Şimdi Ara

D- Smart doğrru tercih olurmu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler benim de tercih yapmam gerekiyor su anda ttnette yalın fibernetim var taahhütüm bitiyor, yenilediğim zaman 66 tl ödeyeceğim.
    dsmarttan 0850 ile başlayan bir numara ile aradılar bir kaç hafta önce, sinema dizi belgesel kanalı ile birlikte interneti 71 tl ye vereceklerini söylediler.
    dün 0212 ile başlayan bir numara ile aradılar aynı teklifi 75 tl ye verdiler. Ben daha önceki teklifi söyleyince o teklife imkansız gibi bi şeyler söylediler.
    şimdi bir kaç sorum olacak kullanıcılarına ve geçiş yapanlara yardımcı olursanız sevinirim.
    1- bu dsmartı kaç kişi satıyor güvenilir mi ben taseron firmalarla uğrasmak istemiyorum taşeronluk gibi bir şey var mı?
    2- bana ekstra para çıkarırlar mı sorduğum zaman başka hiçbir ücret ödemeyeceksiniz (uydu alıcı, modem, bağlantı ücreti vs.) diyorlar ama muhatap yok bir türlü güvenemiyorum.
    3- su an bağlantı hızım çok iyi bunda düşme olur mu?




  • caver kullanıcısına yanıt
    Aslında teledünya iyi. Görüntü kalitesi de çok iyi ama çoğu yerde yok. Gene D smart kalıyor zorunlu seçenek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 20 Ağustos 2014; 17:42:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutay2455

    Lig tv falan istemiosan d smart iyidir..

    Katılıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • werwer_131 W kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsan dsmart net alma kardeş çok söven var yorumlarda.tv ile beraber avantajlı gibi geliyo ama herkes netten pişman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eurosport istemiyorsan, yabancı müzik kanalı istemiyorsan, yabancı tv ve haber kanallarını izlemek için 2. uyduyu takmak istiyorsan alabilirsin dsmartı:)
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    ttnette devam ediyorum.
    ttnette fiyat 4 tl daha aşağıya geldi iki senelik taahhütle
    zaten tv de izlemiyorum fazla belgesel kanalı için almış olacaktım.
    yorumlarınız için sağolun arkadaşlar
  • Digiturkun her kanalı para arkadaş.. adamlar resmen soyguncu.. Dsmartın da belgesel kanalları kötü. Bir arkadaşın dediği gibi oturup da 1 saat izlememişimdir. Ama NatGeo Wild kanalı özellikle çok güzel yayınlar yapıyor. Ama sırf o kanal için de digitürke para vermem açıkçası... Dsmartın film kanalları kötü değil. Güzel filmler veriyor. Ancak ben kendime güzel bir uydu alıcısı aldım. İnternet bağlantısı da takılı şekilde ve server paylaşım üzerinden digitürkün tüm belgesel kanallarını ve birçok HD film, spor, müzik kanalı izleyebiliyorum. Tabi Hotbird uydusundan ve ingilizce dilinde.. az bi ingilizcen varsa zorlanmazsın izlerken .. Şu platformlara para ödemekten bıktım ama eşimin isteği üzerine dsmartın modülünü de aldım. Çok uyguna geliyor modüllü kullanım. Kanal sıralamanı da kafana göre yapıyorsun. Platformların sıralamasına mahkum olmuyorsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adam31

    dsmarttta belgesel kanalaları içerikleri berbat belgesel seviyosanız digiturk tavsiye ederim nat geo kanalları falan digitürkte var dsmartta yok

    dsmart uydu alıcı var bende... belgesel kanalları var. cihaz bize değilde başkasına iat. ttnet süresi doldu. dsmart+ internet paketine geçmeyi istiyorum. su an ki alıcıdaki belgeseller yhd cihazda yok mudur ya da digiturk de çok daha fazla mı belgesel var.

    birde tv den kayıt yapan cihaz varmış sanırım ondan istiyorum ne kadar fark eder. değer mi bu farka.kullanan var mı tv den kayıt özelliğini.
  • bende Dsmart ta digiturkte var. dsamrtı anlatacak olursam belgesel kanalalrı işe yaramaz dizi kanallarıda kötü. spor kanalları desen işte şampiyonlar ligi var ama oda zaten Galatasarayın gurupta altı maçı olacak sadece üçü dsmartta olacak. bunun dışında smart spor kanallar gerçekten çok kötü ntv spor smart tada la liga canlı yayınlar dışında sürekli maç tekrarı oluyor. diğer spor kanallarında da izleyecek pek birşey olmuyor. film kanalları bence digiturkle denktir. digitürk tanınmış firmaların %80 i ile anlaşmalı olduğunu idda etsede hikaye. eğer dsmart alacaksanhttp://www.hepsidijital.com/dsmart-hd-maxi-paket#0 buradakini al sinema paketlerini şampiyonlar ligi maçlarını izlersin. üyeliğin bitincede 150 - 160 liraya yıllık olarak yenilersin. avantajlı olur.
    digiturk'ün enbüyük + sı tabiki lig tv. digi ilk üyelikte pahalı oluyor ama üyelik bitince ondanda pazarlık yapıp düşürüyorlar. belgesel kanalları iyi. dizi kanalları fena değil ve iq var oradanda izleye biliyorsun birde superonline internetle bağlatırsan iq da hız düşüşü yaşamıyormuşsun galiba öyle yazıyordu. dizi kanalları eh işte tv den dizi kanalları pek izlenmiyor açıkçası ama iq dan dizi takip edebilirsin. digiyide internetle bağlatmak veya medimarkt tan almak daha mantıklı.




  • D Smartın film kanalları beş para etmez. Daha beş film izlemedim. Tv2deki filmler bile daha kaliteli. Sadece Şampiyonlar ligi var onun da yarısı ücretsiz zaten. Dijitürk esen artısı Eurosport ve Belgesel kanalları. Ama o da ayrı çanak istiyor ve Kendi kalitesiz uydu alıcısına mahkumsun. Evde hat varsa en iyisi Teledünya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caver kullanıcısına yanıt
    Digiturk aldım
    Giriş hd ve belgesel paket olarak.. 6ay 18tl- 6ay 25tl olarak..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsmart + internet yerine dijiturk + iinternet mi alayım. belgesel kanalı olarak neler var. birde ben hd kayıt yapmak istiyorum yahu. böyle birsey mümkün mü , maç olur belgesel olur film olur dizi olur...
  • Lig istemiosan d smart al.. didgiye o kadar para vermeye degmez.. sanki.24 saat tv mi sryredeceksnz.. film derseniz var dizi belgesel hepsi var d smartta ve adamlat ilk uyelikten sonra 15 tl ye kadar mega paket veriolar.. digide ise 15 liraya anca giris paketini alirsin ondada ulusal kanallar disinda bisi yok,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende digide var lig disinda kutuyu tvye baglamiyorum bile.. modullu d smary uyeligim ile kendi kanal.siralamami yaptim ve kyifli.keyifli kanal degistirebiliyorum,,
    Digide kanaldegistiriyorum yok uyeliginiz bu kanali kapsamiyor yok oyle yok boyle.. bide en one koymuslar dizi.sinemalari..birr uru karisiklik... sadece mac yayini oldugunda aciyorum digiyi.. bes para etmez zaten.,,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbolla pek işim yok.arasıra çok önemli maçlar olursa onlara bakarım barca real maçı gibi ..
  • Tabii ki hayır! Digiturk en iyisi. History, Nat Geo ve Eurosport var. Peki onlar D-Smart'ta var mı? Hayır. Peki ne var?
    -Vasat sinema kanalları
    -Bebeklere yayın yapıp çocuklara hizmet edermiş gibi davranan çocuk kanalı
    -Hiç 3D kanal yok (Bir ara vardı gerçi ama bu D-Smart, hemen kaldırdı)
    O yüzden Digi al derim. O da olmaz dersen Teledünya al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BillCipherDude

    Tabii ki hayır! Digiturk en iyisi. History, Nat Geo ve Eurosport var. Peki onlar D-Smart'ta var mı? Hayır. Peki ne var?
    -Vasat sinema kanalları
    -Bebeklere yayın yapıp çocuklara hizmet edermiş gibi davranan çocuk kanalı
    -Hiç 3D kanal yok (Bir ara vardı gerçi ama bu D-Smart, hemen kaldırdı)
    O yüzden Digi al derim. O da olmaz dersen Teledünya al.

    3d önemli değil ,çocuk kanalıda önemli değil...

    benim için belgeseller kanalları önemli ... zaten tv ye onun için bakıyorum . yoksa ailem bakıyor genelde.
    birde real barrca maçı falan olur önemli büyük maçlar ona bakarım . mac da izlemem pek.
    birsey soracam mtv lebanon gibi arap kanllarını var mı digiturk de yada dsmartta ... konser kaydı falan yapmak isterim hd olarak .. ondan diyorum. Nancy ajram haifa wehbe falan kaydetmek istemişimdir hep.bçyle bir imakn varsa onuda göz ardı etmem. yine yerli yabancı müzik kanalalrı olsun isterim hd olarak. kayetmek mümkünse kaydetmekte isterim.




  • Karar verin :)) takipp

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki platformu da denemiş biri olarak şöyle söyleyebilirim ki Digitürk daha kaliteli iş yapıyor. D smart avea'ysa digiturk turkcell.

    Eğer sen de benim gibi türkiye liginden hazzetmiyorsan ama avrupa ligi, ispanya ligi ve nba güzel olur diyosan d smart.

    Lig tv almaya gönlün varsa hiç düşünmeden digiturk.

    Sinema kanallarında çeşitlilik arıyorsan d smart daha iyi. Genelde 2012-2014 arası filmleri gösteriyorlar. Şu sıralar dönen filmler Zero dark thirty, 12 yıllık esaret, alacakaranlık vs.

    Belgesel konusunda hiç düşünmeden digiturk.

    Müzik konusunda yine hiç düşünmeden digiturk. D smartta normal uydudan farklı bi kanal yok.

    D smart'ın ses düzeninde ciddi bir sorun var. Türk filmlerini anlayabilmek için sesi fullemeniz gerekiyor. Sonra arada bir müzik çıktığında gümlüyor haliyle.

    D smartta altyazılar da özensiz. Ama filmlerin digiturkten daha iyi olduğunu tekrarlamak gerek.

    D smart'ın süper paketini alacaksan 52 tl istiyorlar.(eski uydu alıcısını getirene)Plus için +10 tl.

    Eğer digiturk sinema, dizi, belgesel ve müzik için bu fiyattan aşağı bi fiyat verirse ve hd+ verecekse ve futbolun senin için bi önemi yoksa digiturku al.




  • dsmartta hd yerli yabancı müzik kanalı var mı ?
    birde arap kanlları çekiyormudur . mtv lebanon gibi..ordan da müzik kaydı falan yapmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.