Şimdi Ara

Dark Mini Mania vs Western Digital Media Player vs İomega Screen Play Director İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
10.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ouz77

    Arkadaşlar merak ettiğim bişey var.Hepsiburada'da Dark'ın iki modeli mevcut.Dark Media Mania ve Dark Mini Mania olmak üzere bu iki cihazdan hangisi daha yeni sürümdür veya hangisi daha kullanışlıdır acaba? Dahada önemlisi iki cihazda aynı işlemci ve özelliklerdemi yoksa biri içerisine Sata Hdd takılması ve çift USB girişi olmasından dolayımı arada fiyat farkı var? Değermi aradaki fiyat farkına sizce? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

    hdd takılması en büyük fark ama ben dark ın daha çok yol katetmesi gerektiğini düşünüyorum. forumda hemen hemen herkes sorun yazıyor özellikle download da ve codec sorunuyla ilgili.
  • Anladım teşekkür ederim ancak şu anda sıradan dvd player kullanıyorum Lcd tv de.Mkv formatındaki filmleri izlemek için bilgisayarı bağlamak zorunda kalıyorum.Hepsiburada'daki fiyatı görünce birden ilgimi çekti ürün burada inceleyeyim dedim yukarıdaki olumlu yorumları ve inceleme sonuçlarını görünce aklıma da yattı.Donanımsal bir sorun olmadıktan sonra ve 720p videoları oynatma konusunda pek sıkıntısı yoksa benim için yeterli olacaktır sanıyorum.Sizin düşündüğünüz marka hangisidir peki bu alanda? Birkaç gün bu topiği takip edeceğim sonucunda karar vereceğim alıp almamaya:) Değerli yorumlarınız benim için çok önemli bu yüzden.Saygılar sunuyorum
  • dark aslında özellik bakımından gerçekten çok iyi ama dediğim gibi özellikle codec problemi yaşayanlar var. aldıktan sonra şunu okumadı bunu görmedi gibi bi sorun insanın gerçekten canını sıkabilir. ben de media player almayı düşünüyorum . ben de karar veremedim.

    bu konuda egreat in çok iyi olduğunu söylüyorlar ama onun da iyi olan modelleri sadece kendi sitesinde satılıyor ve de pahalı. ben iomega nın download yapabildiğini bilmiyordum bu topic te öğrendim. ona bakacağım bir ara. eğer download ile ilgilenmiyorsanız dark movix sizin için iyi olabilir. ama daha yeni bir cihaz olması da ufak bir dezavantaj.
  • Biraz önce hepsiburadadan aldığım WD'de ilk filmimi seyrettim. 720p Clash Of Titans.. Bu fiyata gaaaaayet başarılı. . Tavsiye ederim (Cihazı )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tabay

    Biraz önce hepsiburadadan aldığım WD'de ilk filmimi seyrettim. 720p Clash Of Titans.. Bu fiyata gaaaaayet başarılı. . Tavsiye ederim (Cihazı )



    tek film sanırım yeterli değil. ama yine de tavsiye için sağol
  • Arkadaşlar genel olarak konuyu okudum ama bir sorum var.
    Bilgisayardan dvd-rom paylaştırdığınız zaman, dark mini ile bu dvd-rom daki dvd filmler menuleri ile izlenebiliyor mu?
    Bölge kodu gibi bir kısıtlama var mı? Var ise anydvd vs gibi dvd bölge kodunu kaldıran programlar işe yarıyor mu?
  • arkadaşlar dark modelini araştırdım gerçekten bu sekmentte en iyi olduğu kanaatine vardım. yakın zamanda almayı düşünüyorum.
  • gecenin bir vakti gaza gelerek bugünden siparişi verdim dark için ürün p.tesi elime ulaşır sanırım. ekim başıda lcd alıcam ikisi birlikte güzel ikili olcaklar sanırım pioneer vsx serisi(5+1+dts) ev amfimde eşlik edicek bunlara iyi oldu ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ViяTuË

    gecenin bir vakti gaza gelerek bugünden siparişi verdim dark için ürün p.tesi elime ulaşır sanırım. ekim başıda lcd alıcam ikisi birlikte güzel ikili olcaklar sanırım pioneer vsx serisi(5+1+dts) ev amfimde eşlik edicek bunlara iyi oldu ya



    hayırlı olsun hangi modelini ladın ve geldiği zaman burda görüşlerini belitirsen seviniriz.
  • Dark Mini Mania 1080p Network MKV/DTS/Torrent Media Player

    bu modeli aldım.(wireless adaptörsüz olanı) ürünü şimdilik tüplü tv de deniycem ama lcd alınca ozamanki değerlendirmeleri paylaşırım
  • Dün akşam electro dan İomega Screenplay ve yanında Logitech z5500 ses sistemi aldım. Sesi optik kablo ile sisteme bağladım. DTS leri ancak bu şekilde çözebiliyorum. İomega ne yazıkki DTS filmlerde ses çıkışı vermiyor başka türlü. Onun dışında açılışı biraz zaman alıyor İomeganın ama her türlü filmi oynatıyor. Fazla takılma da yapmıyor. En güzeli de 1 TB harrdisk fiyatına media player alıyorsunuz, içinde de 1TB harddiski mevcut. ve baya da hızlı çalışıyor. Windows 7 ile 28-35MB/s hızla kayıt yapılabiliyor. 199TL. Görüntü kalitesi oldukça iyi. Daha fazla deneme yapamadım ama yapınca ayrıntıları yazıcam. Ses sistemi ile oldukça uyumlu oldu. DTS filmlerde ses oldukça tatminkar çıkıyor.. Soruları olanları cevaplayabilirim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madcapfrog
    Arkadaşlar genel olarak konuyu okudum ama bir sorum var.
    Bilgisayardan dvd-rom paylaştırdığınız zaman, dark mini ile bu dvd-rom daki dvd filmler menuleri ile izlenebiliyor mu?
    Bölge kodu gibi bir kısıtlama var mı? Var ise anydvd vs gibi dvd bölge kodunu kaldıran programlar işe yarıyor mu?

    Bilgisi, deneyimi olan yada deneyip yardımcı olabilicek birisi var mı ?
  • Direk denemedim fakat.
    Bilgisayardan normal klasörden paylaştırdığım DVD filmi sorunsuz menülü olarak oynattı.
    Muhtemelen DVD dende oynatacaktır.
    DVD5 DVD9 larla yaptığım denemede DVD9 ları malesef oynatmadı.DVD5 lerle herhangi bi sıkıntıyla karşılaşmadım.
  • bu arada hepsiburada' dan ben siparişi verdikten sonra ürünün fiyatı 210 liradan 252 liraya çıkardılar. bilginize

    edit:210 liraya düşürdüler ilginç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtue34 -- 21 Eylül 2010; 17:53:54 >
  • Arkadaşlar İomega Screenplay aldım. Son versiyonunu yükledim Fakat 1080 p blu-ray MKV UZANTILI DOSYARI flimleri oynatmıyor.Kötü saklayıcı bu dosya oynatılamıyor diyor
  • iomega 1.4.0.36 firmware sunumu yüklü bende 1080p mkv leri oynatıyor ama nedense altyazı dosyasını aktif edince cihaz takılmaya başlıyor. sonrasında da kilitleniyor, kumanda çalışmıyor. bu altyazı olayını çözsek baya bi güzel olacak. 1.4.0.78 sürümü varmış sitesinde en son. onu yüklesem mi yüklemesem mi arada kaldım. şimdi oynayan mkv leri kaybetmek istemiyorum açıkçası..
  • Arkadaşlar ilk izlenimlerimi anlatayım.

    Kullandığım medi player:Dark Mini Mania Wireless olmayan.
    Dark ın incelemesindeki bazı şeyleri tekrar yazıcam kısa bi tekrar olur hem
    Ürünü şuan tüplü tv de denedim. yakın zamanda lcd alıyorum ozamanki değerlendirmelerimi de yazarım.

    Ürün çok küçük bikere adsl modem gibi bişey. Kutusundan kompozit kablo,hdmı kablo ve adaptör çıkmakta.

    Bendeki 2 usb flash ı ve 1 harici hdd yi sorunsuz açtı.(usbler fat32 harici hdd ntfs formatında)

    Ürünün kumandası son derece kullanışlı. üzerinde işinize yarıyacak her tuş var ve dizaynı hoşuma gitti ve çekim gücüde çok iyi kumandayı her türlü görüyo alet.

    Neredeyse tüm formatlara destek veriyor bilindiği gibi. en önemlileride mkv ve divx lerde hiç bir şekilde sorun yok.

    Altyazıyıda destekliyo.Film ismi ile altyazı isminin aynı olması gerekmekte. Kumandadan altyazı rengini boyutunu ve yukarıdamı aşağıdamı olacağını seçebiliyoruz bu çok hoşuma gitti gerçekten. Yanlız altını çizerek söylemeliyimki altyazı ile ilgili ufak ama akortek yetkililerinin güncellemeyle düzeltebileceği bir sorun var. Altyazılar film izlerken film içinde açık renk olan sahneler veya beyaz olan sahnelerde altyazı beyaz yere denk geldiği zaman gözükmüyor buda çok sinir bozucu bir durum gerçekten özellikle dizi izleyen arkadaşlar için bu çok önemli bir durum. Yani cnbc-e deki gibi canlı altyazılar yok. Akorteğin kendi forumlarında araştırdım bu durumdan yakınan bir çok kişi var ve yeterli sayıyada ulaşılmış bu sorunun düzeltimesi için. Yetkili kimse son sürümün linkini paylaşmış ve alta not geçmiş altyazı sorunu düzeltildi diye ama indirip kurdum sonuç gene aynı altyazılar parlayan ekran altında kayboluyo. Bu sorun için kendi forumlarında sitem ettim bakalım sonuçlanacakmı.

    Gelelim benim sevdiğim en güzel özelliğine. ağ daki bütün herşeyi görüyo bu gerçekten çok güzel. Bilgisayarımdan ev ağı kurdum. bilgisayarımda 2 adet hdd ve ayriyetten harici diskim mevcut. gene ağdan harici diskimi ve dahili diskimin 1 tanesini ve belgelerimide ağda paylaşıma açtım, tak çıkarla uğraşmadan ağ üzerinden bütün filmleri izliyorum muziğimi dinliyorum resimlerime bakabiliyorum. şuana kadar ağ üzerinden 46 mbit hıza ulaştı ama genelde 30 ile 31 mbit arası sabitleniyo film izlerken. 720 p filmi ağ üzerinden denedim hiç donma olmadan seyredebiliyorum gerçekten çok iyi birşey bu.

    genelleme yapıcak olursak ürün bana göre çok başarılı ama küçük bi kusuru var dediğim gibi altyazı sorunu oda eminim çözülecektir akortek forumlarındaki yazılımla uğraşan yetkililer sürekli aktifler bende takip ediyorum sürekli.

    umarım ürünü almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar.




  • Altyazı sorunu diye arkadaşın bahsettiği.
    Altyazı rengi sarı beyaz mavi yeşil.
    Etrafında kabartma yada çerçeve yok.Yani altyazı rengini beyaz yaptınız ve filmde altyazının olduğu kısım beyaz denk gelirse altyazı seçilemiyor.
    Ben sarı olarak kullanıyorum ve şimdiye kadar herhangi bi sıkıntıya rastlamadım.
    Ayrıca WD sub altyazıları oynatamıyorken darkta böyle bi sıkıntı yok.
  • zaten ürünle ilgili hiç bir sıkıntı yok altyazı destekleme konusundada yok ama parlak yerlerde altyazı okunmuyo. şuan tüplü tv de izliyorum lcd e geçicem yakında hdmı la görüntü alınca umarım düzelir sarı renk altyazılardada bazen aynı sorun oluyo. neyse bi lcd gelsinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ViяTuË

    zaten ürünle ilgili hiç bir sıkıntı yok altyazı destekleme konusundada yok ama parlak yerlerde altyazı okunmuyo. şuan tüplü tv de izliyorum lcd e geçicem yakında hdmı la görüntü alınca umarım düzelir sarı renk altyazılardada bazen aynı sorun oluyo. neyse bi lcd gelsinde.

    forumda çok şikayet alan bir ürün değil mi o. özellikle de film seçme ve de torrent hatası verme gibi büyük sorunlarla karşılaşılıyormuş açıkçası. tüm forumları neredeyse bununla dolu. bir türlü ısınamıyorum bu markaya egreat in çok güzel modelleri var ama sitelerinde pek cazip olmayan bir taksit olayları olduğu için yanaşamıyorum. videolarda sorun yaşamayan ve de torrent olayını kolayca çözebilen bir makina bulamadık gitti. tabii fiyatı da dune lar ya da popcorn lar gibi başını alıp ta gitmedin.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.