Şimdi Ara

dark evopad r1020 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İnternette Youtube vidyolarini açarken sorun oluşuyor mu?
    Bir de ben kendi 200 kusur liralık exper tablette denedim mynette falan aşağı inerken kasma olabiliyor.Sen de dener misin mynette falan kasıntı oluyor mu?(pc sitesinde)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhabalar bende bu cihazı 2 gün önce aldım size sormak istediğim bazı sorular var cevaplarsanız çok sevinirim.öncelikle sizinde ekranda iz kalıyor mu? (mesela kendi tarayıcısındayken google da bir şeyler aradıktan sonra ekranda klavyenin izleri kalıyor, her ekranda değil ama özellikle beyaz ekranda çok belli oluyor acaba bu bir sorunmudur?),şarjınız ne kadar gidiyor ben %90 da iken sürekli oyun oynadım 3 saat fln gitti normalmidir?Tabletle ilgili tavsiyeneleriniz varmıdır?şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanasd

    hocam merhabalar bende bu cihazı 2 gün önce aldım size sormak istediğim bazı sorular var cevaplarsanız çok sevinirim.öncelikle sizinde ekranda iz kalıyor mu? (mesela kendi tarayıcısındayken google da bir şeyler aradıktan sonra ekranda klavyenin izleri kalıyor, her ekranda değil ama özellikle beyaz ekranda çok belli oluyor acaba bu bir sorunmudur?),şarjınız ne kadar gidiyor ben %90 da iken sürekli oyun oynadım 3 saat fln gitti normalmidir?Tabletle ilgili tavsiyeneleriniz varmıdır?şimdiden teşekkürler.

    hocam sorularına en kısa sürede cevap alırsın umarım sence cihaz nasıl sağlamlık hız açısından memnunmusun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b.a.a.


    quote:

    Orijinalden alıntı: lsengul

    Çok sağolasın deneyip bilgi verirsen sevinirim

    Hocam simdi denedim1080p film izledim hic bir sorun yasamadim

    peki hocam uygun kılıf bulabildin mi?
  • Hocam hız olarak fena değil antutu testinden 11000 kusur puan aldı dead trigger fln yükledim 720p film fln actım kasma yapmadı sağlamlık olarak ta fena değil Çin mali sonuçta ama kullanım süresi beni tatmin etmedi ve İade etmeyi düşünüyorum cihazı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lsengul

    quote:

    Orijinalden alıntı: b.a.a.


    quote:

    Orijinalden alıntı: lsengul

    Çok sağolasın deneyip bilgi verirsen sevinirim

    Hocam simdi denedim1080p film izledim hic bir sorun yasamadim

    peki hocam uygun kılıf bulabildin mi?

    klavyeli kılıf aldım hocam ben
  • facebook oyunları açıyor mu?
  • dün hepsiburadadan bu tableti sipariş ettim. bugün geldi. fakat daha önce bir arkadaşın da söylediği gibi ekranda iz kalıyor. iz kalıyor derken olay şöyle oluyor. arka planı beyaz bir uygulama açıldığında sanki görüntü daha önceden arkadaki görüntünün üstüne yapışıyormuş gibi oluyor. yarın akortek in teknik desteğini arayacağım. eğer bir çözümü yoksa iade edeceğim. zaten tableti alırken tereddütlerim vardı. bir daha görmeden bir elektronik cihaz almayı düşünmüyorum. gördüğüm eksiklikleri yazayım:

    -hızla ilgili bir sıkıntı yok gibi.
    -ses çok az çıkıyor. abarttığımı düşünebilirsiniz ama stereo hoparlörden daha fazlasını beklemek lazım.
    -ilk çalıştırdığım için mi bilmiyorum ama pil nerdeyse 2 saatte %100 den %20 ye indi.
    -dokunmatik bazen algılamıyor. ekran kilidini açıp kapattıktan sonra kendine geliyor.
    -dokunmatiğin sağlıklı çalışmadığını düşünüyorum. bir forklift oyunu yükledim. soldaki direksiyon kontrolünü bir türlü istediğim gibi kontrol edemedim. aynı oyunu telefonumda çok rahat oyanayabiliyorum.

    bu kadar eksik yönünü saydıktan sonra yazarken direk iade etmeye karar verdim. bir mağazadan görerek almak veya ikinci el bile olsa bilindik bir marka almak daha iyi bir seçim olacak sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyindotpw -- 19 Kasım 2013; 22:46:14 >




  • Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum tableti hepsiburada'dan 370 tl ye almıştım. 1080p videoları rahat izleyebiliyormusunuz diye sormuş birkaç arkadaş, hiç bir sorun yaşamadım, televizyona bağlayıp rahatlıkla izleyebiliyorum. Bu konuda içiniz rahat olsun.

    Ses ilk kullandığımda çok az geliyordu ama ilk 1 haftadan sonra normal düzeye çıktı ve çok iyi diyemesemde normal ses kalitesi, bu tabletin eksisi
    6500 mAh pili olduğu yazıyor pek emin değilim bundan, internet açık oyun oynuyorum 5 6 saat gidiyor. Günlük kullanımda 15 saati görüyorum.
    Dokunmatiği mükemmel
    Oyun performansı çok güzel. Ama bir uygulama indirirken oyun oynuyorsanız, uygulamanın downloadı bittiği an, yüklemeye geçerken takılıyor. 5 saniye kadar
    3 4 saat içinde pili dolmuş oluyor.
    wifi çekim gücü gayet güzel.

    Merak ettiğiniz birşey olursa, test etmek istediğiniz yardımcı olurum.




  • Dark'ın kendi web sitesinden indirdiğim R1020_23052013.img dosyasını kullanarak güncellemeyi yapıyorum. Herşey sorunsuz olmasına rağmen, Ayarlar > Dark EVOPAD Hakkında bölümünde "Derleme numarası" 20130322 olarak, yani eski sürüm olarak gözüküyor. Halbuki 23052013 olması gerekiyor. Bu problemi yaşadınız mı ? Yardımcı olabilecek var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.