Şimdi Ara

Dalan d'olive Şampuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dalan d'olive zeytinyağlı şampuan çılgınlığı devam ediyor. Kaç market kaç kozmetikçi gezdiysem de bulamadım, bulamadım, kalmamış. Eşim illa bulacaksın onu dedi, internette N11 de buldum sonunda ama oda ne? Teslim süresi 15 gün. Eşim diyor 15 gün saçlarım mı dökülsün? Sen şimdi neden bunu stres ediyorsunki? Saçların stresten dökülecek. Anlamıyor, somnunda buldum, hemde Kahramanmaraşın yerel bir marketinde kıyıda köşede bir rafta, tüm şampuanların altında köşede uyduruk şampuanların bile arkasında. Aldım hemen sevinçle, hatta dayanamadım whatsapp dan resmini çekip yolladım eşime, ben eve ulaşmadan kutlamalar başlamış, evde bir bayram havası. Çok şükür Allahıma bugünleride gördük.
    Yukarıdaki yazdıklarıma belki inanmayacaksınız ama Akmansoy marketin kasiyeri Dalan şampuanı görünce şaşırdı, bunu reyona yeni koyduk ama 3 tane kaldı hemen, üstelikte arkalara koymuştuk diyor. Fiyatı 6 TL ama inanın 60 TL olsa manyağı çok.
    Dalan d olive şampuan ve saç kremi bayanlardaki saç dökülmelerini gerçekten diğer şampuanlara göre daha çabuk azaltıyormuş, erkeklerde hormonal dökülmeye bişey yapamaz ama kırılma ve mineral eksikliğine bağlı, cilt problemi kaynaklı dökülmelere çözüm sunacağı kesin.
    Ah birde Dalan firması kendilerine atılan maillere cevap verebilmeyi becerebilseler. Bu kadar kötü yönetilen bir firmanın tesadüf eseri sahip olduğu mucize ürün dalan şampuan. Reklamsız, muhatapsız mükemmel satıyor.







  • dalan da mı çalışıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.