Şimdi Ara

Dart Sporu Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şoktan evimin duvarı boş kalmasın diye aldığım 40 TL lik bir dart tahtası ile başlamayı düşündüğüm ve hakkında hiçbir fikrim olmayan bir spor hakkında aktif konular içinde bulamadığım için açarak sorularıma tavsiyeler almayı düşündüğüm bir konu.

    Biraz araştırma yaptım ve oyunun kurallarını öğrendim ve dümdüz at vur puan al oyunu/sporu olmadığını gördüm daha da hoşuma gitti.

    Şoktan aldığım dart tahtası henüz daha farklı bir tahta denemediğim için kötü değil gibi fakat oklar çok kötü tahtaya vurup sekiyorlar. Bu nedenle yeni oklar almayı düşünüyorum yakın zamanda ama orada da yine tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. 25 TL ye de güzel oklar var gibi duruyor 250 TL ye de. Henüz 250 TL verecek kadar bir yatırım yapmayı düşünmüyorum ama ilerleyen zamanda 250 TL verdirebilir gibi duruyor.

    Bir kaç günde baya bi atış yaptım kolum ağrıdı oklardan dolayı sert atıyorum tahtayı tutsunlar diye,muhtemelen bir kaç gün içinde 25 TL lik oklardan 3 lü bir set alacağım.

    Duvarı henüz ciddi bir deformasyona uğratmadım ama yinede duvara bir şey yapıştırıp üzerine koyacağım tahtayı. Yine burada da tavsiyeye ihtiyacım var :)


    Bilgi sahibi arkadaşlar var ise lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Her türlü öneriye açığım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.