Şimdi Ara

daemon tools virüs uyarısı, nod32 ve kaspersky yakalayamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evde kullandığım nod32 ve laptopumda kullandığım kaspersky "daemon tools pro pach" 'teki virüsü yakalayamadı. şirkette yüklü olan symantec endpoint protection dosyada trojan horse yakaladı ve dosyayı sildi.

    bu programı birçok kişinin kullandığını biliyorum uyarma ihtiyacı duydum. bilgilerinize.



  • Patchlarda illaki trojan vardır zaten. Nod32 ve Kaspersky ise anti-virüs programı. Trojanlar için ekstra yazılım kullanman gerek. Anti trojan, antispyware gibi.
  • ama kullandığım kaspersky internet security ve nod32. ikiside virüsler dışında spyware, adware, trojan vb. engellediklerini iddia ediyorlardı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RicCo

    ama kullandığım kaspersky internet security ve nod32. ikiside virüsler dışında spyware, adware, trojan vb. engellediklerini iddia ediyorlardı.


    Engeller ama zayıf. Asıl braşları bu değil. Ama istersen gene engellerler. Kasperky de Buluşsal Analiz Sistemini en üst seviyeye çıkar, Dosya korumasını da maksimum güvenlik ayarla; Nod32 de ise Threat Sense yi en üst seviyeye çıkar, potansiyel istenmeyen yazılımların tesbitini de etkinleştir, o zaman dene bulurlar ama hem pc biraz yavaşlar hem de virüs olmayan bazı şeylere bile uyarı verirler.
  • evet haklısın dediklerinden sonra dün akşam bayaa bi uğraştım. spysweeper, spyware doctor, adaware denedim. o dosyada hiçbirşey bulamadılar. ayrıca daemon yüklü patchlenmiş makinaya norton 360 yükledim temiz dedi. ama patch gördüğü anda virüs uyarısı verip dosyayı siliyor. dosyada aslında problem olmadığını düşünmeye başladım. ama eminde değilim.
    bunun yanında spy programları ek birkaç trojan daha buldular. yani dediğin gibi nod32 trojanlara karşı hiçbirşey yapamıyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.