Şimdi Ara

DACİA SANDERO 1.2 16V 75 BG

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
23.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DACİA SANDERO 1.2 16V 75 BG olan modelleri ne zaman türkiyeye gelecek bilgisi olan var mı acaba ben ankarada neziroğlu ve reşitoğullarına sordum bilmiyorlar fiyatının ne olacağınıda bilmiyorlar



  • hocam bende araştırıyorum.konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama halen arıyorsan,şuan mais'de var.fiyatı da 21000den başlıyor
  • Dün 2012 model 0 logan1.2 lpg kulandım 200 km kadar karlı buzlu yollarda. Yakıt olarak çok iyi. Performans fena değil, kesinlikle yeterli. Yol ve motor yalıtımı ideal. Yol tutuş normal, amortüsörler iyi. Ben çok beğendim zayıf bir noktasını göremedim. Reno symbolden daha büyük ve daha iyi ve hesaplı. ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nadirin71

    Dün 2012 model 0 logan1.2 lpg kulandım 200 km kadar karlı buzlu yollarda. Yakıt olarak çok iyi. Performans fena değil, kesinlikle yeterli. Yol ve motor yalıtımı ideal. Yol tutuş normal, amortüsörler iyi. Ben çok beğendim zayıf bir noktasını göremedim. Reno symbolden daha büyük ve daha iyi ve hesaplı. ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.

  • 2012 sandero 1.2 16 v alcam ama cekisi nasil merak ediyorum. Ozellikle kalkislarda seri mi? Yakitta nasil?Dacialarda bu motoru kullanan arkadaslar goruslerinize ihtoyacim varr.
  • ANA konuya sorun.
  • Ben 25.5 bin tl ye 0 2012 MODEL abs,klima, 2 airbagli ve orjınal fabrika çıkışı tüplü Logan aldım. Az kalsın 28500 tlye 1.2 Symbol Expression alıyordum. Sonradan Loganımı bu fiyata aldım. Bu fiyata bu kalitede baska oto yoktur. Loganın kalitesi performansı, düşük yakıt tüketimi ,iç hacmi bagajı ,rahat kullanımı 3 yıl 100bin km Reno garantisi, tasarımı genel kalitesi beni mest etti. Bu benim 18.arabam.
    Hemen hemen her markayı kullandım ve 30 yıldır araba kullanırım. Bence fiyat kalite ve performans oranı harika. Elinizi de çabuk tutun yakında kampanyalı fiyatlar bitiyor.
    Yakıt olarak Dizelden tabiki üstün.Bunca taksici yanılıyor olamaz. Ayrıca bakımları da dizelin yarısı kadar. Şehiriçi 20 krş şehirlerarası 15 krş yakıyor. Performansı gayet iyi. Dizelden daha atak. Ayrıca soğuklarda çalışma problemi de yok.
    1.4 logandan bence daha atak ve ortalama 1 lt 100 kmde daha az yakıyor. Kasasını rahatlıkla taşıyor.
    PERFORMANS KAYGINIZ OLMASIN VE KULLANMADAN KİMSE BOŞ KESEDEN YORUM YAPMASIN. BEN YORUM DEĞİL TECRÜBELERİMİ AKTARIYORUM.




  • 1.2 LPG kullanan başka kimse yok galiba.
  • BEN 45 GÜNDÜR KULLANIYORUM HER ŞEYİ İLE MEMMUNUM ÖZELLİKLE YAKITI. PERFORMANS OLARAKTA TEST ETTİM OTOBANDA 150KM HİÇ SIKINTI ÇIKARMADI. YOKUŞTA DA Bİ FARK YOK DAHA ÖNCE 1.4 VARDI AYNI PERFORMASLA ÇIKTI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.