Şimdi Ara

Dafoni Rubber Kılıf İncelemesi *Silver Renk*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cümleten hayırlı günler
    Arkadaşlra bugün sizlerle telefonunuza sağlamlık ve dayanıklılık katacak, aynı zamanda şıklıktan ve incelikten ödün vermeyecek bir ürün tanıtacam.
    Öncelikle kılıf olayından bahsetmek istiyorum.
    Gerek fiyat, gerek üretim, gerekse fonksiyonlar açısından bir çok kılıf hakkında araştırmalar yaptım
    Altı üstü bir kılıf! diyerek geçmemek lazım. Belki size uzak bir ifade kalacak ama öyle kalitesiz kılıflar varki herşeyden önce sağlığımıza zarar veriyor. Bazı kılıflar ise telefonumuzu korumak bir yana, uyumsuz yapısı ile telefonumuzun kenarlarını çiziyor.

    Öncelikle markasız silikon kılıflar ile başlamak istiyorum.
    Silikon kılıflar telefonunuzu sadece çizilmeye karşı korur. Darbeler karşısında pek şansı yok. Çünkü elastik yapısı nedeniyle darbeyi yayma özelliği beklenmiyor bu kılıflardan. Ama ince yapısı yüzünden tercih sebebi oluyor çoğu zaman.
    Ama bu silikon kılıfların markasız olanları okadar da masum değil. Çünkü kalitesiz plastikten üretiliyor. Kalitesiz plastik ise doğrudan ısıya yada güneş ışığına maruz kaldığında kanserojen özellikler gösterebiliyor. Markasız silikon kılıf fiyatları ortalama olarak 20-30 lira arasında satılıyor. Size tavsiyem silikon kılıf alacaksanız, 3 5 lira fazla verip Dafoni, Eiroo gibi kaliteli ambalajlı denetimli ürünler alın.

    Gelelim bugün tanıtacağım ürüne.
    Rubber denilen sert plastikten imal edilmiş, gümüş renginde, şık, sağlam, Dafoni kalitesi ile üretilmiş güzel bir kılıfı tanıtacam.
    ürünü Mobilcadde.com üzerinden satın aldım arkadaşlar. Zaten orjinal Dafoni ürünlerini ülkemizde sadece Mobilcadde.com satıyor.
    Dafoni ürünlerinin hepsinde " Perfect Fit " amblemi var. Yani mükemmel uyum. Sıradan çin malı kılıflar kullanan arkadaşlar bilir. Çoğu zaman cihaza tam oturmaz o tür ürünler.

    Ürünü kullandığınız andan itibaren telefonun elden kayması gibi bir durum kalmıyor Sert plastik yapısı sayesinde ele tam oturuyor.
    Telefonu çizilmelere darbelere karşı gayet iyi koruyacağı aşikar. Ekran için ne yapmalıyım derseniz, daha önceden incelemesini yapıp burada paylaştığım Dafoni tempered cam'ı öneririm.

    Bir kılıf sağlam olduğu kadar şık olmalı. Ben ürünün gümüş renki olanına bayıldım. Telefonum siyah olduğu için gümüş renk ile harika uyum sağladı.

    Ürünün Mobilcadde.com üzerinde bu ürünün gold, siyah ve gümüş olmak üzere 3 ayrı rengi mevcut. Hepside gayet şık. Telefonunuz beyaz ise koyu siyah olanı tercih edebilirsiniz.

    Bu inceleme için Xperia Z3 kullanıldı ama Mobilcadde.com üzerinden her telefona uygun Dafoni marka kılıflar mevcut.

    *** Ürüne ait resimlere BURADAN ulaşabilirsiniz.

    Merak ettiğiniz birşey olursa p.m atabilir, konu altından soru sorabilirsiniz.

    Hayırlı günler dilerim.







  • ben de mobilcadde de bir dafoni kılıf beğendim ama silikon olanı yok, rubber kılıf. o yüzden almakta kararsızım. şimdi kılıfa 26 lirayı bayılıp ilk düşüşte kırılmasından korkuyorum. malum, rubber pek sağlam bi malzeme değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam görsellere bakamadım erişim isteği diyor.

    Ben dafoni aldım çok da memnun kaldım. Camını da almıştım hatta. Hocam dafoninin ultra ince silikonları da var resimli olmasın diyorsan onları seç
    aşağıdaki gibi

     Dafoni Rubber Kılıf İncelemesi *Silver Renk*
  • tecno_man kullanıcısına yanıt
    Hocam Dafoni ürünleri çok kaliteli. Ben mobilcadde.com'dan hem Dafoni kılıf hemde Dafoni ekran koruyucu tempered cam aldım. Çok memnunum.

    Resimler ise Gmail hesabımdaki bir sorundan dolayı görünmüyor halletmeye çalışıyorum.
  • Hocam ben bu rubber kılıf ile tlefonu bir defasında beton zemine düşürdüm. Çok şükür en ufak bi hasar oluşmadı telefonda.
    telefona zarar gelmemesiyle birlikte rubber malzemeden üretilen bu kılıfta gayet sağlam. Herhangi bir hasar oluşmadı kılıfta. tercih edebilirsiniz gönül rahatlığıyla..
  • xRoot kullanıcısına yanıt
    o tarz başka kılıf bulamadigim için alacam muhtemelen. indirime girmesini bekliyorum girer inşallah :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.