Şimdi Ara

Dayz Mi H1Z1 Mi(Güncel Konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güncel olarak bu soruya yanıt vericek bir konu bulamadım.İkisine sahip olan biri varsa hangisini tavsiye edersiniz gelişme süreci olsun,buglar olsun şu anki son durumları olsun ayrıca optimizasyonda benim için önemli çünkü pc dandik.Steam'da ki oylarda dayz çok olumlu,h1z1 karışık gözüküyor ama bazı h1z1 sahipleri oyunun dayz 'den daha iyi olduğunu söylüyor hatta ikisi oyuna sahip bazı kişilerde böyle demiş.Karar veremedim fiyat bakımından h1z1'e daha yakınım.Şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBuLL008 -- 1 Mart 2015; 23:14:02 >



  • İkiside alınmaz bence. Nedenini sorarsan hala oyunda çok fazla sorun ve bug var. Alpha(erken erişimde veya) olan bir oyunu alıp boşuna bekleme derim. Ha karşılaştır dersen H1Z1 derim. Nedeni ise ileride F2P olması. DayZ fiyat olarak bayağı uçuk. Sen yine de başta yazdıklarımı düşün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside var ikisede çöp gibi birşey tek oynayacaksan .Dayz optimizasyon sorunlu grafikler daha iyi ama güç işlemcide gtx760la şehirde 20 fps falan alıyorum.Oyunun bugları hackleri bitmiyor .H1Z1 in grafikleri daha kötü kasmıyor oyun ama içeriği sınırlı genede araba konusunda dayzden önde kendini çok geliştirebilir ama grafikte dayzi yakalayamaz gibi geliyor .Açıkcası normal mod olarak dayzde daha çok eğleniyorum içerik fazla olduğu için ama h1z1 in battle royal modu bana hitap ediyor.Açlık oyunları konseptinde kesin aksiyon olan bir mod çok zevkli.Dayzde sabaha kadar gezip adam göremediğimiz oluyor.
  • konseptleri aynı olabilir ama 2 oyunda baya farklı.
    Birsi simülasyon içerikli, diğeri mmo tarzında. Çok düşünecek birşey yok aslında. Simülasyon istiyorsan gidip dayz alacaksın. Eğer aradığın şey aksiyonsa, daha çok mmo gibi oyun arıyorsan h1z1 alacaksın. Olay bu kadar basit aslında.
    birisinin grafikleri iyiymiş kötüymüş önemli değil. içerik oynatır grafik değil. Kaldıki 2 sininde grafiği kötü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.