Şimdi Ara

D-Smart Net VPN'le düzelen internet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • D-smart Superonline altyapısıyla 100mbit internet kullanıcısıyım. Yaklaşık 10 gündür internetimde sıkıntı vardı, ortalama 60mbit hız alıyorum. Ölçümlerde 75'e kadar çıkmasına rağmen bazı siteler ki buna D-Smart'ın online işlemler sitesi dahil, yüklenmiyor ya da yarım yamalak yükleniyor. Örneğin Steam 125kb'lik güncellemeyi yapamıyor, telefon netine bağlanıp güncellemeyi tamamladıktan sonra ev netimle oyuna girdiğimde ise tamamen sorunsuz 60-70 ping ile oyunumu oynayabiliyorum. Sonradan farkettim ki VPN kullanınca açılmayan siteler açılabiliyor. 10 gündür aramalarıma, online işlemlerde yazdığım şikayetlere ve Şikayetvar.com'da yazdıklarıma rağmen hala bir ilerleme katedemediler. Bugün teknik ekip göndermeye çalıştılar da sistemleri sağ olsun dandik olduğu için beceremediler daha sonra tekrar arayın dediler.

    Bu sorun benim kendim çözebileceğim bir sorun mudur? Bunların eline düşmekten nefret ediyorum, her aramamda sorunu baştan anlatmam gerekiyor her seferinde de anlamıyorlar ne olduğunu








  • Evet çağrı merkezi çalışanları otomasyona bağlamışlar modem ışıkları ve ping baktırma dışında bir şey bilen az kişi var. Daha önce de kabloyla ilgili sıkıntım olduğunda 5. gün gelebilmişlerdi bu sefer her gün arıyorum kayıt açtırmak için bakalım ne zaman gelecekler. İnterneti böyle başkasının altyapısını kullanandan almamak lazımmış iyice inandım artık. TV servisi için girişmiştim artık taahüt bitince ona da güle güle

  • Aynen en iyisi direkt servis sağlayıcının kendisinden hizmet almak. Zamanında Türk Telekom da böyle Doping vs. üzerinden kendi altyapısını kullananları bir sorun olduğunda süründürüyordu bu kadar yılda kafalar hiç değişmemiş demek ki. Ben de fiyatı uyguna geldiği için internet + TV birlikte aldım ama taahhüt bitince yenilemeyeceğim bu şekilde.

  • Aynı dert geçen paartesiden beri bende de var. Bendekinin farkı VPN'e bağlanamıyorum. Evden çalıştığım için VPN ile işyerine bağlanmam lazım ama 1 haftadır VPN bağlanmıyor. Aradığımda açanların bilgi ve birikimi 0 oğlu 0. Hiçbişey bilmiyorlar.


    Bazı sityelere hiç girmiyor. Bazılarına yarım yamalak giriyor. Mesela speedtest'e giriyor. ama hız testi yapamıyor. Teamviewer ile "bağlanmaya hazır" dediği halde karşı taraf bağlanamıyor. VPN bağlanmıyor. Playstation'u açıyorum oyun oynayayım diye, PSN'e bağlanmadığı için hiçbişeyi açamıyorum.


    İnternet kağıt üstünde var görünüyor ama resmen rezalet.


    Artık bugün BTK'ya şikayet edeceğim bakalım ne olacak.

  • dsmart ile aynı sorunları 10 gündür ben de yaşıyorum. 5 para etmez bir kurum. Ne interneti ne personeli. BTK'ya şikayet nasıl yapılıyor ben de yardırmak istiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.