Şimdi Ara

data hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En sonunda oyunu yükleyip 15 lvl olmuşken bir hata yapıp datayı tamir et butonuna bastım şimdi oyun her acıldığında hata veriyor birde cıktıktan sonra hata veriyor. Malum oyunun datası 23 gb olduğu için başıma cok büyük bir sorun açtım.bir türlü düzeltemedim. oyunu tekrar kurmak istemiyorum cok uzun sürüyor daha nce bu tür olayla karşılaşan var ise ne yapmam gerektiğini söyleyebilirmi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joujoi -- 8 Mart 2010; 9:45:08 >



  • Açarken datayı tara hatası alıosan onu yaptırman gerekmiyo yinede oyun açılıyor, oyunu yeniden kurman gerekirse diye bi tavsiyede bulunucam oyun klasöründeki RDB klasörünün bi yedeğini al oyunu tekrar kurarsan bu klasörü oyun klasöründekiyle değiştir ufak bir patch yükleyecek sora oyuna rahatlıkla girebileceksin, oyunda bozzukluk olduğunda yeniden kurmamak yada 2 ayrı accyi aynı pcde açabilmek için oyun klasörünü başka bi hdd e kopyalarsan aynı anda 2 oyun birden açabilirsin yada normalde oynadığın oyun bozulursa ondan oynamaya devam edebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joujoi

    En sonunda oyunu yükleyip 15 lvl olmuşken bir hata yapıp datayı tamir et butonuna bastım şimdi oyun her acıldığında hata veriyor birde cıktıktan sonra hata veriyor. Malum oyunun datası 23 gb olduğu için başıma cok büyük bir sorun açtım.bir türlü düzeltemedim. oyunu tekrar kurmak istemiyorum cok uzun sürüyor daha nce bu tür olayla karşılaşan var ise ne yapmam gerektiğini söyleyebilirmi..


    Merhaba bendede aynı soun var ama pek hatasını göremedim bazen böyle sorun yaratabiliyor ama ben şunu yapıyorum ilk kurulu halini oyunun diğer farklı HDD de tutuyorum devamlı oynadığım c klasörünün içinde oyunun data ları büyük zarar görürse ilk halini c yada faklı diğer hdd ye kopyalayıp oynuyorum.

    Not: Oynadığın oyun epic failcom malı ise sinirlerin çelik gibi sabrın büyük olması gerekli :)




  • Vay magnakarta özledik seni ya ben darkarcher furyden arada gir bi muhabbet edek :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackxtr

    Vay magnakarta özledik seni ya ben darkarcher furyden arada gir bi muhabbet edek :D


    Merhaba eski dostum Fury de 80 lvl pom var benim ama şuan için çok uzak bir server benim için sohbet dersen vent te konuşabiliriz :) Neyse konuyu katledip dağıtmayalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.