Şimdi Ara

DARK MOBİLE TV KARTI (Harici ) Bi Bakın. ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaslar bugun hepsiburada.com dan dark mobile tv kartı aldım indirime ve sınırılı stok girmiş hem dedim laptop hemde masaüstü için takarım dedim ama şuan laptop deniyorum bi türlü yapamadım kanalları bi türlü bulamıyorum hiç birşey göstermiyor anten kablosu kontrol ediyorum sürekli temassızlık var mı diye bi sorun yok uydu takınca direk gösteriyor yazılımı kurdum 2 defa ne yaptıysam bi türlü ekran da bir tane birşey gösteremedim bunun bir yolu var mıdır ya da yapılıcak bir ayar kullananlar falan var mı acaba radyo geçiyorum çızırtılı bir şekilldde trt fm zor cekiyor nasıl iş anlamadım ..



  • Arkadaslar birşey dikkatimi çekti yayın şekli analog yazıyor diger bir usb tv kartında ise digital yazıyor benimki analog ama ben bu çanak antendeki kablo taktım buna bundan yayın alamıyoruz mu
  • Merhaba, elinizdeki kart küçük beyaz bişeyse eğer analog yayınları izlemek içindir.Yani belediye yayını dediğimiz kılçık antenle seyredilen yayınları izleyebilirsiniz. Çanak anten için bir uydu alıcısı gerekli ve bu o cihaz değil malesef. Normal bir anten takıp programda setup yazan yerde auto seçeneği ile otomatik arama yapıp kanalları bulabilirsiniz.
  • Arkadaşlar slm Dark_Mobile_TV.zip bunun sürücüsünü bulamadım elinde olan varsa bana atabilirmi teşekkürler

  • Sanırsam normal uydu anteni için değil.

     DARK MOBİLE TV KARTI (Harici ) Bi Bakın. ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 30 Mayıs 2021; 18:40:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.