Şimdi Ara

D3 ROS Patch 2.3 Difficulties

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  D3 ROS Patch 2.3 Difficulties



  • Her ne kadar T10 zorlukta DB'ye 2 tane düşme ihtimali yarı yarıya dense de daha fazla. 10 elite'ten 7-8'inde fazladan 1 tane düşürüyorsunuz.

    Geçen hafta okuduğum Hatasız Düşünme Sanatı isimli kitapta geçen bir kısım vardı; "Birbirinden bağımsız olaylarda dengeleyici bir güç yoktur. Bir top kaç kere siyah geldiğini hatırlayamaz.”
  • keywarden drop için araştırmıştım bir ara bunu ben. ben inanmıyorum, t7 ve t8 de keywarden 4 act için 3 tane garanti düşürüyorum. fakat t10 da en fazla 2 tane düşürdüm hep.. leg düşme oranı da bana o şekilde denk geliyor sürekli. sadece wd helltoth ile t10 yapıyorum rifti. dön baba dönelim barbar ile t7 ya da t8. süper hızlı oluyor. full rift yapıyorum.
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Keywarden kısmında ne demek istediğinizi anlayamadım, rift içinse mantıklı olan her zaman en hızlı yapabildiğiniz seviyeyi yapmaktır. T10 daha çok ödüllendirici diye 10 dakika rift kesmek ya da speed grift yapıyorum diye 72 yapıp her oyunu 3-5 dakika kala bitirmek doğru değil. Sürümden kazanmak bu oyunda şansı artırmanın en iyi yolu. Rift'te xp, item ve forgotten soul, aynı zamanda biraz da DB kasayım diyorsanız seri T10 yapmalısınız. DB lâzımsa T8, çok dehşet item'larım var, T8 ile T10 arasında fark göremiyorum, o yüzden Sage set ile T8 yerine T10'da da aynı hızı yakalayabiliyorum diyorsanız (Sage Rasha build'ini bilmiyorum ama diğer Sage'li DB build'lerinde bana pek mümkün gelmiyor.) o zaman T10.

    Altın kuralı hatırlatalım, bilmeyen, yeni başlayan ya da gözden kaçıran hamile bağyanlar ve lohusa dönemindeki annelere belki yardımcı olur; torment yapabilin de, seviyesi ne olursa olsun en hızlı yapabildiğinizi yapın. Bir seviye yükselttiğinizde çok gecikmiyorsanız ve buna değdiğini düşünüyorsanız o seviyeyi yapın.




  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    öncelikle o kadar hesap yapmıyorum oyunda.. şu kadar dakikada şunu yapayım şu seviyede gr yapayım sıralamaya gireyim vs gibi bir derdim yok. wd, barbar ve monk olarak fena olmayan karakterlerim var. bu bana yetiyor.

    wd helltoth buildi ve altın geminin hızı sayesinde çok hızlı bir şekilde t10 rift atabiliyorum. aynı hızı barbar dön baba dönelim buildi ile t7-t8 seviyesinde alıyorum. ikisi de hızlı oluyor ve hemen hemen aynı sayıda materyal ve legendary ya da set item düşüyor. bounty ve keywarden oyunlarını sadece barbar ile oynuyorum çok hızlı oluyor t7 ya da t8 de.

    keywarden kısmında anlatmak istediğim ise şu idi; konu başında bahsedilen keywardenin makina atma oranına hiç bir şekilde ulaşamıyorum. ben t8 oynadığım zaman 4 actten en az 3 tanesinden makina düşürebiliyorum. ama t10 da yaptığım zaman 4 actten sadece 2 tanesinden düşüyor en fazla.. bu 10-15 kere falan denedim sonuç aynı. şansızlık bendedir mutlaka ama sonuç bu.




  • Yüksek seviyede daha az makine düşüyor diyorsunuz yani. İlginç.

    WD ile T10 ve Barb ile T7-T8 aynı hızda ise, özellikle Barbar için bir şey aramıyorsanız, amaç materyal ya da key ise, WD ile T10 daha mantıklı. Yalnız benim klandaki elemanlar T9 farm yapıyor, ben çok iyi durumdaki HT WD ile denk gidiyorum, onlar o derece iyi. Item'lardan kaynaklanıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.