Şimdi Ara

dalga geçecekler gelmesin abi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zamanında çok uğraşırdık bu işlerle,çok kafa yorardık. Ahanda kız göz kırptı çocuğa,oww yea adam ne şanslı falan derdik ama şimdiki aklımla düşündüğümde bu hayatta çok daha önemli şeylerin olabileceği aklıma geldi. Daha da önemlisi bu zamanında kafa yorduğumuz işlerin çoğu yanlış şeylerdi,çok düşündüm üstüne. Mesela sokaktaki bir üşüyen köpeğin sırtını sıvazlama daha çekici,daha mutlu edici bir şey gelmeye başladı yaşım ilerledikten sonra. Gideyim de az kızlara bakayım, kim kiminle yiyişiyor,neredeler,ne yapıyorlar,el ele geziyorlar mı biryerlerde, BANANE(!)

    Sürekli birilerinin arkasından konuşurdum,çok severdim bu işi yapmayı,belki kolay geldiğinden(...ımın üstünde oturarak),belki de zevk aldığımdan,belki ikisi de her neyse)

    Başkasının bir açığını yakalıyım,hemen yüzüne vurayım kafasındaydım,oysa gerçekler çok farklıymış,bunun çok saçma olduğu gerçeğini ve de bu hayatta bunu yapmanın pek de gerekli olmadığını fark ettim,kabul ettim zorla da olsa,çünkü şu anda bu mantıklı geliyor.

    Keşke diyorum bazen çünkü geçen bu 20 yıl ömrüm için... Yaşım küçükken yani 8-9 yaşlarımdayken keşke daha iyi düşünebilseydim,plan yapabilseydim ve ileriki yaşlarımda işime yarayacak işlerle uğraşsaydım çünkü bu beni hayata hazırlayacaktı...

    Tamam,20 yaşına gelmişsin,gelmişsin de bu ne moruk hayatında 1 kere bile kitap sayfası çevirmemişsin,bir halt başaramamışsın bu hayatta,başarmayı bırak hayata tutunmayı bile becerememişsin demezler mi(!) Derler belki ama ben kulaklarımı pamukla tıkarım o zaman da,daha fazla duymak istemem bunları ve cevap vermek istemem. Çünkü ben suçlu olduğumu biliyorum zaten. Önüme bir kapı açılsaydı,çok değil bi 10 sene önceye geri gitme şansım olsaydı eğer,bu hayatta uğraştığım şeyler çoook farklı olurdu. Mesela gece yatmadan önce bilgisayarı açık bırakıp metin 2 balık botunu aktif bırakmazdım,çekerdim fişi işim bittiğinde. Çekmedim zamanında o fişi,bu yüzdendir ki herhalde 19 yaşındayım ama şöyle bir şey var,normal insanlar uyku halinde iken rüyalar görür değil mi, ve de bunlar genellikle geleceğe dair planlar ve istekler dahilinde olur. Ama benim beynim o kadar uyuşmuş ki artık,belki de 10'lu yaşlarımda durmuştur beynim.Kim bilir(!)

    İlginçtir ki; halen uykumda gördüğüm rüyalarda bedensel savaşcıyla ch1 1.köy balıkçının yanındaki iskelede balık tutarken buluyorum kendimi.

    Biliyorum,durumum pek iç açıcı değil, hatta acınası bir haldeyim büyük ihtimalle. Diğer taraftan,eğer bir cümle yazacak olan olursa diye söylüyorum. Yüzüme de söyleyebilirsiniz içinizden geçenleri belki küfür bile edeceksiniz EDİN ama UMRUMDA! Peki neden umrumda? Çünkü ben bu saatten sonra iyi bir adam olmaya karar verdim. Bu sözleri hak ediyordum,tamam kabul(!)AMA eskidendi(!) Küfür edecekseniz de (arkadaşım ben senin 10'lu yaşlarına küfür ediyorum diye belirtin de üzülmeyeyim) Artık hayatımın geri kalanını İYİ BİR İNSAN olarak geçirmek istiyorum. Rüyalarımda salak salak oyunları oynarken görmek istemiyorum artık kendimi.

    Artık bu hayatta özenen değil,özenilen kişi olmaya karar verdim anlayacağınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben rüyalarımda bile ch1 de yer bulamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yuki-Onna

    Ben rüyalarımda bile ch1 de yer bulamıyorum.

    Hocam üzdün be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GMD. kullanıcısına yanıt
    Neyse en azından zihinsel savaşçı seçmiştim bu da birşey be abi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kappa Face

    Okumadım

    Bir şey kaçırmadınız merak etme. Ben kaçırdım ama...
  • Herkes gençliğinde hata yapabilir ya da saçma sapan davranışlar gösterebilir önemli olan bu hatadan dönme ve bir şeylerin farkına varmaktır. Yaşlandıkça hayat kıymete biner ve geçmişte yaptığın ya da yapamadığın bazı şeyler için keşke dersin. Önemli olan bu farkındalıktan sonra keşke dememen. Konuda dalga geçilecek bir şey görmüyorum, ergence yaklaşımların olmuş olabilir ama bunlardan duyduğun pişmanlık sana olumlu etki etmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi keşke şu kadar bu kadar yıl önceye gitsemleri boşver en başta. Olabilecek, kendinle ilgili güzel yollara varabileceğin en doğru yollardan birini yakalamışsın, güzel bir perspektif katmışsın hayatına ona odaklan. Madem 1 kitap sayfası bile çevirmemişsin, git yarın D&r da kulaklığını takıp kendine uygun hissedeceğin kitaplar ara. Dönerken üşüyen köpeğin sırtını sıvazla.

    Güzel bir yola başlamışsın yaşın kaç olursa olsun içindeki kendi 'saf' seni kaybetme. Tek ihtiyacın bu olacak. Bütün pişmanlıkların ana sebebi 'o'nu dinlemeden yaptığın durumlardır zaten.
  • Kalın yazılmış yeri görünce kahkaha attım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adına üzüldüm. 20 sene geçmiş bazı şeyleri değiştiremeyeceksin ama üzülme belki öbür dünyada rahata erişeceksin ondandır bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kappa Face

    Okumadım

    Okumalısın.
  • farkındalık kazandıysan ne mutlu sana önemli olan geçmişteki pişmanlıkların değil bu gün ve yarın yapacaklarındır sen bu yanlışları görüp yapmıyorsan ve bunu fiilende uygulayabiliyorsan ortada bir sorun yok keşke demek yerine iyiki demeyi öğrenmelisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya yazacağına bir psilogoka gitsene!
  • Daha 20 yaşındasın. Hâlâ bazı şeyler için zamanın var. Gören sanıcak 40 yaşına gelmiş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.