Şimdi Ara

DARK SOULS 3 ÖLMEKTEN BIKTIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaşlar nasıl oyun bu vallahi bıktım habire ölüyorum daha bölüm atlayamadım



  • giriştekini geçtiysen oyunun %20 sine kadar oynarsın bu oyun pata küte ilerlenen bir oyun değil sadece yaratıkların yerlerini hareketlerini ezberleyen çok ender adamlar pata küte yardırır bu oyunda FaraazKhan diye bi adam var böyle biri youtube da videoları mevcut herif dünyanın 2. baştan sona hiç hasar almadan ds3 ü bitiren kişisiymiş hatta oyun modu var bossdan 6 tane birden çıkartıp arenada aynı anda 1 e 6 bossla kapışıyor. oynayışını izlemeni öneririm eğer oyundan zevk aldıysan. ben malesef oyunun %20 sine kadar gelebildim ötesi yok. yetenek refleks isteyen bir oyun bu.
  • Oynadığım en zor oyunlarda listenin başlarında gelebilir bu oyun. Bence bu oyunda biraz sabır gerekli, sürekli atlayıp zıplayıp, kılıç sallayıp durmak yerine daha ağır ve yavaş bir oyun tarzı benimsemen gerek. Bu oyuna alışmak için bende zorlanmıştım sonrasında buna benzer zorluk ve oynanış olarak daha kolay olan Lords Of The Fallen'ı oynamıştım. Bir nebze de olsa oynanışa etki etmişti.
  • sağolun arkadaşlar cevaplarınız için
  • Tüm souls serisi ve bloodborne için öncelikle gereken şey bolca sabır ve zaman.Ekstra yetenekli bir oyuncu değilseniz ya da zaman ve sabrınız yoksa bulaşmamak lazım.

    Bunlar sorun değil derseniz de ilk yapmanız gereken , bulunduğunuz mekanda iyi souls getiren bir farm noktası bulmak.Bol bol aynı yaratıkları kesip level atlayarak canını ve staminanı , sonra da atak gücünü yükseltmek.

    Bunu tadında bırakırsan oyunun zorluk seviyesi aşsğıya iniyor.Çok abartırsan da oyun kolay bir oyuna dönüşüyor nerdeyse.

    Yine de her zaman bosslarda ölme ihtimalin devam edecek tabiki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt
    aynen ps4üm varken bloodborne de ızdırap olmuştu
    ama azimliyim bırakmayacağım
  • Oyunun ilki olan demons souls için şöyle bir inceleme vardı mutlaka okumalısın :) çok yakın gelecek özellikle zorluk kısmı için yazdıkları.https://forum.donanimhaber.com/demon-s-souls-inceleme-ilk-denemem--43272882#43272882

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aklıma direkt şu olaylar geldi:
    DARK SOULS 3 ÖLMEKTEN BIKTIM

    DARK SOULS 3 ÖLMEKTEN BIKTIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 7 Şubat 2019; 16:18:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.