Şimdi Ara

dahili psular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar sorum şu bazı kasalar psu y la birlikte satılıyor ve 600w a kadar cıkan hatta geçen 200 220 tl lik kasalar var. bunların içindeki psu lar nasıldır acaba? cok araştırdım bir türlü bulamadım. birde kasayı ve psu yu ayrı alınca daha pahalı geliyor ayrı almak vereceğin paraya değer mi teşekkürler..



  • Tabikide çok farkeder şu anda ben de onun karın ağrısını yaşıyorum :) genelde kasanın markası neyse aynı kendi ürünü PSU kullanıyorlar. Dediğin 600w veya üstü dediğin kasalar kaliteli kasalarsa içinde gelen de PSU da kaliteli ve sağlam olur. Onun dışında ortalama kalite bir kasayla yanında PSU alıp almamak topladığın parçalara bağlı. Öyle bir sistem toplarsın ki dandik bir PSU'nun ellerine teslim etmeye kıyamazsın :D
  • istisna bikaç kasa var ..içindeki psu lar özel ve kaliteli psu lu.

    ama geneli ortalama bir psu ve sistemini emanet edebileceğin psu lar değil bizce..

    kendimden örnek vereyim,kasamı 168 tl ye aldım,ayrı olarak psu ya 220 tl para verdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xtracer

    istisna bikaç kasa var ..içindeki psu lar özel ve kaliteli psu lu.

    ama geneli ortalama bir psu ve sistemini emanet edebileceğin psu lar değil bizce..

    kendimden örnek vereyim,kasamı 168 tl ye aldım,ayrı olarak psu ya 220 tl para verdim

    sağol usta ben de öyle yapıyorum da sistem önerisi veriyo herkes 200 tl kasa+psuya vermiş dedim ben niye fazlaveriyorum cevaplar i,çintşkkrler
  • bizde bilgilendik eyvallah...
  • Yani bak kişisel fikrimden de öte şunu da söyleyeyim iyi bir psu almadıktan sonra kasana ilerisi için geliştirmek de gerçekten çok sıkıntı yapar. İyi bir kasa ömürlüktür, modası geçti diye kasa atmazsın sağlam bir kasaysa buna ilaveten güzel bir de power supply taktın mı bu ikisi senin için hep sabit kalır içindeki bileşenleri yeniler değiştirirsin. yani bir kere para verdiğini düşün ortalama bir kasa ve psu için 300 küsür böldüğünde uzuuun bir vadeye devede kulak kalır o kasa ve psu senin için. Üst seviye kasa ve psu alırsan da aynı şekilde. Kıssadan hisse şu ki :D kasa ve psuya verdiğin para ekran kartına verdiğin para gibi olmaz, daha uzun vadelidir yeni çıktı, oyun kastı demezsin. Bir kere seç iyi seç içini değiştir değiştir kullan.


    ______________________________________________
    Edit: hatta şunu da ekleyeyim kendimden, ben de yeni PC toplamayı planlıyorum kendi ihtiyaçlarımı ve uzun vade planlarımı düşünerek uygun wattda bir psu ile kasayı şimdiden alıp koyacağı. Kasayı ve PSU yu iyi bir şey alacağım (Vatanda da güzel indirimler var laf aramızda :P). Onlar duracak paramı biriktirip şartları olgunlarştırabildiğimde içini dolduracağım =). Hatta şu kadar söyleyeyim havayla soğutma, suyla soğutma, kasa termodinamiğini de araştırıyorum soğutma alternatiflerimi de kasa bileşenlerinden önce hazırlayıp olgunlaştıracağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.otker -- 16 Şubat 2013; 11:40:09 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.