Şimdi Ara

DARK SOULS REMASTERED [PS4 ANA KONU] [TÜRKÇE REHBER] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
479
Cevap
21
Favori
37.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Orjinali korsandan sorunlu oyun ilk defa görüyorum. Oyunu korsan olarak bilgisayar da 50 saatden fazla oynadım sonra dedim ki bu oyun korsan oynanmayı hak etmiyor steam'den orijinal alır oynarım dedim ve oyunu sildim. 2 gün önce oyunsuz kalınca oyunu aldım ve dualshock ile çok sorun yaşadım karakter yürürken acayip takılıyor ağır falan idae ettim oyunu. Konsola alayim bari dedim 500 tl fiyatı görünce şok oldum tekrar bilgisayar da korsan olarak kurdum şu an sorunsuz oynuyorum. Bu şekilde oynayıp bitiririm artık bu oyun ben de ayrı bir bağımlılık yaptı bu seriyi bitirmeden ölürsem gözük açık gidecek gibi hissediyorum.

  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

    Oyunları torrent indirince kasma daha mı az oluyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

    Steamdan oynuyorum ve oyun tamamen sorunsuz bende. Kontroller için kol kullanılırsa gayet iyi olur ama klavye ve mouse ile de oynanıyor. Alıştım ben klavye mouse ikilisine.



    Dualshock için kontrolcü uygulamaları var Steamın desteklediği. Onları tek tek dene uygun ayarı bul. Sorun çıkarmaz. Daha önce Dualshock ile de denemiştim. Bir sorun olmamıştı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 16 Kasım 2020; 23:33:40 >
  • Oyunu iade etmiştim ama tekrar aldım sorunu bir şekilde halletmeyi kafaya koydum Allah'tan bu sefer sorun olmadı ve oyunu bitirdim. Hem oyunu bitirmenin hem de korsan şekilde oynamadan bitirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Sekiro ve Bloodborne'dan sonra DS1'de bitirmek nasip oldu. Fromsoftware oyunları ile tanıştıktan sonra oyunlara bakış açım değişti bu adamların oyunları kesinlike zirve nokta. Diğer oyunlar çıtır çerez gelmeye başladı bu oyunlardan sonra.


    Bu videoyu izlemesem oyunda çok daha zorlanabilirdim. Oyuna Gravelord Sword ile başlamam kolayca bitirmemi sağladı. Oyunda zorlanan kişiler izlesin kesinlikle. Oyuna gelirsek muazzam bir başyapıt kesinlikle bu adamlar kaç iq bilmiyorum bu normal bir zeka ürünü değil. İnanılmaz mekan tasarımları ve klasik her oyunda olduğu gibi harika mekan bağlantıları yine ağzımı açık bıraktı. Müziklerde enfesti. moonlight butterfly ve son boss Gwen'da ki müzikler şahaneydi. Duke's archives'da yukarı çıktığımızda giren gerilim müziği de enfesti. Bad of Chaous'un olduğu yere inerken çöken sezzilik harikaydı çok iyi düşünmüşler. Ayrıca bunların dışında arka planda oluşturdukları hikaye kesinlikle çok zekice. Adamlar her detayı çok iyi kurgulamış hiç bir karakter, boss boşuna oluşturulmamış hepsinin alt noktası var. Daha bilmediğimiz adamların kafasının içinde neler var Allah bilir gerçekten korkutucu bir zeka. Oyunun bonfire sistemi sinir bozucu bosslardan önce bonfire yok ama bossların çok zor olmayışı bunu biraz dengelemiş. Sekiro'da bosslar çok daha zor ama bonfire sorunu yoktu. Klasik her fromsoftware oyunlarında olduğu gibi ağaçlar, köpekler ve küçük şeyler bosslardan daha sinir bozucu olabiliyor. Bosslardan çok bir yerden düşerek daha çok ölmüşümdür. Şu oyunda acaba şurdan düşermiyim korkusunun yarattığı heyecan bile bir çok oyuna bedel. Ayrıca bu oyunun neden bir türlü indireme girmemesini oyunu bitirdikten sonra iyice anladım gerçekten muazzam bir emek var ve verilen her kuruşu sonuna kadar hak ediyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 27 Kasım 2020; 6:11:51 >




  • En iyi tema müziği olabilir ya her duyduğumda tüylerim diken diken oluyor inanılmaz bir şey.

  • souls oyunları ile tanışmam bloodborn ile olmuş 20 dakika oynayıp bune deyip bir daha dönmemiştim, çok anlamsız bir konsept gibi gelmişti ve açıkcası ps4de 30 fps olayıda çabuk vazgeçmem için öy ayak olmuştu, son zamanlarda souls oyunlarına olan hype, elder ring'e gaz yapılması, enis kirazoğlunun videoları falan filan derken şu ds remastered ile olaya bir dahil olayım şans vereyim dedim demez olaydım bağımlısı oldum, tırsarak girdiğiniz slotlara yavaş yavaş güçlendikten sonra tek atarak ilerlemek falan başka bir hismiş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 13 Haziran 2021; 18:58:55 >
  • frkndgnr kullanıcısına yanıt
    Serinin en iyi Souls oyunu ilk oyun bence de. Demon's Souls ve Bloodborne ise bambaşka kafada yapılmış iki şaheser.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bloodborn'da eminim güzeldir ama açıkçası oynayabilmem için oyunun pcye gelmesi şart ps5 şuanki kurla hayal zaten, 60fps olayı böylesi bir oyunda şart bence




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 13 Haziran 2021; 22:11:9 >
  • 60 saatin ve aylarca süren bir deneyimden sonra bu şaheseri bitirdim, kesinlikle oynadığım en tatmin edici oyunlardan biri oldu.

    Miyazaki başka bir kafa çok belli.

    Diğer oyunları oynamak için iple çekiyorum

  • Ellerinize saglik harika bir yazi olmus

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba. DS Evreninde ilk defa oynuyorum 30 saat civarı oldu. benim bir sıkıntım var. Karakter 46 lvl oldu 29 Endurance verdim fakat Equip Load 69 çok az gibi geliyor bana. Doğru düzgün bi armor set kullandığında ağırlık çok olduğundan Fastroll vs yapamıyorum çok ağır kalıyor. Bir kaç videoda karakterlerin stastlarını gördüm benden düşük lvl ve Endurance olanlar bile 90 100 lerde. Nerede yanlışlık yapıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkrose511 kullanıcısına yanıt

    Yüzükler var onları kullan. "Havel Ring" bu konuda sana yardımcı olacaktır.

  • zed Z kullanıcısına yanıt

    Tamamdır çok teşekkür ederim. Öldüremeyip vaz geçmiştim. Uğraşayım biraz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu co-op ilerlemeli 3 kişi oynayabiliyormuyuz ?

  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Evet ama her bölgede oluyormuydu tam hatırlamıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu 15 kere bitirdim kendime yeni işkenceler arıyorum. Darkmoon covenantına 30 tane  souvenir of reprisal verip 3.seviye yaptıktan sonra new game başlayınca covenant seviyesi sıfırlanıyor mu?

  • Elden Ring,Demons Souls,Dark Souls 3 derken sıra Dark Souls Remastered'da bakalım nasıl bir deneyim olacak,sanki daha oturaklı bir oyun gibi geldi.

  • Coimbra kullanıcısına yanıt

    Elden Ring'e henüz başlayamadım yorum yapamayacağım (Demons Souls yüzüklerle uğraşıyorum ahh Ally's Ring). Bence en güzel Souls oyunu, Dark Souls 1 Remastered.

  • zed Z kullanıcısına yanıt

    Evet onun için yanlış hatırlamıyorsam karakter pure white tendency olacak,yukarıdaki abidevindeki görevi kabul etmeniz gerekiyor o zaman veriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.