Şimdi Ara

D'smart tan bu kadar olmaz denecek çamurlar, Resmen yalancı olduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen sene Mayıs ayında üyelik taahhütümün bitmesi nedeniyle Dsmart'ı iptal ettirmek istedim. Müşteri temsilcileri günlerce arayıp birçok teklifte bulundu. En çarpıcı olanı da 1 sene daha üyelik sözleşmesi yaparsak cihazın mülkiyetinin bana verilmesiydi. Reddedemedim..

    Bu sene sözleşmemiz yine bitti, aradılar. 17 tl maxi hd - 22 tl de sinema teklif ettiler Fakat benim gözümde verdikleri hizmet 15 liradan fazla etmezdi ve bu bedelin içinde zaten 10 lira cihaz bedeli vardı. Kendi cihazıma ne diye kira ödeyeyim ki.

    Fakat o da ne Gecen sene anlaşmış olmamıza ragmen cihazi bana bırakmadılar 60 tl istediler kabul etmedim ve aynı gün digiturk'e geçtim

    Görüşmelerim dinlendi ve neredeyse beni yalancı çıkarttılar arkadaşlar. Ben kendi kendime cihazı bana verin diyecek halim yok herhalde. Gecen sene iptal ettirmemek için ellerinden gelen teklifi yaptılar. Şimdi telefon kayıtlarında böyle birşey söylenmemiş diyorlar. Zavallılar..

    Koskoca kurumsal bir şirketsin, 60 tl sinde değilim de müşteriyi yalancı, dolandırıcı konumuna düşürmek de ne oluyor. Kullanan bilir cihazları o kadar yavaş ki, dsmart olmadan tenezzül bile edip tv ye bağlamazsınız. Neyse sokağın başındaki çöpten gelip cihazlarını alırlar artık.

    Buradan üye olmayı düşünen tüm arkadaşları uyarıyorum, bu dolandırıcılardan uzak durun lütfen !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoktuaslan -- 31 Temmuz 2013; 23:11:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • digiturk çok mu farklı? maxi + sinema tvleri 22 tl ye beğenmiyorsunuz .digi ye daha azını ödeyeceksiniz sanki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmart yetkilileri de geldi iste. Sanane kardesim hangine ne kadar istersem öderim. Cok merak ediyorsan soyleyeyim 14 tl öduyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoktuaslan

    Dsmart yetkilileri de geldi iste. Sanane kardesim hangine ne kadar istersem öderim. Cok merak ediyorsan soyleyeyim 14 tl öduyorum

    14 Tl ödüyorsun için de hiçbirşey yok :) (bu arada bende de digiturk var)

    cihaz mülkiyeti istiyorsanız peşin abonelik yapın diğer türlü sesli kayıt filan hikaye oluyor yada yazılı kağıt filan almak lazım.
  • 14 tl 2 keyif paket ive hd yayin Bence dsmart in full paketinden daha dolu icerik var. Ayrica 220 tl de digi play bence mantikli olan bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem digitürk hem d-smart kullanmış birisi olarak Dsmart diyorum kesinlikle. Sadece national geographic kanalı olmadığı için üzülüyorum d-smart'ta. Onun dışında diğer bütün kanallar harika. Lig maçları da D-smart'ta olsa Digitürk diye bir şey kalmaz ortada.

    Başınıza gelen olayda üzücü. Yanlış anlaşılmalar olmuştur bişey diyemeyiz ama güzel teklif sunmuşlar size. 57TL ödeyen arkadaşım var maxi+sinema
  • Bende hem digi hemde dsmart var. Dsmart daha dolu bu aralar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.