Şimdi Ara

DAHA NE KADADR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu sayfayı daha ne kadadr göreceğiz.. JOYMAX e direkt olmasa da dolaylı olarak sürekli para weriyoruz ama karşımıza çıkan şey saatler boyunca sadece bu;

    [img=http://img232.imageshack.us/img232/9109/sro20060625121758880ay.th.jpg]


    buna karşı toplanıp bir şekilde protesto.çözüm ws üretmeliyiz ewet oyunu tartışıyoruz-paylaşıyoruz burda ama girilmeyen bi oyunun nesi paylaşılablirki??

    JOYMAX i tüm içtenliğimle kınıyorum!!!!







  • Evet kardeş,biz farkıdna değiliz oyun ne kadar free2play olsada biz adamlara bu yolla para kazndırıyoruz!Bilmiyorum;belkide bilerek yapılan bir olaydır çünkü adamlarda premıuım şart değil ve böyle bir yönteme itmeside çok doğal.ticari amaç için yapıla bir oyun eğer ki ticari amaç içinse önceden belli edilmeli hacım!Mesela bakın wow onceden belli etti ve premıum suz oyuna girilemiyor ama wow bu paraya değecek bir oyun!!Şimdi parası olan adam lag,bug,girme sorunları gibi hataları olan bir oyun dururken gidip wow mu oynar yoksa sro a mı para veriri!!tabii zevkler ve renkler tartışılır hacım ama.JOYMAX'in bu yontemle bizden para kırdığını ve bu işide k12 network gibi paraya dökeceğini zannediyorum...
  • oyunun kore serverinda herkes tam sürüm oynarken avrupa serverında aynı paraları veren birsürü oyuncu olmasına rağmen ne olsa oynayan var diye beta sürümden çıkmıyorlar anlayamıyorum hergün birsürü premium oyuncu buraya para akıtırken serverları güçlendirmek yerine lag problemini ,oyuna girmeyi sınırlayarak hallettiler ancak.
    peki madem böyle olacaktı neden baştan bu kadar oyuncu aldılar 42 lv adam yaptım son serverda ama oynayamıyorum ve oyuna hiç başlamamış olmak bu durumdan kat kat iyi olurdu , o kadar emeğimiz var (BOTSUZ) ama millet botunu koyup 24 saat oynatırken bizim emek verdiğimiz char lar oyuna giremiyor
    ki lag problemi de tamamen hallolmuş değil gündüz saatlerinde yine eski manzaraları görmek mümkün...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadylotd -- 25 Haziran 2006; 12:59:07 >
  • Walla kardeş, ben dün hiç oyuna bile giremedim!Daha doğrusu gimrek istemedim artık harbi harbi soğuttular adamı oyundan!Gerçi SRO dan başka oyun mu sıngle takılırsın gene takılırsın bu lag bu oyunda oldukça çoğu elemn bu oyunu bırakır zaten düzeleceğini sanmıyorum!!şu son 4 5 aydır gerçekten laglar iyice azıttı aslında oyuna girikten sonra lag insana koymuyor bile ama ben her girişimdi JOYMAX'a karşılığını almadan para kazandırdığımı düşündükçe gerçekten artık sinir oluyorum hacım...
  • wow konusunda sana katıldığımı belirtmek istiyorum,blizzard önceden belirttiği we tahhüt ettiği herşeyi yaptı, we yapmaya da dewam ediyor bir kere DC gördüm wow da o da TT nin hat arızası yüüznden, we ordaki sıra sistemi gibi bir Login Queue (login olduğun saate göre sıraya sokuluyorsun serverlar doluysa,ki uzun zamandır görmedim dolu olduklarını).. ama bence oynanabilirlik burdan daha zor we karmaşık olduğu için we çook karanlık olduğu için tam anlamıyla başlamamyı tercih ediyorum...

    ewt sürüm olayında da haklısın adamların saçmasapan sawunmaları war,bizde orda bilmeemne kadr beta ile dewam ettik ws şeklinde.. ama bu demek diil ki her ne akdr berbat ötesi bir ingilizce ile çewrilmiş olsada oyun eğer tam sürümü warsa bunu sunmakla yükümlüdür!!! lag problemi hiç aşılmadı server-online sayıssı düşürülerek, çünkü şuanda daha kötü bişey oluyo BOT lar sürekli c olup reconnect yapmaya çalışıolar sürekli sürekli sürekli.. e haliyla server sadece Login ekranına çalışmış gibi oluyor.. we zaten dandik ötesi olan serverları hiçbişeyi kaldıramadığı için bunu da kaldırmıyor..

    xian da artık insan popülasyonun inanılmaz olduğu zmanada herkesin sadece LAGGGGGGGG diye bağırdı günleri hatırlıyorum,

    WE FORUMDAKI GM ASIST "HAYVAN" nickli arkadaşa sesleniyorum bize bir yol göstermesini diliyorum, en azından şuanda TC deki en büyük SRO birliği donanimhaber formunda burdan toplu halde bir çağrı-protesto öneriyorum teşekkürler.

    not:Bunca zamadır yüzbünlerce insana çektirdikleri için JOYMAX i tekrar kınıyorum




  • heh işte olay budur hacım!!Ben zamanında 5 10 kişiyle ile bundan 2 ay once falan babelde protesto yapmıştık ve jangandan taa Downhag'a kadar "Gm Where are you?!,Gm is slepping!,What is this lag diyerek" sadece walk'ı kullanarak ilerlemiştik ama az olduğumuz için adamlar bizi takmadılar!İşte kardeşler diyorum ki böyle bir şey olsa n e var yani bu forudmaki bütün kardeşlerimiz hiç değilse kendi serverlarında toplansa bir protesto düzenlese gerçekten harika olur!!!Ben zamanında daha bu oyun yokken Ko oynarken xgenon serverında pandora clanıyla ile yapmıştık savaş çok çabuk bitmişti ve humanlar kazanmıştı falan ama sonuçta biz çok odluğumuz için adamlar bizi kaale aldılar ve humna taraftarı bir iki Gm işten atıldı!!İşte size diyyorum aslında biz yeni server istememliyiz!!Lag'ın gitmesini istemliyiz!Arkdaşlar adamlar mantıklı düşünuyorlar "neden uğraşayyım ki aç yeni bir server laglı serverlarda olanlar buraya aksın" diyorlar!! Bu çözümden öte karmaşadır premıum olan bazı kardeşlerimizede haksızlıktır!!Sonuçta yeni server hep bizim zararımıza!!Yeni server açılması adamların işine geliyor çünkü kore taraflarında premıum çok olduğu için avrupa ve diğer dünya host'ları ile uğraşmak istemiyorlar!!İşte;hiç değilse en azından gözdağı vermek için bir protesto düzenleyebilriz (tabii oyuna girersek) yani kaybediceğimz bir şey yok ama Gm leri kışkırtrsak hiç değilse adamların bizden login ile aldığı paranın biraz olsun karşılığını almış oluruz!!




  • şuanda iş loto çekilişi gibi, servere kayıtlı kaç kişi war 25000 diyelim.. eskiden servere kaç kişi alıyoduk 15000,tamam sayıyı düşürün 5000e..

    ee şimdi nooldu 2/3 olan şans 1/5 e düştü eskkiden 15000 kişi onlına olmadığı için girme şansı oluyordu şuanda sadece connect tuşuna bastığında serverda "1kişilik" yer warsa we server traffic msgı wermesse belki girebilirsin ki,girsen dahi ????? hatası werme olasılığı çok yüxek son günlerde başıma enaz 5kere geldi..
    zaten bağlanamıosun bağlandıın gibi ????? hatası nasıl bir mantıktır nasıl bir yapımcıdır bu JOYMAX kahrolsun diyorum tekrardan!!!!




  • Bende katılıorum. Protesto die topic açılsın. Salı Çarşamba falan Jangandan - Donwhanga yürüyelim. Jangandakiler de katılır bize eğer çok olursak. En azından bi işe yarar yaptığımız. Janganın ortasında bağırırız. Olmadı Global Chat atarız..Ama bu iş 3-4 kişiyle olcak bi iş değil. Mutlaka bi saat ve yer belirleyip buluşmamız lazım. Oyundaki ve Guilddeki Türklere söyleriz. Bitsin artık bu çile..

    Joymax Joymax duy sesimiziiiiiii. İşte bu Silkroad Mağdurlarının Ayak sesleriiiiiii....
  • Tamam ulan o zaman ama gerçekten gelicek arakadaşlar lazım!!Babel'deyim ben şimdi oyuna girebilirsem saat verelim toplanalım hacım yeter yani artık adamlar azıttı iyi
  • bu arda söyle de bi olay war akşam stall açmıştım oyundan çıkarken uzuuun zaman sonra (ki akşam dedğim sabah 5ti..) dedim ki yarın girme problemi olmasın en azından sabah burdan girerim (tüm DC we ????? hatalarını göze almışım) fakat elektrikler kesilmiş we bilg gitmiş haliyle.. we sanah 11.30 dan beri (2.5saattir) bağlanmıyor.. yani bu kadar umursamazlık insanı deli ediyor nasıl bir mantıktık nasıl bir zihniyettir bu anlamıyorum,benim algımın ötesinde bişey...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _Agwe_

    Tamam ulan o zaman ama gerçekten gelicek arakadaşlar lazım!!Babel'deyim ben şimdi oyuna girebilirsem saat verelim toplanalım hacım yeter yani artık adamlar azıttı iyi


    sorun oyuna girebilmek zaten....!!!
    walla guild açıcam ANTI_JOYMAX diye...
    arkadaşımın acc.nu bloklamışlar hiçbirşey yokken bu adamlar ya.. tek bir sebepte göstermeden (zaten gösterilebilcek sebep yok.. neden bizden maymun aldın gold ti,cket aldın demekten başka...)

    yazdıkça daha da sinirleniyorum!!!!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mksengun

    Bende katılıorum. Protesto die topic açılsın. Salı Çarşamba falan Jangandan - Donwhanga yürüyelim. Jangandakiler de katılır bize eğer çok olursak. En azından bi işe yarar yaptığımız. Janganın ortasında bağırırız. Olmadı Global Chat atarız..Ama bu iş 3-4 kişiyle olcak bi iş değil. Mutlaka bi saat ve yer belirleyip buluşmamız lazım. Oyundaki ve Guilddeki Türklere söyleriz. Bitsin artık bu çile..

    Joymax Joymax duy sesimiziiiiiii. İşte bu Silkroad Mağdurlarının Ayak sesleriiiiiii....



    global için GM lerin geldiği saatleri ayarlamak lazım,çünkü saygıdeğer (mi acaba??) GM lerimiz teşrif etmekten pek hoşlanmıyorlar halk arasına weya o kadr BOT SCAMMER diye milet bağırıyor birine bile gidip bakmıyorlar 50karakterinden biriyle..
    işleri çünkü sadece BOT yazıp satmak...

    Servere girebilen arkadaşlar haber wersin buraya ki koordinasyon sağlansın.. gerekirse herkes aynı serverda bi char açar we toplu eylem yapılır!!!

    tekrar kahrolsun JOYMAX




  • http://img157.imageshack.us/my.php?image=sro20060625135948849vh.jpg

    BU OLAY BİTECEK!!!

    AMACInı BELLİ ETMEYEN,AMAÇ İÇİNDE BOĞULMAYA MAHKUMDUR!!!




  • ŞUANDA 3SAAT OLDU HALA DENİYORUM !!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namelessone -- 25 Haziran 2006; 14:35:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.