Şimdi Ara

DAİRE İÇİ TV ANTENİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam düzeltin

    şöyle bir sorum olacak : kaba inşaati bitmiş bir daire için tv yayını önerisi istiyorum binada merkezi sistem uydu alıcısı var ama her daireye tek hat kablo tv var oda tek odada
    şöyle izah edeyim evde farklı odalarda (mutfak, salon, oturma odası) tv izlemek istiyorum inşaat halinde gerekli kablo düzen tertibat işlerini yapmak istiyorum gereksiz yere sıfır evde ortalıkta kablo dolaşmasın diye nasıl birşey önerirsiniz aklınıza gelen tüm alternatifleri değerlendirmek isterim (dijitürk tvbu ev kablo tv )
    NOT : ORTALIKTA KABLO İSTEMİYORUM MALİYETİN PEK ÖNEMİ YOK UZUN YILLAR SORUN ÇIKARMASIN YETER



  • Uydu yayını izlenecekse, merkezi sistemin santralinden istediğiniz yerlere yeni kablolar çekilecek. Tabi santral yeterli aboneyi destekliyorsa yani yeterli çıkışı varsa. Farklı odalarda aynı anda izlenmeyecekse yani bir odadaki cihaz açık diğerleri kapalı olacaksa eve gelen kabloyu splitter ile çoğaltıp istediğiniz odalara götürebilirsiniz. Aslında bu devirde artık evde bir odada merkezi kablo olması çok yetersiz çünki her evde 2 hatta 3 tv var. Ev madem yeni yapılıyor imkân varsa yönetimle görüşüp santral kapasitesini arttırarak her daireye en az 3 hat verilmesi kesin çözüm olacaktır. Aksi halde evlere insanlar yerleştikçe ihtiyaç hisseden münferit olarak uyducu çağırıp kendine hat almaya çalışacak ve her gelen bilgili! eleman bir kişininkini yaparken 3 kişininkini bozacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivibu icin her odaya merkezden ethernet kablosu goturebilirsin mesala ben her odaya modemden kablo cektim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.