına yanıt
    ilk kanalları yüklerken sadece dsamrt kanal listesi ayarlansınmı diye soruyo
  • Arkadaşlar merhaba size bir sorum var. Şimdi 24 aylık dizi paketi almış olduğumuz için 24 ay boyunca paket değiştiremiyor muyuz modüllü üyelikte? Futbol kanallarını açtırmak istiyorum desem ödeme sistemi nasıl olacak nasıl bir ek ücret isterler yardımcı olabilir misiniz?
  • redbloodedman kullanıcısına yanıt
    değiştirebilirsin hatta dizi paketi sinema paketiyle birleşti bedavadan... ayrıca spor paketi istersen müşteri hizmetlerini ara söyle ama para isterler ayrıca ..ödeme sanırım kredi kartı ile yapılıyo. kredi kartına taksitte yapılıyo sanırım
  • Servis gelmeden biz kurduk televizyonu. 10 gün sonra servis gelip elindeki flash bellekten ayarladı kanalları. 1 yıl dizi, sinema ve belgesel kanalları ile aldım modülü. Hangi kanalları izliyorsunuz? Öneriniz nedir?
  • Bu olayı nereden nasıl ayarlamalıyım, beni yönlendirebilir misiniz.

    hangi siteden temin edebiliriz
  • dizi paketini almak istiyorum 24 ay olarak belgedel kanallarından hangisi açık acaba?
  • konuyu biraz hortlatayım.. müşteri hizmetlerinden bugün 24 aylık sinema dizi HD paketini aylık 15 lira fiyat aldım.. kararsızım fiyat çok iyi ama 24 ay uzun bır sure acıkcası..

    cam modulü lg 47lb670v model tv de ızleyen varmı arkadaslar?

    ha bırde dmk nedır yahu??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: no_Antijen


    ha bırde dmk nedır yahu??

    dsmart modül kullananlar
  • merhaba arkadaslar bir sorum oalcak cam modül kullanıyorum tv philips sadece kanald hd ve star hd de karıncalanma oluyor cağı yeniledim fakat düzelmedi merkezi sistem kullanıyorum evdeki diğer tv vestel modülü ona takıyorum sorun yok vestel e gelen uydu hattını philips yv ye taşıdım problem yine aynı bir çözüm önerisi olan varmı
  • nasıl iş anlamadım 2 ay tatildeydim tv philips açtım modül uyarı veriyor bu kart bu modülün değil deyip duruyor neyse sinyal yeniledim olmadı çıkarıp taktım olmadı şimdide hiç görmüyor modülü durduk yere bunu yapan modül ilk kez görüyorum
  • Skn almayın , hiçbir sözleşmeniz olmamasına rağmen üyeliği iptal ettiremiyorum , benimki modüllü üyelik, tam bir tuzak
  • kesinlikle almayın aldırmayın. 2 yıl peşin en pahalı döneminde satın aldım. en pahalı dönemi derken yazılarım var forumda millet 500 almış ben 1200 liramı ne para ödedim. herneyse o sizi ilgilendirmiyor şuanda. cihazı aldım taktıktan sonra kanal listesini taratıp tv ye yazınca flaş kart ile bilgisayardan kanalları düzenledim. onu Ip ten D-smartın web sitesindeki kanal listesini önüme açıp sıralamayı oradan tek tek yaptım. yaklaşık 3 saatimi aldı. başlarda iyiydi sonradan bazen cı modul bulunamyor diye ekrana uyarı çıkmaya başladı. evim tertemiz toz toprak yok çocuk yok tvde kartı oynayacak vs dokunulacak biryerde diil. sora kartı çıkar tak bir süre idare etti.
    asıl en berbat olay sonradan başıma geldi. kanal listeleri hergün kendi kendine sıalamalar değişti kanallar kayboldu. benim satınaldığım paket Sinema paketi ama şuanda malesef e2 kanalını ve birtane moviesmart-2 kanalından film izleyebiliyorum. sanırım tekrar modulu yniden kurup kanalları tekrar buluduracağım bunu yapmak okadar işgenceki anlatamam. kablo kalabalığı olmasın tek kumanda vs diye aldık. aldığıma alacağıma çok pişman oldum. ozaman 1250 mi 1500 mü ne oara verdim 2 senelğine şuan 250 lira bile vermem. cihaz kutu alırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kitbuka

    Skn almayın , hiçbir sözleşmeniz olmamasına rağmen üyeliği iptal ettiremiyorum , benimki modüllü üyelik, tam bir tuzak



    Telefon ile sözleşme yapmışlar . Evet, tamam gibi onay sözcüklerini kullandıysanız bu kanunen geçerli ve sözleşme yerine geçiyor . Zaten onay vermediyseniz de

    bunu kanıtlayamazsınız . Kaydı onlar tutuyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafasadık

    kesinlikle almayın aldırmayın. 2 yıl peşin en pahalı döneminde satın aldım. en pahalı dönemi derken yazılarım var forumda millet 500 almış ben 1200 liramı ne para ödedim. herneyse o sizi ilgilendirmiyor şuanda. cihazı aldım taktıktan sonra kanal listesini taratıp tv ye yazınca flaş kart ile bilgisayardan kanalları düzenledim. onu Ip ten D-smartın web sitesindeki kanal listesini önüme açıp sıralamayı oradan tek tek yaptım. yaklaşık 3 saatimi aldı. başlarda iyiydi sonradan bazen cı modul bulunamyor diye ekrana uyarı çıkmaya başladı. evim tertemiz toz toprak yok çocuk yok tvde kartı oynayacak vs dokunulacak biryerde diil. sora kartı çıkar tak bir süre idare etti.
    asıl en berbat olay sonradan başıma geldi. kanal listeleri hergün kendi kendine sıalamalar değişti kanallar kayboldu. benim satınaldığım paket Sinema paketi ama şuanda malesef e2 kanalını ve birtane moviesmart-2 kanalından film izleyebiliyorum. sanırım tekrar modulu yniden kurup kanalları tekrar buluduracağım bunu yapmak okadar işgenceki anlatamam. kablo kalabalığı olmasın tek kumanda vs diye aldık. aldığıma alacağıma çok pişman oldum. ozaman 1250 mi 1500 mü ne oara verdim 2 senelğine şuan 250 lira bile vermem. cihaz kutu alırım.


    Panasonic Neo Plazma ve CI Modül olduğu için bende de bazı kanallar açılmıyor .

    Televizyonun yazılımı en son yazılım. CI modül güncellenemiyor.

    Neredeyse 1.5 ay oldu ne MH nede teknik servisten arayanlar çözüm bulamadı .

    Ya uydu alıcısı alıp modülü receıver a takacağım ya da değiştirirlerse CI + isteyeceğim .

    Devamlı kanallarda güncelleme yapıp yeni frekanslar taratıyorum, sorun çözülmüyor .

    Sorun çözülse 4000 den fazla kanal arasından favori listemi düzenleyip rahatlayacağım .

    Digitürk'ün dayattığı sınırlı kanalları izlemektense buna katlanacağım .





  • dsmart modülünü satmak isteyenler bana ulaşsın lütfen.

    mega paket istemez belgesel ve spor yeterli.
  • bulursanız 2. el olarak başkasından alın sıfır olarak almak epey sıkıntı. ben zamanında bimex ten almıştım 250 liraya spor paketi 3 yıldır ayda 15 liradan mega paket alıp izliyorum. bu şekilde harika bir şey rakibi yok zaten. kapanacak denilen hiçbir ek pakette kapanmadı herşey açık dsmartgo da var :)
  • Bu gün mega paketi yeniledim 16 liraya.
  • Merhaba. Ben mülkiyeti bana ait olan kutuyla üyeyim ve modüllüye geçiş yapmak için başvurdum. Yanlız modüllüye geçişte modülün mülkiyetinin d smarta ait olacağını ve kutuyu da alacaklarını söylediler. Modülün d smarta ait olması handikap mıdır?
  • LG 42LB620V televizyonum için bugün itibari ile dsmart hd dekoderi verip cam modül aldım ama açıkçası su an o kanal listesi yüzünden çok pişmanım bunun hazır bir düzeni düzeneği yokmu acaba bilgisi olan yarcımdı olursa çok sevinirm
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.