Şimdi Ara

D-Smart Fiber İnternet ve Sinema Paketinde Büyük HD Fırsatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  D-Smart Fiber İnternet ve Sinema Paketinde Büyük HD Fırsatı! D-Smart Fiber İnternet ve Sinema Paketinde Büyük HD Fırsatı!

    D-SMART FİBER İNTERNET ve SİNEMA PAKETİNDE BÜYÜK HD FIRSATI!!!

    KAMPANYA DETAYLARI

    Kampanyanın Avantajları Nelerdir ?

    • Ekonomik D-Smart Limitsiz İnternet tarifeleri.
    • 24 ay boyunca sabit fiyat.
    • 36 TL İnternet aktivasyonu ücretsiz.
    • En yaygın fiber ağı üzerinden fiber hızlar.
    • Taahhütüm var diyenlere. Diğer İnternet Servis Sağlayıcılardan internetini iptal ederek gelen ve limitsiz İnternet tariflerine başvuran, yeni abonelerin diğer operatöre ödeyecekleri taahhüt bozma bedelinin en fazla 120 TL' ye(24 ay*5TL indirim olacak şekilde) kadarı indirim olarak karşılanıyor.

    Kampanya kapsamında taahhüt vermek gerekiyor mu?

    Kampanya 24 ay taahhütlüdür.


    Farklı bir Internet Servis Saglayıcıdan taahhüdüm bulunuyor. Bu kampanyadan faydalanabilir miyim?

    Tarafınıza yansıtılacak taahhüt bozma bedelenin 120 TL’ye kadar olan tutarı tarafımızdan size ödenmektedir. Ödemeler aylık eşit taksitler halinde D-Smart faturanıza indirim olarak yansıtılacaktır. Bunun için eski internet servis sağlayıcınızdan çıkan taahhüt iptal bedeli faturanızı ödeyerek ödeme belgesini 0212 478 0 555’e fakslamanız gerekmektedir.

    Kampanya süresince paket değişikliği yapabilir miyim?

    Kampanya kapsamında fiber internet paketinde üst paketlere geçilebilir, alt paketlere geçilemez. TV paketinde bir defaya mahsus olmak üzere başlanılan pakete dönüş yapılabilir.

    Modem ücreti ne kadardır?

    Kampanyalar modemli sunulmaktadır ve modem mülkilyeti D-Smart’a aittir, abonenin kullanımına verilir.Kablolu modem için 1 TL, kablosuz modem için 2 TL faturaya yansıtılır. Eve kadar fiber alt yapısında fiber modem ücretsiz sunulmaktadır. Aboneligin herhangi bir sebeple sona erdirilmesi durumunda D-Smart’a iade edilmesi gerekir. Iade edilmemesi durumunda kablolu modem için 60, kablosuz modem için 150 ve fiber modem için 250 TL faturalanır.

    D-Smart Aktivasyon (iç kurulum) ücreti tüketici tarafından mı karşılanıyor?

    Kampanya kapsamında D-Smart aktivasyon (iç kurulum) ücreti olan 40 TL tüketici tarafından karşılanmaktadır. Faturaya 40TL ya da 2TL*24ay taksitli olarak yansıtılabilir.

    KAMPANYA HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTEYEN KULLANICILARIMIZ PM DEN MESAJ ATABİLİRLER. YADA MÜŞTERİ TEMSİLCİLİĞİMİZE ULAŞABİLİRLER.


     D-Smart Fiber İnternet ve Sinema Paketinde Büyük HD Fırsatı! D-Smart Fiber İnternet ve Sinema Paketinde Büyük HD Fırsatı!







  • Hocam sabit telefon olmak zorunda mi.. Birde modullu d smart uyesiyim yakinda uyeligim bitecek ve yeniletecegim internet ile birlikte yenitebilirmiyim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynen modüllü üyeyim..Bu kampanyadan nasıl faydalanırız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.