Şimdi Ara

DARTY bilgilendirmesi. Önemli!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Darty den sipariş verdiğim ürünü görünce şok oldum. Ürünün 5 gün sonra teslim adresine değil de fatura adresine teslim edilmesi ile başlayan şaşkınlık SONY kutusu görmemle devam etti. E hadi olsun diyip içini açtığımda gördüğüm manzara ise şaşkınlığımı tavan seviyeye çıkarttı. Ürünün fotoğraflarını sizlerle paylaşıyorum. Bu tip tecrübelerin paylaşılmasını değerli bulduğum için yazdım.


     DARTY bilgilendirmesi. Önemli!
     DARTY bilgilendirmesi. Önemli!
     DARTY bilgilendirmesi. Önemli!
     DARTY bilgilendirmesi. Önemli!
     DARTY bilgilendirmesi. Önemli!
     DARTY bilgilendirmesi. Önemli!







  • Sony kolisi sizi yanıltmasın muhtemelen siparişinizin yanlış kargolandığından değil de ellerinde o an bulunan kolilerden kaynaklanmıştır. Firmalar ellerindeki uygun boyuttaki kutuyla ürünü kargoluyorlar. Kendi kolilerinin olmayışı tuhaf görünüyor biraz tabi. Kargo poşetleri yerine böyle kolilerde gelmesi en azından daha iyi bence. Ürünün kutusuna gelince belli ki bolca oradan oraya taşınmış hatta belki de açılmış. Üründe sorun yoksa bile içiniz rahat değilse, teşhir ürünü olduğu, taşınma sırasında kutusunun hasar görmüş olduğu gibi şeyler satış ilanında belirtilmediyse değiştirmeyi deneyin derim ben. Değiştiremezseniz de zaten iade etme şansınız var mesafeli satışta kaldı ki sizin sebebiniz bile var. Darty den daha önce duvar askı aparatı dışında birşey almadım o yüzden süreç nasıl işliyor, politikaları müşteriyi oyalamak mı yardımcı olmak mı malesef bilmiyorum.
  • Yorum için teşekkürler. Ürünü zaten hemen iade için geri gönderdim. sony kolisine talılmıyorum zaten ama içindeki olay çok utanç vericiydi. Çok şaşırdım. Şu ana kadar internet alışverişlerinden başıma çok şey geldi ama bu top3 te herini aldı tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.