Şimdi Ara

danışmanlık sirket maaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hakkinda bilgisi olan var mıdır, arkadaşı annesi babası çalışan danışmanlık sirket maaşları . 50 kişilik business analytics danışmanlığı veren sirket, maaş ne istenir bilemedim yeni mezun olarak tecrubeli dhlilerden yardım bekliyorum




  • Sirketin classi nasil, mbb sonrasi şirketlerde 50 ustu gormek cok zor galiba ilk girişte. Ufak sirketlerde abuk maaslar olabiliyo gerci
  • Big four için 1.5 asgari ücret duydum. Sırf bu sebeple boun econ için sınava girmekten vazgeçmiştim. Mbb dedikleri yerlere girebileceğimi de sanmıyorum.

  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Mckinsey , BCG vb. de başlangıç maaşları ne kadardır ? Bir de Pwcyi merak ediyorum Turkiyede baya çalışanı vardı bu şirketin.
  • 9933____Kutadgu 9 kullanıcısına yanıt

    Yan haklar haric ucunde de 2.5k dolara yakın sanirim

    Big4 maaslari ile ilgili inanmicagim kadar dusuk seyler duyuyorum 30 filan, 25 filan alan var galiba ey da. Pwcde dogrudan tanıdığım yok da 30 filandir herhalde

  • Big4 gerçekten çok istikrarlı, ben bölümü yazmadan önce asgari ücret * (1,25-1.75) gibi bir ücret veriyorlardı giriş için. Hala aynı. Gerçi asgari ücret arttıkça aradaki fark da açılıyor (eskiden asgariden 500-1000 tl yukarıydılar, artık bir 5k filan far atıyorlar. Gerçi bu 5k da günümüz için 500 tl ama olsun)
  • Infernix kullanıcısına yanıt

    Daha da düşük. 20-25 arası netleri

  • Nphexy N kullanıcısına yanıt

    İşin garip yanı top tier endüstri mühendisliği bitirip burada çalışanları görüyorum, birisi de tanıdık. maaşı 25-26 gibi bir şey. Bilkent endüstri bitirsem 26 bine çalışacağıma gider kaynakçılık öğrenirim en azından bölümünün adını lekelemez.

  • Infernix kullanıcısına yanıt

    Yapacak bir şey yok, ekmek parası reissss  

  • Nphexy N kullanıcısına yanıt

    la yok babası buna okul hediyesi diye sıfır premium araç almıştı. kendi iş yerleri de var. garip bir durum 

  • Infernix kullanıcısına yanıt

    Valla bir de çok çalışıyolar 9-5 mesai filan da değil, ilginç harbiden :D

  • Infernix kullanıcısına yanıt

    sonraki maaşları çok uçuk oluyor ilk maaşlar düşük sadece

  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    Başka şirketlere daha iyi pozisyonlarla sıçrama yapmazsa uçuk değil. Hiçbir güç beni 3x asgari ücretten aşağısına çalıştırmaz. Babamdan harçlık alır evde yatarım daha iyi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Infernix

    Başka şirketlere daha iyi pozisyonlarla sıçrama yapmazsa uçuk değil. Hiçbir güç beni 3x asgari ücretten aşağısına çalıştırmaz. Babamdan harçlık alır evde yatarım daha iyi.

    yazılım sektörü gibi düşünebilirsin ilk ücret 25bin tl olabilir ama 3 yılında 50bin tl 5. yılda 90bin tl gibi yükselerek gidersiniz





    danışmanlık sirket maaşları


    danışmanlık sirket maaşlarıDW Documentaryyoutube
    The Wirecard scandal brought the role of big auditing firms into focus. Their work is supposed to create trust in companies. But are appearances deceptive? EY, PwC, KPMG and Deloitte: these "Big Four" auditing firms are hardly household names. Yet they play a key role in the global economy. They have also all been at the center of a number of major financial scandals. For ten years, auditors at EY (Ernst & Young) certified Wirecard's annual financial statements. They failed to uncover that a network of fraudsters were using accounting tricks to write billions into Wirecard's books over several years. Hundreds of Wirecard employees lost their jobs, and thousands of investors lost a total of €4.5 billion. Why didn't the auditors recognize the fraud? Were they negligent, overextended? The Big Four dominate the global audit industry, and their vast knowledge of company- and tax-law making them indispensable. Because growth opportunities in auditing have largely been exhausted, the Big Four offer a raft of consulting services, not only to the companies they audit but also to governments. Have the Big Four become too powerful -- even out of control? This documentary explores the role auditors played in the Wirecard scandal, investigates potential conflict of interest within the Big Four, and sheds light on the companies’ role within a complex web of political and economic dependencies. #documentary #dwdocumentary ______ DW Documentary gives you knowledge beyond the headlines. Watch top documentaries from German broadcasters and international production companies. Meet intriguing people, travel to distant lands, get a look behind the complexities of daily life and build a deeper understanding of current affairs and global events. Subscribe and explore the world around you with DW Documentary. Subscribe to: ⮞ DW Documentary (English): https://www.youtube.com/dwdocumentary ⮞ DW Documental (Spanish): https://www.youtube.com/dwdocumental ⮞ DW Documentary وثائقية دي دبليو (Arabic): https://www.youtube.com/dwdocarabia ⮞ DW Doku (German): https://www.youtube.com/dwdoku ⮞ DW Documentary हिन्दी (Hindi): https://www.youtube.com/dwdochindi For more visit: http://www.dw.com/en/tv/docfilm/s-3610 Follow DW Documentary on Instagram: https://www.instagram.com/dwdocumentary/ Follow DW Documental on Facebook: https://www.facebook.com/dwdocumental We kindly ask viewers to read and stick to the DW netiquette policy on our channel: https://p.dw.com/p/MF1G
    https://www.youtube.com/watch?v=C_0XEIFGK5o




  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    iyi değil bu paralar, çalışmam ki bölümden kişilerle konuştum senin bu attığının 2 katı kadar sayılar söylediler.


    abd'de master yapıp bay area'da kalmak istiyorum.

  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    Yok, öyle uçuk olmuyor big4 da hiçbir zaman. Kıdem aldıkça sektöre yakınlaştığını söyledi sadece, bizzat partner ile konuştum yüz yüze. 5-6 sene tecrübeden sonra düşük maaş değil de sektörle aynı alıyorlar genelde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nphexy -- 27 Nisan 2024; 0:8:19 >
  • Infernix kullanıcısına yanıt

    200bin tl yani 7-8bin euro net veren pek sanmıyorum 

  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    2022 temmuz ayında, bölümü araştırırken konuştuğum bir abi vardı. 2011'de mezun olmuş ingiltere'de master yapmış orada bir süre çalışmış falan filan. niş (blockchain) bir alanda uzman ve teknik yöneticiymiş, o zamanlar 120 bin lira alıyorum demişti şu anın parasıyla sen hesap et. Kovsalar yerine bulacakları aday sayısı çok azdır. e hal böyle olunca iyi para veriyorlar.


    Şu an oturduğum yerde 30-35 yaşında olanlar yazılımcı ve mühendis tayfası. Sizin 3-4 hocanız var sitede 50+ hepsi. Niye 30-35 yaşında doktor yok acaba?

  • Infernix kullanıcısına yanıt

    Bir de tıpçılar vergi dilimine girdi şuan, 80 alan pratisyenler filan artık 65e filan düşecek tahminimce   CEEEEEEENGGG

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.