Şimdi Ara

dalış için gözlük tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese selamlar. Bu uğraşa yeni heves etmiş biri olarak çeşitli kaynakları okuyor sizlerin yazdıklarını dikkatle okuyorum. Ancak bazı konularda yeterli bilgiye ulaşamadım mesela zıpkıncı.com da yeni başlayanlar için gözlük seçimi hakkında fazla bilgi bulamadım maalesef. Bunun yani sıra ilanlar "yüzüme uymadığı için sıfır gibi satılık gözlük" başlıkları ile dolu. Gözlükler 15 - 150 Tl arasında değişiyor. Benim yüzümde kemikli yapıda olduğundan ilk seferde doğru tercih yapabileceğimi düşünmüyorum. Sizlerden ricam gözlük seçimi ile ilgili gerekli bilgileri burada paylaşabilir misiniz? Böylece sizlerin av fotoğraflarini uzaktan biraz özlem, birazda hasetle izleyen bizlere cok faydasının olacağını dusunuyorum. Herkese iyi avlar



  • si_minor kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba..
    Baktığınız ürünü maske, dalış maskesi gibi ararsanız daha doğru aramış olursunuz. Gözlük burunluksuz olanlarına deniyor.
    Sorununuza gelincede yüzünüze uyup uymadığını denemeden bilemezsiniz. Fakat yetişkin maskeleri genellikle aynı boyutlarda eğer yüzünüz çok zayıfsa denemeden sakın almayın. Denerken maskeyi lastiğini enseden geçirmeden yüzünüze oturtun burnunuzdan nefes çekin maske yüzünüze sıkışır içeri hava girmezse o maske tam size göredir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.