Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (443. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.918
Cevap
102
Favori
511.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bana en son 310 lira teklif ettiler 24 mbit + mega paket. Gene kabul etmedim ama galiba indirim yapmıyorlar artık piyasa iyice allak bullak olduğu için. (279 ilk 3 aydı sonra 310 tl 12 ay taahhütlü)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverics -- 9 Eylül 2023; 17:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece tv 12 ay 34, 12 ay 54 şeklinde yenilettim.
    Ugrasmadım hiç. İlk teklifleri idi. Kalsın zaten paranın pek kıymeti harbiyesi kalmadı 40-50 lirada 5-10 lira indirim alıcaz diye ugrasmaya gerek de yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dsmart tan 2.ye arıyorlar taahhüt sürem bitmeden zam yapmaya eski taahhütü bitirmeye çalışıyorlar.bende sizin ses kaydınızı alıyorum müsadenizle diyorum . Teklif verirken zamlardan etkilenmeyin diye satıyorsunuz beni ilgilendirmez ne iptal ederim nede fiyat değişikliği kabul ederim dedim uğraşıyoruz bakalım kolay kolay vazgeçmeyecekler bakalım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 179 TL'ye kullanıyorum 35 mbps internet + Mega Paket ve bir ek paket var. Taahhütüm bitmek üzere taahhüt yenilenmek için arandım. 369 TL dediler ben kabul etmedim kapattirmak tarih geldiği zaman kapatacağımı söyledim sizin için 8 yıllık musterimizsiniz dediler 289 TL'ye düştüler ben yine kabul etmedim Cuma günü yine aradılar 189 TL olarak kullanıma devam edin felan diye. 189 TL bedava şu devirde yanlız internetinden hiç memnun değilim TV'de de birşey kalmadı doğru düzgün. Superonline 24 mbps Turkcell TV+ Yıllık Netflix paketi var içinde birde 400-450 TL civarı onunla Digiturk Yıldız Dolu paket arasında git gelliyim D'Smart bana 50 TL'de yapsa kullanmak istemiyorum artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar;

    Merhaba ben bayadır üyelik yeniletmiyorum 5 kez aradılar 3-4 aydır aranmıyorum zaten onlarda vazgeçti.  D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler 

    Mülkiyet cihazın bana ait şu sıralar iyi bir teklif alan var mı.? Fiyatlar ne alemde Giriş+Mega Paket hediyeli.?

    Nasıl yol izlemem lazım Tekrar teklif almam için...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 3 Ekim 2023; 8:58:33 >
  • altinbas07 kullanıcısına yanıt
    Sen istemediğini söyle onlar sürekli yeni tekliflerle gelirler her geldikleri teklif bir öncekinin daha düşüğü oluyor. Bana en son 189'a kadar düştüler ilk 369 TL dediler kapattiracagimi söyledim tarih geldiği zaman sonra tekrar aradılar 289 TL yaptıklarını söylediler eğer o gün teklife evet dersem o şekilde yine kapatacağımı söyledim 2-3 gün sonra 189 TL hemen yenilemem durumumda kullandığım pakete devam edeceğimi 12 ay boyunca sabit fiyattan böyle dediler yine kabul etmedim daha aramadilar. Bana 50 TL yapsa da kullanmayacağım artık. Mevcut kullandığım paket 35 Mbps İnternet + Mega Paket ve bir ek paket var 179 TL taahhütüm Ekim sonunda bitiyor 23 Ekim galiba.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihanesta C kullanıcısına yanıt

    Ben de bir ay önce iptal ettirdim. Devamlı yeni teklifle gelmemişlerdi. Sizin bu olay eskiden olduğu gibi, son fiyat gayet iyimiş. Ben kabul ederdim. 280 civarı bir fiyata inmişlerdi (bu görüşmeyi bile ben aradım, onlar aramamıştı), kabul etmedim. Tekrar da ne arayan oldu ne soran, fixnet'e geçtim. D-smart cihazı iade ettim, herhangi bir sorun çıkmadı şu ana kadar.


    Kullanıcı yoğun bir bölgede değilim ama yine de D-smart akşamları yoğun saatte 20-23 arası falan çok kısa süreli kesinti olurdu, çok önemsemezdim yani bir sorun teşkil etmiyordu ama fixnette hiç kesinti olmadı şu ana kadar, bu da ilginç gerçekten. Muhtemelen kapasiteleri üzerinde çalışıyorlar.

  • Uzun zamandır modül abonesiyim bu yıl hiç arayan yok taahhüt 09 ekimde bitiyor dün ben aradım ilk 12 ay 54 TL ikinci 12 ay 74 TL dedi ben 22 TL veriyorum. İptal talebi telefondan almıyor e devletten verince de yayın hemen kesiliyormuş aslında dilekçeye hep yazarım taahhütüm bitince diye ama d smart bir garip. Sanırım bu yıl iptal olacak ilginç olarak hiç umursamıyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qazzzz Q kullanıcısına yanıt
    Evet gayet uygun fiyat yaptılar son teklifte ama interneti rezil birşey sizinde dediğiniz gibi akşam saatlerinde 3-4 Mbps hız anca veriyorlar benim taahhüt yenilememe sebebim de bu yüzden zaten. Turkcell TV+ 24 mbps + Netflix olan paketi almayı düşünüyorum Netflix başlı başına UHD olan paketi 200 TL zaten, Superonline 24 Mbps İnternet +TVPlus Ev + Netflix (Premium Paketi 499 TL) bence uygun D'Smart'da spora dair hiçbirsey kalmadı artık Portekiz Ligiyle olmuyor. TVPlus'da SSport kanalları da 2025'e sözleşme yapılmış.

    7-8 senedir D'Smart kullanıyorum iyiydi eskiden kendi sinema kanalları vardı spor içerikleri zengin di ama son 1,1.5 yıldır hiçbir ilerleme yok aksine geriye gidiyor. Bir ara Acun ve Saran'ın D'Smart'ı alacağı dedikoduları vardı öylece dedikodu olarak kaldı o da sanırsam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihanesta C kullanıcısına yanıt

    Son dedikoduları bilmiyorum ama gerçekten içerik çok azalmıştı, o yüzden de boşa para ödüyorduk ona şüphe yok ama diğer taraftan kurumsal kimliklerini de kaybetmişler.


    Size yapılan muamele ile bana yapılan arasında dağlar kadar fark var. Belki şirket içinde de bir eksiklik vardır, baştan savma işe dönmüş. Normal şartlarda iptal sürecinde devamlı arıyorlardı. Bunları bu konuya da yazmıştım.


    Ben direkt e-devletten iptal talebi oluşturdum. Anında tv hizmeti gitti, çanak ayarı kaçtı falan diye düşündüm yani hiç ihtimal vermiyorum. Sadece tv'nin iptali normalde yapmıyoralrdı. Ben internet kesilmesin diye tv'yi iptal ettirmiştim. Süreç o şekilde ilerledi.


    1 hafta geçti kimse aramadı, taahhüt süresi son günü ben aradım, verdikleri rakamı kabul etmedim ve tamamen iptal oldu, cihazı iade edin dediler, cihazı iade ettim ve konu kapandı.


    Zaten internet geçişi için bu şekilde iptal etmemek gerekiyormuş. Yoksa ayrıca aktivasyon ücreti çıkıyormuş. İnternet taahhütsüz devam ederken geçiş yaptım. 5 günlük internet için bir aylık fatura kestiler ama eski taahhüte göre hesaplanan bu tutar da 50 lira civarı bir şey çıktı, komedi yani her şey.


    Yani D-Smart'ı iptal ettirecekler iki durumla da karşılaşabilir, o yüzden detaylı olarak tekrar açıkladım. Her durumda cihaz iade aşamasında dahi aramaları gerekirdi, bir kere bile aranmadan iptal süreci bu şekilde tamamlandı.

  • Arkadaşlar 7 senedir dsmart kullanıyorum galiba sonuna geldik artık satıldıktan sonra politika değişti heralde içerik olarak kötüydü baya sadece interneti için kullanıyordum. 16 mbit internet artı aile spor paketini 90 tl ye kullanıyordum. Sözleşmem bitti e devletten fesih işlemlerini yaptım teklif olarak ilk 12 ay 260 tl sonraki 12 ay 329 tl teklif ettiler kabul etmedim. Diğer firmalardan da pahalı bir fiyat çıkardılar geçen servis gelecekti gelmeye 400 tl istiyor işide bilmiyorlar en iyisi başka bir firmaya geçip uğraşmamak kablonette modem ücreti dahil 12 ay sabit tv giriş paketiyle 240 tl teklif aldım iki firmayı kıyas bile edemeyiz yani dsmart müşteri hizmetlerine aylardır ulaşılmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece 16 mb yalın ADSL kullanıyorum, 28 aralık 2023 de bitiyor

    geçenlerde ben aradım yılbaşından önce uzatayım diye 200 den fazla fiyat verdiler kabul etmedim

    şimdi onların aramasını bekleyeceğim. % 25 engelli indirimi ile aylık 64 TL ödüyorum 2 yıldır.

  • Modüllü mega paket üyeliğim 5 kasımda bitiyordu, online işlemler üzerenden fesih başvurusu yaptım, ilk teklif aylık 44₺ geldi, bugünde aradılar 3 sn de kapndı telefon. Geçen aylar 33₺ ye alan vardı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ivez23 kullanıcısına yanıt

    E devletten fesih başvurusu yaptınız mı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Online işlemlerden de oluyor

     D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Modül abonesiydim yıllardır. 22 ödüyordum edevletten fesih başvurusu yaptım. aradılar ilk 6 ay 30 ikinci 6 ay 50 dediler kabul etmedim kapattılar 🤣🤣🤣 modülü de teslim ettim.

    Uzun yıllardır süren aboneliğim bitmiş oldu.
    Gene 22 falan deseler kabul ederdim ama 50 tl bir tv hizmeti için çok pahalı bir fiyat ve dsmart kendi kaybetti, param da cebimde kaldı 👍

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayatgezi

    Modül abonesiydim yıllardır. 22 ödüyordum edevletten fesih başvurusu yaptım. aradılar ilk 6 ay 30 ikinci 6 ay 50 dediler kabul etmedim kapattılar 🤣🤣🤣 modülü de teslim ettim.

    Uzun yıllardır süren aboneliğim bitmiş oldu.
    Gene 22 falan deseler kabul ederdim ama 50 tl bir tv hizmeti için çok pahalı bir fiyat ve dsmart kendi kaybetti, param da cebimde kaldı 👍
    Genelde 1 veya 2 yıllık teklif ediyorlar, size Digitürk teklifi yapmışlar😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ivez23 kullanıcısına yanıt

    1 yıllık teklif bu şekildeydi 6+6

    2 yıllık içinde ilk yıl 30 tl ikinci yıl 50 tl şeklindeydi aynı hesaba geliyor diye yazmadım.


    20-25 tl arası deselerdi yıllık hkabul edecektim ama kendileri kaybetti. özetle benim dsmart maceram bitti sizlere bol şans..

  • hayatgezi kullanıcısına yanıt

    tüm kanallar açık mı teklif ettiler ?

  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Mega paket hediyeydi ama süreli mi yoksa yıllık mı onu şu an hatırlayamadım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.