Şimdi Ara

Days Gone Ön Siparişe Açıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çüşşşş hahahahhahaha mıçılırda bu kadarıda fazla arkadaş
  • 489 TL az olmuş 999 TL + öpücük olmalıydı.
  • Artık PS4'e oyunları direkt çıktığı gibi alamıyoruz, komediye gel. İlla 3 ay sonra alacağız...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Ben buralarda eleştiriyorum beni linç ediyorlar, neymiş ben Xbox fanboyuymuşum o yüzden. Haklı olduğumu çoğu gördü şimdi bana ettikleri laflarını yiyemiyorlar. Youtube'u açıyorum her taraf Playstation videosu, tek kelime eleştiri yaptığında nasıl topa tutuyorlar adamı. Playstation 4'ü o kadar dokunulmaz yaptınız ya hadi bakayım verin şimdi 489 tl'yi ortalama bir zombi oyununa.


    Her sony haberin altındasın söyleyincede kızıyorsun şimdi soruna gelicek olursak bu durumu bu hale getiren çöprosoft bu nesil de rekabet ortamı yaratamıyor olması bunu en iyi senin gibi bi fanboy gayet de iyi biliyor boşa burda yalanma şimdi umarım e3 2019 bari adam akıllı işler yaparlarda rekabet ortamı yaratırlar yok sony de yok bakalım ne mazaret uydurucaklar bakalım çöprosoft hemen hemen durmadan minecraft 4k bilmen ne k oynatıcak diyip mal mal tanıtımlar yaptı xbox one x şöyle olucak böyle olucak al noldu şimdi ne haldeler önemli olan konsolun güçlülüğü diyil içerik olarak ne sunuyorlar adam akıllı oyunları bile yok ellerinde

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Türkçe diye bu oyuna 130 tl fazla verecek varsa kendisini imha etsin. Türkçe oyun diye kafa ütüleyenler de bir zahmet almayın şu oyunu şu anki mevcut kur ile bir alakası bile yok fiyatın. Dünyanın en pahalı oyununu alıyoruz UK bile bizden daha ucuz. Başka ülkelerin mağazalarını kullanın, US, Endo gibi ucuz mağazaları kullanalım. Hakkımızı aradığımız halde hakkımız olanı vermeyip bizi mağdur ediyorlarsa bizde onların mağazasından almayıp onları mağdur etmeliyiz. Hiç kimse almazsa satışlar düşerse paşa paşa düşürecekler o fiyatları ya da defolup gidecekler piyasadan.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    20 saat süren ve muhtemelen tekrar oynanabilirliği olmayan kaliteli bir multiplayer eklentisi de olmayan bir oyuna kim 489 tl verir ki. Düşünsenize bu oyun abd de çıkıyor ve 489 dolara hadi 200 dolara çıktı diyelim adamlar orda da sinek avlardı ve doğal haliyle turkiyede de sinek avlayacaklar. Tamam anladım paramız değer kaybetti ama bu kadar da değil on ay önce oyunlarını 189 tl ye satan firma şu an 489 tl istiyor 300 tl zam yapmış kendince.


    Days Gone Digital Deluxe Avrupa'da 80 Euro ya satılıyor. Yani 485 TL. PS Store Tr de 489 TL. Zam falan yok yani. Kur neyse o.
  • Arkadaşlar TR PSN de satılan versiyon Digital Deluxe. Almanya PSN de 80 euro Digital Deluxe. Yani 485 TL. Türkiye'de euro üzerinden satıldığına göre aradaki fark 4 TL. Sallamayın hemen.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Aksel123

    60 euro şuan 363 tl hane vergi falan bişeyler koysan 400 tl o geriye kalan 90 tl ne onu hiç anlamadım özel fiyatlandırma gelmezse bunlar türkiyede sinek avlar.

    Avrupa'da oyunlar 60 euro değil 70 euro.
  • 500 liraya oyun mu olur ya bu kadarda dalga gecmesinler insanlarla avrupada amerikada o fiyattan satsalar isyan cikar. En iyisi hic almamak satmayinca belki indirime giderler.
  • "Kardeşlikle 245 liraya geliyor lenn.
    Oynayınca 230 liraya satıyorum 15 liraya oynamış oluyorum lenn."

    Tayfası bile gelmediğine göre durum ciddi sanırım.
  • geliyor gönlümün efendisi 28 ocakta resident evil 2 26 nisan da days gone o bitene kadar da last of us part ll falan duyurulur ohhh güzel bir yıl olacak hadi inşallah

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu fiyata kim onsiparis verir bilmem ama benim için astronomik fiyatlar bunlar. Bir oyun ne kadar güzel olursa olsun, fiyatı bu olamaz. Kardeşlik falan boş işler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyun 100lira olmadıkça alınmaz. Veya çok uygun fiyata kutulu slip geri satacaksın Zarar minimuma inecek
  • Kur düştü kurun en yüksek olduğu zamandan 20 tl fazlaya satıyorlar ahaha kur kur diye zırlayıp Sony Türkiye fanboyluğu yapanların suratını görmek istiyorum
  • Dediğiniz ülkelerde kur sabitse, Türkiyede kur sabit değil,bu belirsizlik bir firma için iyi değil.Diğer firmaların oyunları sanki çok farklı Call of duty 550 lira,Assassins creed odyssey 550 lira , bir çok oyunda ilk giriş fiyatı PS özel oyunlarına göre fazlaydı.Siz neyin derdindesiniz bu sesinizi diğer firmalara çıkaramıyorsunuzda, biz oyuncular için uğraşan insanlara yükleniyorsunuz.Herkes fiyatı bahane ediyorda diğer oyunların fiyatları 500 lerde 600 leri geçen oyunlarda var vede sony özel oyunları gibi bir kere verdiğiniz parayla kalmıyor, bir çok ek içerikte satılıyor.Days Gone da sizler artniyet derdinde olduğunuz için göremiyorsunuz, standart oyun fiyatına, deluxe sürümünü veriyorlar.Oyun fiyatları dolardan değil euro üzerinden hesaplanıyor, 70 euro ve üzerine 3 tane vergiyide eklediğinde hiç kusura bakmayında fazla bile çıkıyor.Adamlar senelerce uğraşıp oyun yapıyorlar, milyon dolarlar harcıyorlar eğer bir sekteye uğrasa milyon zararlar olma olasılığı ciddi sonuçlar doğuruyor.Zaten ne gerekiyorsa yapıyorlar bundan fazlasıda imkansız birşey çünkü oyun sattığı gibi kalıyor, online dan extradan kazanacak geliri yok.Çok meraklıysanız siz senelerce AAA bir oyun yapında bedava satın...




  • Bence gayet ucuz sonuçta Playstation oyunu nasıl olsa kardeşlikle 10 tl ye bile alabiliyorsunuz keşke daha pahalı olsada Sony'nin cebine biraz para girse türkçe dil desteğide var dil desteği olmayan oyunları desteklemem diyen tayfa buyrun destekleyin bekliyoruz.Aldıktan sonrada 500 tl ye satabiliyorsunuz nasıl olsa.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tekel olmanın zararları vol. bilmem kaç. Ülkede PS4 dışında doğru düzgün varlık gösteren konsol olmayınca, Sony böyle kırbaçlıyor işte. Mustafa ve kankaları kendilerine biat eden tayfa tarafından el üstünde tutuluyor. Yeni nesilde Sony böyle devam ederse, ilk tercihim Xbox olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 19 Ocak 2019; 14:39:23 >
  • Rezalet fiyatlar psnin tek cazibesi ex oyunlari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    "Kardeşlikle 245 liraya geliyor lenn.
    Oynayınca 230 liraya satıyorum 15 liraya oynamış oluyorum lenn."

    Tayfası bile gelmediğine göre durum ciddi sanırım.
    Almayinca dusecegini bilsem bu fiyatlarin beklerim, ama hicbir sonuc cikmadi imza kampanyalari fos cikti.

    Seci satip, priyi de 1 haftada bitirip satarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi kendileri bilir almam olur biter.. Demek ki LoU Part 2 yi de almayacağım çıktığında. 3-4 ay sonra indirimli fiyatı ile anca belki.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.