Şimdi Ara

Daha iyi bir müzik deneyimi için önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sevgili dostlar,
    Uzundur daha iyi bir müzik deneyimi için çeşitli denemeler yapıyorum. Bunun için evdeki atıl durumda Sony Rx88 (100+100W hoparlörler) müzik setimi, dizüstü bilgisayarıma bağlayarak kullanıyorum. Birkaç sorum olacak; Kullandığım bilgisayar bir HP sleekbook, müzik setine bağlantıyı arkadaki video (audio) in girişinden yapıyorum.
    1) Kolonlardan güçlü bir dip gürültüsü alıyorum. 1 metreden duyulabilecek biçimde. (Özellikle kolonun birinde daha güçlü bir şekilde) Topraklamada herhangi bir sorun yok. Acaba herhangi bir amfi kullansam bu sorunu çözer miyim? Varsa amfi önerinizi sunarsanız sevinirim. (Maksimum bütçem 300 tl dolaylarında amfi için.)
    2) Harici bir ses kartı kullanmam bu hoparlörler ile ciddi bir performans artışı sağlar mı?
    Yüksek ses veya bas beklentim yok, yalnızca müziği daha iyi hissetmek, çok sesli parçalarda enstrümanları daha iyi duyabilmek istiyorum. Genellikle yüksek çözünürlüklü Flac dosyaları ile klasik müzik dinliyorum. (Bir de varsa eğer, harici ses kartı öneriniz beni çok mutlu eder.)
    Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti999 -- 14 Eylül 2015; 1:13:03 >







  • musti999 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle rx88 seti satıp sonra tripat sistem kurun. Lepai a2020 ve magnat 201 alın yanlarınada prodigy cube dac alın bu şekilde bir giriş yapın. Bütçe var magnat 201 yerine ikinciel heco victa 202 yada 302 alırsınız daha iyi ses alırsınız. Sistemi değişmeyeceğim derseniz prodigy cube dac(2 kanal ses kartıda diyebilirsin) öneririm. 5 kanal ses veren - kulaklık amfisi olan - optic çıkış veren birley bakıyorsan creative omni yada asus xonar u5-u7 ses kartı alabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T sınıfı bir amfi ve hoparlör olarak magnat 202- heco 302 tercih edebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.