Şimdi Ara

Dark EZCast Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, başlikta belirttigim urunu aldim. Desktop(Masaustu) bilgisayar kullaniyorum ve bilgisayarimda Wireless Adaptoru yok. Cihazi TV ye bagladiktan sonra hem cihaz, hem TV hemde kullandigim desktop pc ayni Router'a bağli. Bilgisayarima Wireless Adapter almadan gorutuyu TV ye aktarmam mümkün olur mu acaba?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: barandeniz

    Merhaba arkadaslar, başlikta belirttigim urunu aldim. Desktop(Masaustu) bilgisayar kullaniyorum ve bilgisayarimda Wireless Adaptoru yok. Cihazi TV ye bagladiktan sonra hem cihaz, hem TV hemde kullandigim desktop pc ayni Router'a bağli. Bilgisayarima Wireless Adapter almadan gorutuyu TV ye aktarmam mümkün olur mu acaba?

    Hocam, bir sonuca ulaşabildiniz mi? Ben de masaüstünü televizyona bağlamak istiyorum. GTX 760 ekran kartı var, 4k görüntü oynatmakta sıkıntısı olmasa gerek. Ayrıca televizyonun dahili wireless alıcısı var. Fakat görüntü ve ses için EZcast cihazını hdmi kısmına takmamız gerekiyor galiba. O yüzden televizyonda wireless alıcı olup olmamasının bir önemi olmadığını varsayıyorum. Odadan odaya 20 metre hdmi kablosu çekmek istemiyorum. Ayrıca "tp-link TD-W9980" modeme sahibim. Modemin kendi içinde DLNA ayarları ve üzerinde iki adet usb portu var fakat televizyondan medyalara ulaşamadım. Masaüstünün harici wireless adaptörü yok, modem-pc arası ethernet kablosu ile kullanıyorum. İstediğim şeyi gerçekleştirmek için hangi ürünlere, ve nasıl bir kuruluma ihtiyacım var bilmiyorum. Ayrıca EZcast 4k cihazını araştırırken, çekim mesafesinin 5-10 metre olduğunu gördüm.

    quote:

    "If you go a bit further than 6-7 meters with a wall then the system becomes unreliable, but it’s quite common with this kind of solution. Once you lose the connection, you may have to reboot the device to make it work again."


    Sanıyorum bu cihazların genelinde durum böyleymiş. Yani bu cihazların tek uygun kullanım alanı televizyonun yakınında duran tablet, telefon veya bilgisayarlar için galiba. Evin diğer odalarından birinde bulunan cihazdan görüntü çekmek imkansız gibi görünüyor.

    Herhangi bir wireless display kullanan arkadaşlar, siz ne diyorsunuz bu duruma? 50-100 dolar verip de aradığını bulamamak da var işin ucunda. Benim aradığım sisteme tek çözüm 20 metre hdmi çekmek mi?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.