Şimdi Ara

D-Smart Port Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • D-Smart Net kullanmak için başvuru yaptım, sorunsuz bir şekilde modem teslimi yapıldı ama kurulum Türk Telekom yetkilileri tarafından yapılıyor dendi. 7 iş günü bir dönüş olmayınca aradım PORT YOK diye bir dönüş aldım.

    Port yok, açılması için belirli bir zamanda verilemiyor + ben pek anlamam bu işlerden. Port bildiğim saha dolabı içinde santral tarzı birşey galiba, Izmir cadde üzerine internet sinyali gelmiyor.

    Telekom müşteri hizmetlerine ulaşmak ayrı bir dert, minimum 25 dakika telefon başında insan bekletiyorlar. Onlarla görüşmeden önce buraya yazayım dedim.

    Telekom ile görüşmeden önce müşteri olarak ne hakkım var, ne talep edebilirim?

    Daha önce bu tarz durumla karşılaşanlar varsa bu işin sonu nereye gitti, bağlandı mı ne tip yol izlediler. Haftaya kadar acil internet erişimi sağlamam lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • D-Smart sorunları ile Telekom müşteri hizmetlerinin ilgileneceğini sanmıyorum. Port sorunu çok ayrı bir karın ağrısı açılmasını beklemekten başka yapabilecek tek şey santral ile görüşmek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom ile hiçbir hakkın yok.
  • Eyvallah sağolun cevaplar için ama olay çok mantık dışı değil mi? Birinin kendi portundan vazgeçmesini mi bekleyeceğim? Apaçık bir kapasite sorunu durumu var ortada.

    Yeni port açılması gibi bir seçenek var mı onu da bilmiyorum, o kadar saçma bir durum ki Telekom altyapısı kullanan başka bir firmaya başvuru yapsam yine aynı sorun yaşanacak mantık olarak.

    Karın ağrıtan kısım bu sorunun halledilmesi ile ilgili D-Smart müşteri temsilcilerinin bilgisi olmaması, Telekom bu sorunla ilgileniyor mu? Yoksa salladılar oyaliyorlar mı bilemiyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.