Şimdi Ara

Dacia Duster eco g kullananlar klübü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.328
Cevap
23
Favori
151.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Faciada işletim gideri ucuz derken diğer markalarla kıyaslayabolir mısınız? Duster için ben birkaç örnek vereyim. Ön arma Dacia 280 , öç çamurluk içi plastik davlumbaz tek 300 , hava filtresi 100, direksiyon kutusu 8000, rutin yağ filtre bakımı 1000-1200 lira, gündüz farı tek ampulü 80 lira.... Bunlar Dacia servis fiyatları. Diğer markalarda bu fiyatlardan çok daha yüksek mi?Teşekkürler
  • 7 yıldır daçya kullanıyorum servisi müthiş pahalı hep sanayide bakım yaptırırım.iş yerindeki daçya logana en son triger değişen bakıma 5 bin ödemiştik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanbaran

    Kardeş, duster ın 0-100 ü gerçekten 16,6 sn. mi? Bakımlı bir şahinin 0-100de sizi geçebilecek olması rahatsız edici değil mi? (şahin 13-14sn)
    St internette yazan bu hızlanma bilgisinin doğru olmadığını söylemişti ancak test sürüşü yapamamıştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferrari091

    perde hava yastıkları en dolu paketlerinde standart (testlerdeki araçlar gibi) diğer paketler hakkinda yorumlayacaksaniz 0-1 yildiz değil de 2-3 yıldız alabilir ( a kolonunun bir nebze saglam kalmasından tespit edebiliriz yani yasam kabinini o kadar da dandik yapmadılar ancak guvenlik teknolojisi hakkında 0 yıldız alabilir [ sadece iki hava yastığı koymasi gibi])
    Perde hava yastığı sunmuyor elysee-301 ikilisi

    Baz ve orta paket 2 hava yastıklı, en üst pakette yan hava yastığı ekleniyor o kadar, bu da en fazla 1 yıldız demek şu anki kriterlere göre.

    Ayrıca aracın baya bi deforme olan a sütununa bakarak şasi güvenliği hakkında da fikir edinebiliriz. Dusterda böyle bi deformasyon yok ve 6 hava yastığı standart, yani çok daha güvenli bi model.
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Bayiler arası herzaman her modelde fark olabilir bu gayet normal, ben aldığımda kampanya yapılmıştı. Yıl sonu hedefleri falan filan işte artık ne dersen de. Dizel olayı yavaştan yavaştan sonlanacağı için kötü bir tercih olarak düşünmüyorum.
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Standart triger yağ su bakımı değildir o, ekstra masraflar vardır yada yanlış bilginiz var.
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    80 bin bakımı bide baskı balata değişmiş.
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Yorum içim teşekkürler. Geçen aylarda o paraya nasıl verdiler bilemiyorum. Ben ne kadar zorladıysam da vermediler. Hatta baktım Eylül yada Ağustos ayında liste fiyatı daha pahalıydı. Yine de o fiyata iyi vermişler. Bende vergi levhası beyan ederek aldım zaten. Comfort paket gerçekten çok boş. Aradaki diğer farklar, deri direksiyon vites Topuz’u, elektrikli aynalar ve klima kontrol düğmeleri ile kapı döşemelerinde kulplarında biraz fark da var.
    Aracın Lpg deposu strpne yerinde, ama benzinli olan versiyonlarda oraya aracın altından ulaşılıyor. Dolayısıyla bir kaynaklanma durumu yok. Tasarımdan kaynaklanan bir durum.
  • jowood1 J kullanıcısına yanıt
    Aracınızı güzel günlerde kullanın. Dediğiniz gibi olması lazım zaten. Sanıyorum ya yanlış yağ koyulmasından yada birkaç araçta bu problem yaşanmış görünen öyle. Peki aracınızın motor performansından memnuniyetiniz nasıl? Büyük ihtimalle yarın aracı teslim alırız. Teşekkürler
  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi 6 ileri olsa çok daha rafine bir sürüşü olurdu, ama bu da çok kötü değildir diye düşünüyorum. Kredi noktasında yerli araçlara verilen krediler dışında, Renault un kendi finansmanından kredi kullanılırsa 1.39 gibi yüksek oran var. Ziraat Halkbank dan kredi kullanılırsa da 1.25 gibi oranları vardı
  • hakanbaran kullanıcısına yanıt
    Duster’ın 1.6 sce modelinin 0-100 ü 11.9 saniye. Diğer yazan veriler doğru değil
  • 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Siz aracı yenimi telsim alacaksınız? Bende daha önce aldınız diye düşünüüyordum. Ama hala reklamlarda 92k ya Confort paket diye anlatıyorlar. Tabi hurda bizden ise bu fiyat , hurda bayiden 5000 tl falan ekliyorlar. Hangi bayii burası nerden alıyorsunuz?
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Evet corolla da çok güzel araç. Test sürüşünü yapmıştım, yalnız küçük bir araç, Duster gibi kullanma şansımızın olacağını düşünmüyorum, aracı yarın teslim ederler gibi, o yüzden hayırlısı böyleymiş diyelim
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Ya bu kadar fark olacağını bende sanmıyorum, ama 20 günde bu kadar zam gelmesi de çok olası değil. Bayiye yine soracağım, biraz hızlı alım yaptım sanırım, ki en son ben Ağustos ayında sorduğumda yine 118 bin gibi rakam vermişlerdi
  • medvet M kullanıcısına yanıt
    Triger değişimi yok mesela, zincir yapmışlar, dizel gibi de değil, turbo enjektör pompa vs derdi de Yok. Nisbeten diğerlerine göre çok basit yapılı bir motor. Diğer parçalar hakkında fikrim yok açıkçası.
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Evet daha teslim alamadık, hurda indiriminin yansımasını bekliyoruz. Hurdacıdan belge gelmemiş daha. 92k ya nakit ve hurda sizden ise o fiyat. Yoksa aynı araca 97k istiyorlar, Prestige paket ise en son 117 opak renk için demişlerdi
  • Şirkette dolu paket 2 duster var 2018 142 bine alındılar 25 binlerde daha ama 4.7 yakıtı var ve şu paraya alınacak en iyisini almışsınız lpg bedava resmen dizelin yanında ..
  • Fabrikadan LPG'li diye bir olay yok artık öğrenin, servisten LPG'li var oda dışarının 4 katına mal olur.
    Hayırlı olsun
  • itsmyturn kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim bu duster sandero Logan ve logdy fabrikasyon Lpg li. Servislerinde herhangi bir montaj Yok. Reklamlarında da direk fabrika montajlı diye tanıtımı yapılıyor
  • Fabrikasyon LPG yok diyen arkadaş g.tunden sallamış. Tip onay belgesi bile ona göre Dacia ların. Plakayı kendim çıkardım. Oradan biliyorum. Honda nasıl yapıyor bilemem fakat Dacia da LPG fabrikasyon üretim. Ruhsat çıkar çıkmaz muayene süresi aracın Tr giris tarihinden itibaren olmak üzere 3 yıl. 10 yılda bir yakıt tankı değiştireceksiniz. Dizel olayı bitti. Renault tada seneye sanıyorum LPG li modeller çıkacak. Fiat ında çalışmaları var. Zaten bu markalar Avrupa da satıyorlar LPG li modeller. Bizim distributorler kurnaz, halkımız aptal. Bu sebepten istedikleri gibi somuruyorlar. Dün dizel otomatik modaydı deli paralara dizel otomatik sattılar. Şimdi LPG yi tutundurmaya çalışıyorlar. Olay budur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.