Şimdi Ara

Dali AXS 5000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar dali axs 5000 kullanan yada bilgisi olan arkadaşlardan öneri yada bilgi istiyorum
    Teşekkürler



  • Slm.Dali axs 5000 ben kullandım.Yaklaşık 8,9 yıldır bunların 1 çiftine sahibim.Çok üst düzey kolonlar değil ancak ses olarak fiyat klasmanının çok ötesinde diyebilirim.
    Ben bunları biraz fazla güçlü anfilerle sürdüğüm için en sonunda bobinleri yaktım ve şu anda atıl olarak bir köşede duruyorlar.Çok fazla güçlü anfiye gelmiyorlar ama sesleri fazlasıyla yeterli.
    Uygun bir amfiyle çok daha pahalı kolonlardan daha tatmin edici ses verir.Ben kesinlikle tavsiye ederim tabi yüksek watt'lı amfiyle sürmeyecekseniz,yoksa yanma ihtimali yüksek.
    Bende bunların yanında bir çiftte infinity Alfa 30 vardı.İnfinity kolonların imajı ve malzeme kalitesi kat be kat iyi olmasına rağmen ses olarak Dali'nin yanına bile yaklaşamıyorlardı.
    Dali ve infinity'leri Accuphase e206 ve sony str de585 ile çok uzun süre kullandım.Infinity'leri en sonunda salona dekor yaptım diyebilirim.
    Dediğim gibi fiyat/performansları mükemmel ama uzun yıllardır üretilmediği için 2. eli çok sağlam bir yerden almak lazım,bunun dışında iyi ve çok güçlü olmayan bir amfiyle harikalar yaratır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.