Şimdi Ara

Dayanamadım... Gene PASSAT ALDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Dostlar, Üstadlar, arkadaşlar...
    2.5 senedir sahibi olduğum canm, ilk göz ağrım, deli mavim 2004 sonu 1.9 TDI Exclusive 125000 Km deki Düz vites aracımı 2007 2.0 TDI Comfortline DSG 120000 Km de Passatla üzerine para şeklinde takasladım... Şimdi iyi mi yaptım comfortline alarak bilmiyorum ama arabam giderken resmen gözlerim doldu... Sinirlendim... Ağız oynatmalara başladım sinirden... Acaba gerimi alsam arabamı...



  • Aracınız hayırlı olsun, B6 kasa alarak iyi bir seçim yaptınız. Comfortline donanım ihtiyaçlarınızın büyük bir kısmını karşılayacaktır. İyi sürüşler...
  • Ayrılık zor.

    Neyse ki ihtiyaçtan almamışsınız,hem daha yenisini aldınız.Seçiminizden ötürü sizi kutluyorum,iyi bir tercih olmuş.Güle güle kullanın.
  • Offf be passat ın en sevdiğim kombinasyonudur 1.9 tdı exclusive düz vites.Km de tam kıvamındaymış.Sizin araba tam olarak kaça gitmiş oldu acaba?
  • Herkese teşekkürler... zor oluyor işte...

    37.000 den verdim. Araç kuduruyordu... yani performans çok feci... mercedes 220 ile kapışıyordu, iç işçilik bitiriyor, dışını hiç sorma, yeter ki temiz olsun :) takasladığım abi ortağım istediğim zaman geri alabilirim. ama o elinde fazla tutmaz satar yakında... yeni araca gelince... beni cezbeden dsg si oldu zaten... Fakat Passat ın o parlement gece mavisinden sonra gri çok boğuk geldi bir de ilk arabam olunca baya zor oldu...
  • 1 foto

     Dayanamadım... Gene PASSAT ALDIM!!!
  • daha yakını...

     Dayanamadım... Gene PASSAT ALDIM!!!
  • B5.5 kasalara ayrı bir hayranlığım var.
    Açık konuşmak gerekirse ben böyle bir ikilemde kalsam kalbimin sesini dinler aracımı hiç dğeiştirmezdim.Fotoğraftan görüldüğü kadarıyla maşallahı varmış.
    Fakat işin içine ekonomik kaygılar ve aracın yaşına bağlı olarak çıkarabileceği arızalar bakımından iyi olanı yapmışsınız.
  • arkadaşlar sizce bu passata neler yapabilirim, misal arabayla uğraşmayı çok severim, karbon uygulaması veya bi xenon far gibi şeyleri yapabilirmiyim? araçta xenon var ama sonradan takılmış bunun beyne bir zararı olabilir mi?
  • Valla daha iyisi olmuş bence.

    B5.5 yerine B6 daha güzel benim zevkimde.

    RNS510 alıp dvd ve navigasyon keyfi yaparsınız, bluetooth da takarsanız telefon özelliği iyileşir.
    Arka kafalıklara monitör bağlatıp çoluk çocuk varsa mutlu edersiniz.
    Sunroof yaptırabilirsiniz.
    Bizim modifikasyon forumunda envai çeşit kodlama yaptıran arkadaş var, kapı aydınlatmalar, geri kameraları, sinyaller, parklar vs vs.
    Bir hafta sonu istanbul Ender Elektronik ziyareti ile çoğu biter :)
  • Bir PASSAT'tan daha iyi tek bir araç var, o da başka bir PASSAT. Alışıyor, bırakmak istemiyorsunuz. Eski aracınız size en iyi şekilde hizmet etmiş, elden çıkarırken bile sizi üzmemiştir. Yeni PASSAT'ta da günümüz teknolojisini bulacak, DSG vites kutusu yumuşaklığını ve 140 HP 2.0 TDI motorun gücünü hissedeceksiniz.

    Çok iyi, detaylı birtemizlik, 3M veya SONAX ya da Meguiars, sonra da süper bir bakım, lastik-yağ-filtre-elektronik vb. ve karşınızda yeni bir araç. Yeni PASSAT'ınız da hayırlı ve uğurlu olsun.

    quote:

    Orijinalden alıntı: iskancavardiya

    Selam Dostlar, Üstadlar, arkadaşlar...
    2.5 senedir sahibi olduğum canm, ilk göz ağrım, deli mavim 2004 sonu 1.9 TDI Exclusive 125000 Km deki Düz vites aracımı 2007 2.0 TDI Comfortline DSG 120000 Km de Passatla üzerine para şeklinde takasladım... Şimdi iyi mi yaptım comfortline alarak bilmiyorum ama arabam giderken resmen gözlerim doldu... Sinirlendim... Ağız oynatmalara başladım sinirden... Acaba gerimi alsam arabamı...




  • Oncelikle hayirli olsun.b5de ayri bir dunyadir fakat b6nin tadi bambaskadir.Umarim iyi gunlerde kullanirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 18 Ekim 2010; 13:00:54 >
  • Hayırlı olsun bence çok isabetli bir seçim yapmışsınız. Arabayla uğraşmayı seviyorum yazmışsınız.
    İşte size fırsat B6 kasaya yapılabilecek o kadar çok şey var ki ömrünüz yetmez :)
  • teşekkürler beyler, arabaya alışmaya başladım bile... gerçekten daha bi teknolojik herşeyi... Allahtan elim yabancı değil bu işlere.

    Evet Mert abim dediğin gibi çok fazla uğraş istiyor bu araba :) ufaktan başladım Plaka siyah çerçeveyi çıkarıp plaka etrafındaki siyahlığı selülozik tinerle sildim, araca akıllı vidalarla tutturdum, vidaları gümüş renge boyadım , ufak bir iş olmasına rağmen güzeldi. Ebayden krom ızgara siparişi verdim oda gelir 2 haftaya, uyguladıktan sonra fotoğraf eklerim. PASSAT çok Feci bir alışkanlık... Alışmış kudurmuştan beterdir ;)
  • Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

    Bence çok yerinde bir tercih yapmışsınız
  • Yeni aracınız hayırlı olsun.. Kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah.. Bu arada eski aracınızdan anladığım kadarıyla Erdemli'desiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.