Şimdi Ara

Days Gone PC [Ana Konu] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
19.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yükleme sahneleri ve sisteme ağır gelmesi nedeniyle yarım bırakmıştım

    ona rağmen tadı tamağımda şu angarya görevleri olmasa daha iyi oyun olurdu

  • kendisi ile geç tanıştım, ama beklediğim oyun buymuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zamanında malum yollardan deneyip bitirmiştim.Steam'de indirimde görünce tekrardan değerlendirmek istedim.Etail'den extra indirimle oyun 82 tl ye geldi.Bu sefer azar azar sıkılmadan oynamayı düşünüyorum.Çünkü bi yerden sonra oyunun sıktığını hatırlıyorum.Bakalım bu sefer maceramız nasıl bitecek.

  • Zombi enfekte teması seven biriyseniz Last of Us, Resident evil remake 2-3-4-7- Village oynadıktan sonra hala zombi arıyorsanı oyananabilir.

  • Oyunu daha önce PS4 Pro'da oynamış ve bir save sorunu yüzünden bitirememiştim. Steam'de ise bitirmiş bulunmaktayım ve grafiksel anlamda arada hatırı sayılır bir fark vardı. Onun dışında hiçbir yenilik fark etmedim. Oyunun kendisi ise zaman zaman benzer kamp görevleri nedeniyle sıksa da epey keyifliydi. Silah ve kullanılabilir materyallerin çeşitliliği, zombie teması, terk edilmişlik atmosferi, aksiyon keyfi Days Gone'u iyi yapan unsurlar. Hikayesi ise sıradan. Çok etkileyici olduğunu söyleyemem. Oyun genel olarak 1. sınıf olmasa da kalbur üssü diyebiliriz.

  • Days Gone PC [Ana Konu]Game Memoriesyoutube
    Playlist of Days Gone Horde Fights: https://www.youtube.com/playlist?list=PL2TlMd3Ym1uEOX_bWAs2Dzb3QL5Gh_m5u Chemult horde battle is a story mission(You Alone Have I Seen) that you have to pass through. I'll show you easy stealth tips on how to kill this horde. Napalm is the way to go in this fight. You can also use pipebombs, grenades, molotovs too. The skill that will help you is "Carry that Weight". Leave a comment, like, and also subscribe to my channel for more guides on Days Gone! Epidemic sound Life of Finn - Alice Spence
    https://www.youtube.com/watch?v=pkYIR0NKN6k

    Ya şurda takıldık kardeşimle. Bu kadar zor olması normal mi? Neyi eksik veya yanlış yapıyoruz onu da anlamadım. İki saattir sırayla deniyoruz geçemedik. Ancak yarısını öldürebiliyoruz sürünün. Bir kez peşine takılınca saklanamıyorsun da artık ve eninde sonunda öldürüyorlar.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Hocam burada tırların üstünden geçerek araya mesafe koyabiliyorsunuz. Benzinlikteki patlamalardan epey fazla etkileniyorlar. Bir de zorda kaldığınızda kırık tahta altından markete girebiliyorsunuz, üst kattan çıkıp devam edebiliyorsunuz sonra.

  • Kesinlikle eşi benzeri yok bu oyunun;



    Hikayesi, dövüş mekaniğikleri, vuruş hissiyatı, motor sürüşü ve craft. Ayrıca değer verdiğim o karakterler, nefret ettiğim kötü adamlar, can sıkıcı olmayacak kadar hayatta kalma unsurlarına sahip açık dünyası içime işledi. O motorsiklete binmek ve manzaralar arasında seyahat etmek en az RDR 2 kadar güzeldi. Bir sürüyü kızdırmanın yarattığı adrenalin inanılmazdı. Deacon'a RDR2'deki Arthur kadar duygusal olarak bağlandığımı söylemeden edemeyeceğim. Deacon'un oyun boyunca sahip olduğu ilişkiler detaylı eğlenceli ve kapsamlı. Kamplardaki insanlar ve liderleri yaptığımız her hizmet için bizi takdir ediyor ve emeğimizin hakkını veriyor. Oyun dunyasın sanki yaşıyor ve biz içinde nefes alıyoruz. Days Gone inanımaz bir deneyim ve gerçekten bir eşi daha yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Bende burada kaldım oynamayı bırakmak zorunda kaldım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • secokul S kullanıcısına yanıt
    Anlattığım yöntemi uygulayın hocam. Engel aşıp mesafe koyabilirsiniz araya

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu yeni oyunları optimizasyon özürlü sunmak sanırım moda oldu geliştiriciler için. 3080 ile yer yer 60FPS altına düşüyor oyun anlık olarak. Zaten ağır bir ilerleyiş var. Bir de özürlü optimizasyonla uğraşıyoruz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HakanYüksel

    Şu yeni oyunları optimizasyon özürlü sunmak sanırım moda oldu geliştiriciler için. 3080 ile yer yer 60FPS altına düşüyor oyun anlık olarak. Zaten ağır bir ilerleyiş var. Bir de özürlü optimizasyonla uğraşıyoruz.

    İşlemciniz nedir?

    6800 XT ile 4k - ultra detay seviyesinde ortalama 65-70 Fps ile oynuyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HakanYüksel kullanıcısına yanıt

    2070 laptopa ultra 70-80 fps arası oynuyorum.Ayrıca bu oyunun optimizasyonundan şikayet eden ilk sizi gördüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX 3080 - R5 5600 ikilisini kullanıyorum. 2K Ultra ayarlarda rahatlıkla 100 ve üzeri FPS alabiliyorum. %1 FPS değerini hiç dikkate aldınız mı bilmem. Çoğu bölgede %1 FPS yer yer 60 altına düştüğü için anlık droplar söz konusu oluyor. Optimizasyon problemi dememdeki sebep bu. Herhangi bir oyunun optimizasyonu iyi ise aldığınız anlık değer ile birlikte %1 FPS değeri de yüksek olur. Optimizasyonu becerilememiş oyunlarda %1 FPS değeri çok fazla düştüğünden oyunun çeşitli noktalarında sık sık anlık drop yersiniz. Birkaç yerde okumuştum. Oyunun Playstation sürümünde de bu problem söz konusuymuş. @CoreGame @Outlaw-E




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanYüksel -- 24 Temmuz 2023; 22:53:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HakanYüksel

    RTX 3080 - R5 5600 ikilisini kullanıyorum. 2K Ultra ayarlarda rahatlıkla 100 ve üzeri FPS alabiliyorum. %1 FPS değerini hiç dikkate aldınız mı bilmem. Çoğu bölgede %1 FPS yer yer 60 altına düştüğü için anlık droplar söz konusu oluyor. Optimizasyon problemi dememdeki sebep bu. Herhangi bir oyunun optimizasyonu iyi ise aldığınız anlık değer ile birlikte %1 FPS değeri de yüksek olur. Optimizasyonu becerilememiş oyunlarda %1 FPS değeri çok fazla düştüğünden oyunun çeşitli noktalarında sık sık anlık drop yersiniz. Birkaç yerde okumuştum. Oyunun Playstation sürümünde de bu problem söz konusuymuş. @CoreGame @Outlaw-E

    Hocam hiç denk gelmedim. Yağ gibi de akıyor oyun. 70 lerden 65-60 lara drop olduğu denk geldi ama normal. Rahatsız edecek bir sorun yaşamadım. Benim başıma gelmeyen olmadığı anlamına gelmiyor tabi. Birşey diyemiyorum. Optimizasyon genel olarak beni memnun etti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Oyun burada tıkandı, ilerlemiyor. Yan görevleri felan erkenden yaptığım için mi, yoksa yapmadığım bir görev mi var anlayamadım. Ner yaptımsa Rikki ile göreve çıkamadık ;) Çözümü bilen var mı?




    Days Gone PC [Ana Konu]


    Days Gone PC [Ana Konu]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 30 Temmuz 2023; 13:11:32 >




  • selamlar. oyunu ps5 de oynadım şimdi PC de devam edeceğim.. %30-50 arası Normal zorlukta save gam atabilecek var mı acaba? ( internette bulduklarım hep hard zorlukta)

  • Merhaba Drifter Days Gone PC [Ana Konu] ,


    Yaklaşık 70 saatin sonunda Hard zorluk seviyesinde oyunu bitirdim. Normalde oyunlarda ana hikaye bitince yan görevleri veya Challenge kısımlarını yapmayı sevmem fakat bu yapımda geleneği bozdum. Oyundaki Combat oldukça zevkli olduğu için önce Horde görevlerini bitirdim, ardından Challenge kısmına geçtim. Oyunu silmeden Challenge kısmında biraz daha zaman ayırmayı düşünüyorum açıkçası.


    Öncelikle oyun Sons of Anarchy dizisi & State of Decay oyunu karışımı bir yapım olmuş. Hem bir Açık Dünya oyunu, hem bir yol hikayesi, hem de Kıyamet sonrası Dünya'da geçen bir Motosiklet Kulübü Draması. Yapımcı firma albenisi olan bir sürü unsurdan bir evren yaratmış.(Bütün tuşlara basmışlarDays Gone PC [Ana Konu] ) Konusu ve oynanış mekanikleri ne kadar klişe olsa da pek baymadı beni diyebilirim. Özellikle de bu kadar uzun bir oyunda şaşırdım hatta bu duruma. Bunu sanırım Motosiklet kullanımı ve Combata bağlayabilirim.


    Oyunun grafikleri günümüze göre biraz geride kalsa da rahatsız edecek seviyede değiller. Hatta Zombi ve yan Karakterlerin modellemeleri gayet iyi görünüyor. Çevre tasarımı ve kaplamalar iyi sayılır.

    Gore seviyesi ise tatmin edici durumda. Hasar alan kısımdan kopan uzuvları görünce ben yine şevk.Days Gone PC [Ana Konu]  Bu kadar yoğun zombi kullanımı olan bir oyuna göre optimizasyonu sağlam yapılmış..

    Tabii bu yoğunluğa orantılı bol bol bug sahibi bir yapım ile karşı karşıyayız. Görevlerin durup dururken iptal olması, görevi sonuçlandıramama gibi klasik açık Dünya hataları mevcut.


    Buglar bir yere kadar fakat oyunun bir noktada en büyük sorunu Ses ve Yerelleştirmesi tarafında. Özellikle altyazılar felaket durumda. Yanlış çeviriler mi dersiniz, altyazı kaymalarının neredeyse her üç konuşmadan birisinde olmasını mı dersiniz. Şimdiye kadar oynadığım en kötü altyazı senkronizasyonuna sahip oyun oldu yapım. Öyle ki BS Player'da bir dizi/film izlermiş gibi ctrl + yön tuşları ile senkron yapmaya çalışasım geldi. Days Gone PC [Ana Konu] 


    Oyunun müzikleri ise tatmin edici seviyede. Akılda kalıcı parçalar mevcut. Oyunun geçtiği bölge nedeniyle Country Müziği ve Klasik Gitar parçalarına yer verilmiş. Burada ikinci haritaya geçiş esnasında çalan parçaya parantez açmak istiyorum. Direk aklıma ilk Red Dead Redemption oyununda John Marston abimiz Meksika'ya giderken çalan Far Away parçası geldi. Oyunun zaten RDR ile benzerlikleri bu parça ile sınırlı değil. Oynayanlar bol bol görecektir.Days Gone PC [Ana Konu] 


    Oyunun hikayesi biraz klişe sayılır. Kıyamet esnasında eşinden ayrı düşen bir karakterin yasını işlemesi ile başlıyor. Yan karakterler iyi sayılır. Öne çıkan karakterler Boozer kankamız ve Iron Mike abimiz oluyor. Oyun başlarda bahsettiğim gibi oldukça uzun sayılır. Hatta iki haritaya ayrılmış durumda. Oyun şimdi bitti bitiyor diyebileceğimiz bir noktada sizi ikinci bir haritaya taşıyor.

    Çoğu firma(Selam olsun UbiDays Gone PC [Ana Konu] ) burada çakallık yapıp devamı ek paketimizde veya Standalone oyunumuzda diyebiliyor. İkinci harita görece daha küçük olmasına rağmen daha zorlu koşullar içeriyor.


    Oyunun mekanikleri klasik açık dünya oyunlarından aşina olduğumuz loot + craft + pasif skill upgrade şeklinde işlenmiş. Hem yakın dövüş hem de silah kullanımı iyi durumda. Özellikle oyunun ikinci yarısından sonrası silah kullanımının yoğunlaştığı kısımlar oluyor. Burada Horde mekaniğinin gayet eğlenceli olduğunu söylemeliyim. Kendinizi geliştirmeden ve yeterli ateş gücü olmadan girişmeniz demek ölümünüze koşuyorsunuz demek. Kemiklerinizi bile bulmazlar.Days Gone PC [Ana Konu] Mobilite zaten oyunun kendisi.


    Oyunun en büyük yeniliği Motosiklet kullanımı diyebiliriz. O kadar keyifli ki atımı öhöm motorumu alıp arada dolaşmaya çıktığım zamanlar bol bol oldu. Motosiklet kullanımını her ne kadar Akaryakıtın litresini 40 TL yaparak ile durdurmaya çalışsalar da bir süre sonra oyunun mantalitesini çözüyorsunuz.Days Gone PC [Ana Konu] Şaka bir yana Motosiklet kullanımı ve Horde mekanikleri oyunu ayrı bir noktaya taşımış.

    Melee Combatı ne kadar yeterli olsa da bir süre sonra dediğim gibi mecburen Silah kullanımına itiyor oyun sizi. Bu noktada Susturucu veya Arbalet kullanımları oyuna farklı bir hava katarak zoraki durumlarda Stealth mekaniği sağlamış. Zaten kullanmazsanız bir sürüyü başınıza çekmeniz olası.Days Gone PC [Ana Konu] 


    Günün sonunda beklediğimden daha iyi bir oyun oynamış oldum. Combatın iyi, Motosiklet sürmenin zevkli olduğunu yazmış mıydım. Days Gone PC [Ana Konu]  Her ne kadar klişe bir işleyişi olsa da oyuncuya eğlenceli anlar yaşatacağı kesin bir yapım Days Gone. Umarım Sony arkasında durur firmanın da devam oyununu oynarız.


    "Morior Invictus"


    Days Gone PC [Ana Konu]Selim Proyoutube
    Duşta/Dusta Banyoda sarki klip çekilmez kim demi$ AL!!! :D "giden günlerim oldu" ya farklı, enteresan bir yorum by Ismail Lopus Ecedas Sarki Sözleri ----------------- Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa susmanda yeterdi son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa susmanda yeterdi son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Beni alsalar ipe koysalar Hala titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Hala bekliyorum bak Gülben Ergen - Giden Günlerim Oldu (ft.Oğuzhan Koç) www.byouz.com güvencesiyle Heusden-Zolder
    https://www.youtube.com/watch?v=1cieo6HW2vE

    PardonDays Gone PC [Ana Konu] 



    Days Gone PC [Ana Konu]BillyRaffoulVEVOyoutube
    "HELL OR HIGH WATER" out now: http://smarturl.it/HellOrHighWaterBR For more, visit: http://www.billyraffoul.com https://www.facebook.com/BillyRaffoul https://www.instagram.com/BillyRaffoul https://twitter.com/BillyRaffoul Sign up for updates: http://smarturl.it/BillyRaffoulnews #BillyRaffoul #HellOrHighWater Music video by Billy Raffoul performing Hell or High Water (Audio). © 2019 Interscope Records http://vevo.ly/xxAzhO
    https://www.youtube.com/watch?v=nYpGK7c1mh4




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.