Şimdi Ara

DAHA ÖNCE COVİD OLANLAR LÜTFEN BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar ben 7 gündür karantinadayım 2 3 gün önceden belirtiler vardı yani 10 gündür coronayım dün covidfavir hapını bitirdim hala iyileşemedim hiç ateş veya tad koku kaybı yaşamadım ama hala öksürüğüm var ve kendimi halsiz hissediyorum 3 gün sonra karantinam bitince bir daha doktora gitmeye düşünüyorum atlatan arkadaslar toplam kaç günde iyileşti yardıma çok ihtiyacım var lütfen bilgilendirin beni




  • +++++++++++

  • 1 hafta geçmiş, umarım iyileşmişsinizdir.

    İçtiğiniz ilacın yanı sıra bol c vitamini, kekik çayı, yoğurt, sarımsak gibi ek besinler almanız toparlanmayı hızlandıracaktır. Geçmiş olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virüsü atlatsan bile bir süre sonucun pozitif çıkmaya devam edebiliyor.

    Çünkü virüs vücutta bir süre kalmaya devam ediyor. Fakat bulaş özelliğini yitiriyor hatta yok denecek hale getiriyor.

    Az önce hastaneden geldim. Gece demedim test olmaya gittim, daha sakin oluyor. Orada doktora bunu sormuştum ki bu cevaptan emin olmak istemiştim, o da söylediğimi onayladı.

  • Test sonucu ne oldu hocam? Geçmiş olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cadde fenerbahçe

    Test sonucu ne oldu hocam? Geçmiş olsun.

    Sağ ol kral.

    Test sonucum negatif çıktı. Ailem pozitif olduğu dönemde baş ağrısı ve bel ağrılarım tuttu. Hani psikolojikte değil farkındayım. Normalde de böyle bel ağrısı falan bende olmazdı. Zaten bu virüs yüzünden ney nedir ayırt edemez olduk.  

  • Negatif çıkmanıza sevindim hocam, ailenize de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum, umuyorum onlar da iyilerdir şu an. Evet, Covid-19 sebebiyetiyle her ağrıyı, her öksürüğü, akıntıyı geçmişe göre daha fazla takmaya başladık bence. Umarım şu iğrenç dönem sona erecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cadde fenerbahçe

    Negatif çıkmanıza sevindim hocam, ailenize de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum, umuyorum onlar da iyilerdir şu an. Evet, Covid-19 sebebiyetiyle her ağrıyı, her öksürüğü, akıntıyı geçmişe göre daha fazla takmaya başladık bence. Umarım şu iğrenç dönem sona erecek.

    Teşekkür ederim. Evet onlarda toparladı.

    İğrenç demeyelim de böyle dönemler elbet geçicidir. Öyle her şeyi kadere yükleyen birisi değilim. Fakat tabiatın kendi düzeninde elbet bir nizam vardır. O her şeyi rayına oturtur. Ki bu virüs laboratuvar ortamında hazırlanmış olsa bile.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.