Şimdi Ara

DAIKIN URURU SARARA KLİMA ALDIM İYİMİ ETTİM(KESİNLİKLE İYİ ETMİŞİM:) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
15.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Helal olsun samsung'a. Samsung klima alanlar hemen foruma üye oluyor ve başlıyorlar samsung'u övmeye. Bir saatlik kullanımdan sonra övgüler düzmeye başlıyorlar. Hatta bazıları daha kullanmaya başlamadan övmeye başlıyorlar.Takdir edilecek bir satış stratejisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bps -- 18 Temmuz 2014; 2:19:06 >
  • bps B kullanıcısına yanıt
    bps evin resimide cekince övme olayı yerine özür borclu olacaksınız ne övmeden bahsediyorusnuz :) montajı yapılınca resimleri paylacayım umarım insanlık namınada bu sekilde ön yargı haliyle özür dilersin yoksa sen bilirisn :) saygılar.
  • harbibirii kullanıcısına yanıt
    Niye alındın. Yanlış düşündüğün için. Benim demem oki demekki samsung o kadar muhteşem klimalar yapıyorki onu alanlar daha ambalajını açmadan ondan memnun kalıyorlar. Sen ne düşündünde alındın.
  • bps B kullanıcısına yanıt
    neyse problem değil amaç genelde yorumda bilgi paylaşımda bulunulmamışlar bende insanlar bilgilendirme amacıyla sıf bu yüzden üye oldum herkes gerçek ısıtma ve sogutma verileri ve enerji verimliliğini ve en önemlisi cop ve eer degerlerin ne kadar artarsa fatura o kadar düşer örnek 3,50 cop degeri varsa ampul düşünün 500 waat ışık veriyor 4,50 cop olan 200 waat elektrik harcayıp 500 waat ısık verir aynı tasarruflu ampuller gibi düşün ve değerleri bilsinki markaya degil değerlere ve kaliteye versinler sadece kaliteye örnek mit-daıkını-toshı--- bu değerleri aynı taşıyıpta fiyatları öyle uçurmuşlarki bayimi kazanıyor satıcımı belli değil ama aldıgım ürün değere bakarsanız mükemmel fiyat ve perfornman üründür bilmeyen çok insan var o bakımdan herkesin bilgilendirilmesinden yana olup yorumda bulunuyorum bilmeden rasgele değerlere bakmadan markaya para verenlerle dolu ama faturaya gelince başka aldıgı ürün değerleri bilmeden bu çok iyi ve sahire sözlerle kandırma peşindeler bayiler tamam değerler iyi peki fiyat kanımca ikisi bir arada olmalı değer düşük fiyat ucuz yada değer çok iyi fiyatı maşallah 5000 tlden başlar umarım acıklayıcı olmuştur.övmek değil değerleriyle açıklama yapıyorum insanlar bilgilensin diye saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 18 Temmuz 2014; 13:44:51 >




  • Arkadasim ben bu makinayi arastirdim samsun müş hizmetlerini aradim isinmada BTU 13000 buda maximum dediler öyle23000 btu olsa hemen alirdim 23000 BTU ciktigini siz nerden ogrediniz yazarsaniz sevinirim eğer bu verilerde bir makinaysa bende almak isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harbibirii

    valla ben uzun araştırmalar sonucunda SAMSUNG AQV12KBAN SMART İNVERTER MODELİNİ ALDIM ALTINI CİZEREK SÖYLÜYORUM BİLMEYEN ÇOK İNSAN VAR EMİNİM DAIKIN MISTSUBISMIYMIŞ diye paramı çöpe atamam verilere bakarım o zaman alınır NEDENİNE GELİNCE COP VE EER DEGERLERİ DİKKATE ALACAKSINIZ SOGUK 4,50 SICAKLIK 4,50 SMART İSE ÇİFT BLDC DİR NORMAL İNVERTOR KLİMALARA GÖRE YÜZDE 80 DAHA TSARRUFLUDUR ISITMA SEVİYESİDE MAKSUMU 23,800 CİVARINA CIKIYOR 12 BTU DÜŞÜNÜN SOGUTMADA 13,700 AMA 15,4 EER CIKABİLİYORMUŞ VE BU ÜRÜNÜ BUGUN ŞİPARİŞ VERDİM YENİ CIKAN 5000-7000-9000 SERİSİ DIŞ İNVERTER 10 YIL GARANTİLİ OLDUYU HALDE TERCİHİM AQV12KBAN OLDU CÜNKÜ SAATTE SOGUK 780 WATT SICAKLIKTA 890 WAAT ELEKTİRİK HARCIYOR SAATTE BU WAAT YAKMAZ OTOMATİK KAPANDIGINI DÜŞÜNÜN :) VALLA TOPLAM 6 SAAT TELEFON KONUSMASI YAPTIGIM HALDE FARKLI BİRİMLERLE KİMSE BİR SEYDE ANLAMIYORLAR PAHALI OLDUGUNDAN ÜRETİMİ DURDURULMUŞ YENİ SERİYİ SÜRDÜLER STOKTA ERİTMEKİÇİN GELİNCE BU HAFTA BAKALIM NASIL OALCAK COK MERAK ETMİYOR DEGİLİM :)

    Bu veriler dogrumu 23000 BTU bu bilgiye nerden ulasabilirim yardimci olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabanoz

    Arkadasim ben bu makinayi arastirdim samsun müş hizmetlerini aradim isinmada BTU 13000 buda maximum dediler öyle23000 btu olsa hemen alirdim 23000 BTU ciktigini siz nerden ogrediniz yazarsaniz sevinirim eğer bu verilerde bir makinaysa bende almak isterim


    onlar ne anlasın işte bu adar cahil müşteri hizmetleri servisleriyle berarber deli ederler insanı parayla montajını yaptıracaksın işi bilene yoksa cekersiniz bunlardan kontrol et burdan veriyorum linki sitede sorun var sanırım acılmıyor düzelince bakarsın

    http://forum.donanimhaber.com/m_94804436/f_//tm.htm#94804436




  • İlk mesaj kullanıcı yorumumla güncellendi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enola

    İlk mesaj kullanıcı yorumumla güncellendi

    Yorumunuzu göremedim bir daha yazarmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabanoz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Enola

    İlk mesaj kullanıcı yorumumla güncellendi

    Yorumunuzu göremedim bir daha yazarmisiniz

    Sayın Şaban,http://forum.donanimhaber.com/m_72286649/tm.htm
    linke bakınız ilk mesajda yazmış arkadaş okuyun güzel açıklamış.

    Sizde sanırım sorun var bir çok yerde aynı şeyleri yazmışsınız aynı soruları sormuşsunuz kusura bakmayın komik olmuş. Galiba genç birisiniz.
    Klimanızdan bahsedin nasıl ne kadar tükettiniz gibi aynı şeyleri sorup durmuşsunuz.

    Klimanızda fazla tüketim sorununuz varsa servisinizle görüşünüz.

    Klimalar bir birbirlerinden çok fazla tüketim yapmazlar 3 aşağı 5 yukarı yakındır tüketimler. Kendinizi üzmeyin boşuna klimanızda sorun yoksa ısıtıyorsa soğutuyorsa faturanız normal geliyorsa sorun yok demektir.
    Hiç bir kullanıcının kullandığı derece ile kendi klimanızın derecesi aynı olmayacağı için kıyaslayama zordur. Aynı derecelerde kullansanız bu kez farklı faktörler öne çıkar. Kullanım saati klimanızın inverter yazılımı gibi.
    Klimalarda kalite farkı olur fakat siz bunu tüketimde çok fark etmezsiniz. Bu fark faturalara düşük tutarlarda yansır. En iyi klima ile en kötü klima arasında tam kullanımda 40-50 tl olsa bile bu rakamlar büyük bir fark değildir.
    Klimanızın kurulum iyi yapıldıysa bir çok klima işinizi görür. Kiminin iç ünitesi birisinden ses olarak bir miktar yüksek olabilir buda sorun değildir. Hiç bir klimada bir başka klimanın iki katı fazla ses farkı olmaz.
    Dış ünite ses değerlerindede farklılıklar olabilir. Klimanın kalitesini bir miktar bu sesten anlayabiliriz. Fakat günümüzün gelişen teknoloji bu sesi bile maskeleyecek çözümler bulmuştur. Firmalar tüketiciye kalitesi çok iyi olmayan klimayıda bu maskelerle sessiz diye pazarlayabilmektedir. Bunları anlamak tüketici için zordur.
    Bu pazarlama tuzaklarına düşmemek için bilindik markaların bilindik modellerini tercih etmekte fayda vardır.




  • Bilgileriniz için tesekkur ederim bu forumda gercek kullanıcı yorumu okumak zor klima fiyatları arasındaki uçuk fiyatlar beni şaşırtıyor neden boyle anlamaya çalışıyorum ornegin sizinki aastımı olmayanlar almasın demissiniz benim için önemli bir uyari bilgilenmek budur 6 ,7 ay sonra bir klima daha alicam bu bilgiler faydali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabanoz S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
    yanlız ben astım yada sinüziti olmayanlar almasın demedim. Maddi durumunuz orta veya orta altsa bu sorununuz yoksa bu fiyata değmez. Ama maddi durumunuz varsa bu klima gerçekten hava temizliyor (elbette mikroskopla bakıp test yapmıyorum ama mitsubishi olan odada sigara içiliyor duman çok görülmüyor ama koku net orda. bunda ise ne koku ne duman ha sigara içmiyosan mutfak amerikan değilse gerekde yok) ve üfleme sitili çok farklı.mesela ben alırken adamlar kurmamışlardı bile pahalı diye sırf buralardaki yorumlar ve kendi açıklamalarına güvenerek aldım ama klima alırken bir kere bu klimayı bi incele parayı sen vereceğine göre en doğru kararıda sen vereceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Üsteki link size ait değil miydi ben onu okudum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klimayı alalı 1 oldu fakat 4 kere servis çağırmamıza rağmen sorun çözümlenemiyor...
  • Klimanuzin markası nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yıllar geçmiş ama klimanız hakkında soru sormak istemiştim. Hâlâ kullanıyor musunuz ? Memnun musunuz ? Nem verme olayı nasıl en çok o konuyla ilgileniyorum ? Isıtma soğutma yapmadan nem verdirtebiliyormuyuz, hem ısıtmada, hem soğutmada nem verdirtebiliyormuyuz, nem vermeyi kapatabiliyormuyuz, nem ölçümü yaptınız mı %kaç nemi kaça çıkartabiliyor ? Duman, koku çekme performansından memnunmusunuz? Nem vermesi için su takviyesi mi yapılıyor yoksa, nemi başka bir yolla mı üretip veriyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.