Şimdi Ara

dahili hafizanin onemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Degerli arkadaslar bugun okuldan ogretmen bir arkadasla fikir ayriligina ddustuk. Konuyu kisaca anlatayim.simdi arkadasim yeni bir telefon alacak ve alacagi telefonun dahili hafizasina hic onem vermiyor.ben de dahili hafiza telefonun hizini etkiler.uygulamalarla hafiza dolarsa telefonda donmalar ve kasmalar meydana geliyor o nedenle alacagin telefonun dahili hafizasina da onem ver dedim. Fakat arkadasim dahili hafizanin telefonun hizi donmasi kasmasi vs. Ile hic bir ilgisi yok diye tutturdu. Bende dahili hafizanin telefonun hizi ile dogrudan bir baglantisi olmasada telefonun kapasitesi doldugunda telefonda kasmalar meydana gelecegini soyledim.
    Bu isten anlayan arkadaslara sorum telefonun dahili hafizasinin telefonun hizi ile kesinlikle alakasi yok mudur.yani dusuk dahili hafizali bir telefon uygulamalar resim ve muziklerle tamamen doldugunda telefonun hizi etkilenir mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hafıza ağzına kadar dolduğunda uygulamaların istikrarlı çalışması için önbellek kaydetmeye yer bulamayacaktır. Bu da var olan uygulamaların performansını düşürür. Yer açmak için bu sefer ön belleği temizleme yoluna gidildiğinde de uygulamaların hızlı çalışması için her seferinde yine önbellekleme yapabilmek için kayıt oluşturacak ve bu ilk açılışında performansını etkiler uygulamaların. Ayrıca hafızanın her zaman full dolu olması değil belli bir yüzde oranının boşta kalması gerek daha fazla detaya girmeyeceğim. Arkadaşın da anlamak istemiyorsa uğraşma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhnacar G kullanıcısına yanıt
    Ssd ile hdd arasindaki farki anlatmaya calis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediklerin bence doğru.

    ayrıca bazı uygulamalar hafıza kartına yüklenmiyor. dahili hafıza dolduğu zaman çok çeker. uygulama yükleyemez vs (ben galaxy ace da çok çektim )

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.