Şimdi Ara

Dabbe 5: Zehr-i Cin (2014) | Hasan Karacadağ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
6
Favori
22.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dabbe 5'in Fragmanı İzlenme Rekorları Kırıyor

    Türk sinemasının en uzun soluklu korku seri filmlerine imza atan Hasan Karacadağ’ın yeni filmi Dabbe 5: Zehr-i Cin’in fragmanı izlenme rekorları kırıyor. Filmin video paylaşım sitesi Youtube'da yer alan fragmanı iki haftada 160 bin kişi tarafından izlendi. Fragman aynı zamanda sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter'da en çok paylaşılan film olarak her geçen gün izlenme rakamlarını yukarılara çekiyor.

    Son üç filmi Dabbe: Bir Cin Vakası, El Cin ve Dabbe: Cin Çarpması filmleriyle, Türk Sinemasında yeni bir konsept başlatan ve 1.3 milyona yakın izleyiciye ulaşan Hasan Karacadağ’ın, yeni filmi Dabbe 5: Zehr-i Cin, 30 yıl önce yaşanan gerçek bir öyküden uyarlandı.

    Korku türü seven sinemaseverler için hazırlanan film, dünyayı şoka sokacak gerçek bir olayı tüm detaylarıyla perdeye yansıtacak. 30 yıl önce Anadolu'nun ıssız bir köyünde yaşanmış ve dehşetengiz sırlar barındıran bu unutulmuş vaka, cinler aleminin ürperten zehirli bir öyküsüyle birleşiyor.

    Dabbe:Cin Çarpması, 12 Eylül 2014'te sinemalarda!


    http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-62397/




  • Dabbe: Cin Çarpmasını izledim.

    İlk iki filmi hiç beğenmemiştim ama bu film çok farklı geldi baya bir toparlamışlar. 2 saati aşkın bir film ama zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Konusu kurgusu falan oldukça iyiydi ama efektlerin üzerinde biraz daha durmaları gerekiyor ayrıca ses efektlerine ise çok abanıyorlar germekten çok rahatsız ediyor.

    Bu filmden sonra Zehr-i Cin'i çok daha fazla merak ediyorum gerçi d&r'dan Bir Cin Vakası filminide sipariş edeceğim onuda aradan çıkaralım.

    Not: Birde Türk cin yapımı filmlerin sonlarının hepsi kötü bitmek zorunda mı bir kere şaşırtın be arkadaş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 26 Ağustos 2014; 11:06:42 >
  • Hasan karacadağ, sen ne gereksizlik abidesi bir insansın yahu. film yaparak hatim indirmeye çalışıyor herhalde.
  • Bence 4 film fena degildi paronarmal activity havasına sokmadan 4. film gibi devam etseler guzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dabbe serisinin son filmleri çok iyi. Ama insanımız ufak bir şans vermeden izlemiş gibi yapıp buralarda olumsuz eleştiri yapıyorlar. Paranormal activity filmi dabbeden kötü bir filmdir. Ama P.A. yı yere göğe sığdıramayan kısim dabbeyi yerden yere vuruyor.

    Sadece son filmde bağırma, çağırma sahnelerinin sesi çok yüksekti. Rahatsız oldum açıkcası. Herşeyde bağırıyor adamlar. Şahanın recep serisi gibi minimum bütçe, maksimum hasılat yapıyor. Konularıda anadolunun yıllardır anlatılan cin hikayeleri. Senaryolarıda bence güzeldi. Bu filmide merakla bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpalp84

    Dabbe serisinin son filmleri çok iyi. Ama insanımız ufak bir şans vermeden izlemiş gibi yapıp buralarda olumsuz eleştiri yapıyorlar. Paranormal activity filmi dabbeden kötü bir filmdir. Ama P.A. yı yere göğe sığdıramayan kısim dabbeyi yerden yere vuruyor.

    Sadece son filmde bağırma, çağırma sahnelerinin sesi çok yüksekti. Rahatsız oldum açıkcası. Herşeyde bağırıyor adamlar. Şahanın recep serisi gibi minimum bütçe, maksimum hasılat yapıyor. Konularıda anadolunun yıllardır anlatılan cin hikayeleri. Senaryolarıda bence güzeldi. Bu filmide merakla bekliyorum.

    Hocam abartısız olarak son dönemlerde Musallat ve Cin Carpması beni cidden geren filmler. Dabbe'nin ilk iki filmi vasattı ama anlaşılan sonradan ciddi ciddi toparlamışlar. Birde ses olayı hakikaten rahatsiz edici boyuttaydı ses olayını kesinlikle toparlamalılar.

    Yakın zamanda Cin Vakasınıda izleyeceğim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman



    +5000
  • Ilk film cok iyiydi,digerleri ise rezalet.Hasan Karacadag Japon film endustrisini somurmeyi biraksin artik ve orijinal fikirlerler bulsun.Tamam,Turk milleti cinlerden korkar ama cinler uzerine de 30 tane film cekilmez be arkadas.Git Jame Wan'i ornek al biraz.

    Turkler korku filmi yapamiyor.Yaptiklarimiz da islami elementler iceren hepsi birbirinin ayni,kopya calismalar.Cok yazik..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıktım bu adamdan yav illallah yeter yav yeter bizi sömürmekten bıkmadı bu yavşaq
    Hay cinler seni bilmem ne yapsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 filmi iledim 1. Hariç diğerleri sacmaydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu adam başarılı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ''Bir Cin Vakasını'' izledim ve pek beğenmedim. Kendini izlettiriyor ama film genel anlamda inanılmaz derecede Paramormal Activity çakması olmuş. Çok daha iyisi yapabilirmiş çünkü eldeki malzeme buna müsait ayrıca köy muhabbetini öyle yada böyle seriye güzel bağlıyor.

    Dabbe'nin ilk üç filminden sonra Cin Çarpması resmen devrim olmuş ki bana Zehr-i Cin'i bu kadar merakla beklememe yol açan tek filmi.
  • Filmlerin bütün serisini izledim,başka yönetmenlerin filmlerini de izledim bu tarz olarak. Şunu dikkat ettimde hep filmlerin sonu kötü olarak bitiyor, ya sen burda islam dan bahsediyorsun Allahın rahmetinden,Allahın büyüklüğünden bahsediyorsun ama sonunda kazanan kötüler oluyor (cin veya şeytan) hani yok görmedim o kadar adam Kuran dan ayetler okuyor rabbim kurtar falan filan ee ?
  • Cinlere göre değişiyor kabile kabile güçlü birine denk geldinmi çıktığın yere götürür o derece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 3 Eylül 2014; 21:21:56 >
  • tövbe tövbe gece gece denk geldiğim konuya bak ya. Bu tür konular akşamları 10dan sonra gizlense olmazmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BonezCrusher

    Cinlere göre değişiyor kabile kabile güçlü birine denk geldinmi çıktığın yere götürür o derece.

    Sonuçta cinleride Allah yaratmadı mı karşı koyamaz mı ,?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koyar istese.
  • hic izlemedim izlememde bana gore filmler degil
    o gun gece evde tektim bunun fragmanini gosterdile kumanda da islemiyor zaten kiracaktim kanali degistirmek icin.gece gece hic gelemem boyle seylere



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peace Sells.. -- 4 Eylül 2014; 10:47:25 >
  • O kadar çok cin filmi çekti ki adam hangisi hangisi karıştırıyorum.

    Semum filmi vasatın biraz üzerindeydi, gerisi vasatın altındaydı.
  • 12 Eylül'ü bekliyorum
    Dabbeyi eleştirenleri de anlamıyorum,resmen 2 kişi eleştiriyor diğerleri de onlar eleştirdi diye eleştiriyor.Beni gerçekten korkutan bir film 3 ve 4 de korkmuştum cidden.1 ve 2 rezalet ona lafım yok ama gerçekten korktuğum bir paranormal activity serisi var birde Dabbe,bu kadar eleştirmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.