Şimdi Ara

Daha önce böyle bir sorun görmediniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır böyle ilginç bir sorun yaşıyorum. Kaç kere format atmış olmama hatta bütün harddisklerimi sıfırlamama rağmen sorun çözülmedi. İster mikrofon takılı olsun ister olmasın teamspeak ya da skype gibi programlarda karşıya sesim yerine pc içinde açtığım herhangi bir video ya da müzik sesi gidiyor. Hiç bir yerde sorunun çözümünü bulamadım. Farklı mikrofonlarla da denedim yine olmadı.



  • ekranın sağ altından ses ikonuna sağ tıklayıp kayıt cihazlarına gelip oradan kullandığınız mikrofonu seçip özelliklere girin açılan pencerede 2. sekmede bu cihazı dinle gibi bir kutucuk olabilir o işaretli mi acaba? işaretliyse kaldırıp tekrar dener misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NorreC-v2

    Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır böyle ilginç bir sorun yaşıyorum. Kaç kere format atmış olmama hatta bütün harddisklerimi sıfırlamama rağmen sorun çözülmedi. İster mikrofon takılı olsun ister olmasın teamspeak ya da skype gibi programlarda karşıya sesim yerine pc içinde açtığım herhangi bir video ya da müzik sesi gidiyor. Hiç bir yerde sorunun çözümünü bulamadım. Farklı mikrofonlarla da denedim yine olmadı.

    Stereo karışımını disable yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.