Şimdi Ara

DayZ mi Rust mi H1Z1 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loses


    quote:

    Orijinalden alıntı: Exec031


    quote:

    Orijinalden alıntı: loses

    dayzi ilk aldigimda biraz oynadim sonra arma2 nin dayz tadini vermedigi icin kaldirdim ama yavas yavas ona benziyor dayz alinabilirgrup varsa clan vs tadindan yenmez onun disinda rust 15 lira falandi 2 gun once aldim omuda ekstra al tadindan yenmez

    suan ekran karti sorunum olmasa para muhim degil 3unu birden alirim ama suan intel hd graphic family kullandigim icin o konuda sikintilarim var brz. Bu arada en son baktigimda rust 31 liraydi steamda yanlis hatirlamiyorsam

    plati.ru dan aldim hocam ben region free tum oyunlarimi oradan alirim yada g2a ya bakin

    Rus sitelerini pek sevmiyorum acikcasi sorunlar cikabiliyor ama g2a ya bakayim bi oneri icin sagol. ekran karti bi sorun cikartmaz ise 3 unude alirim ama pek zannetmiyorum acikcasi. Ben yinede bi Rust dan bi baslayayim :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • h1z1 bedava olucak diyorlar niye para veriyorsunuzki
  • Dayz çok fazla bug var bir türlü önüne geçemediler ben WarZ oynayan biri olarak H1Z1 tavsiye ederim daha çok yeni ama diğerlerine göre çok daha iyi. H1Z1 al kafan rahat olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutcantezcan

    h1z1 bedava olucak diyorlar niye para veriyorsunuzki

    destek? erken erişim? niye para verildiği steam sayfasında yazıyor zaten. Sormaya gerek yok bence.
  • Dayz de sorun sadece bu değil ki, pek çok kritik mesele var, kesinlikle h1z1 derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üç beş kişiden erken oyunicaksın millete hava atıcaksın ben oynadım diye gidin para verin tamam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splinterfalcon4798 -- 11 Şubat 2015; 13:48:03 >
  • Hiçbirini alma, üçü de yarım yamalak durumda.Verdiğin paraya yazık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 11 Şubat 2015; 14:06:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah akıl fikir versin kardeşim sana.

    Hava atmak için mi erken erişime para verildiğini sanıyorsun. Acıdım vallahi. Yazık yani.. Senin gibi insanlara acımamak elde değil. Herkes niye senin gibi olmak zorunda? Niye pintilik yapsınlar? Sevdikleri bir oyun türünün daha iyi geliştirilebilmesi için destek olmak istiyordur belki insanlar?

    yada

    Herkes senin gibi olup, 30 lira için cimrilik yapıp, aylarca yıllarca sevdikleri oyun türünden uzak mı durmalı? adamlar seviyorki veriyor arkadaş.. Sizi ne ilgilendiyor milletin cebindeki para? Kendiniz harcamıyorsanız harcamayın, niye başkalarının da harcamamasını istiyorsunuz? Bunu bir alay konusu zannediyorsunuz?

    Birde gelmiş duvara kafa atan ile deli işareti yapan simge koymuş.
    Pintiliği ile övünüp, milletin cebindeki paraya karışıp, birde onları salakmış gibi düşünmeye devam et.
    Allah acil şifalar versin kardeşim.


    + block.
    bu kadar dar görüşlü, kendi gibi olmayan herkes ile dalga geçebileceğini zanneden insanlara pek tahammülüm yoktur. Sen aylarca oturup bedava olacağı günü beklemeye devam et. O sırada da bu şekilde destek olan insanlarla dalga geç.. Daha sonra onların verdikleri parayla oyun geliştirildiğinde, o dalga geçtiğin insanlar sayesinde iyi bir oyun oynuyorken eğlenmene bak. Parazit hayatı yaşayanlara lafım yok. Fakat en azından üstünden geçindiğin insanlarla alay etme. Neyse cevaplarını duyamayacağım, o yüzden tekrar ediyorum Allah acil şifalar versin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 11 Şubat 2015; 14:51:56 >




  • Arkadaşlar Rust yenilenmiş deniyor ancak çoğu bilgisayarı kasıyormuş. Ben konuyu 2 aydan sonra hareketlendireyim H1Z1 mi Yoksa Rust mı?
  • osmanalp2001 kullanıcısına yanıt
    suan 2 oyuna sahibim ilk once rust aldım ondan sonrakı ay h1z1. her iki oyundan da memnunum acıkcası aksamları arkadaslarla gırıp baya bir egleniyoruz. yalnız rust suan baya bir performans sorunlu sanırım. gectigimiz ay bilgisayarımı değiştirdim. nvidia gt 830m + 8 gb ram var ama oyunu bir turlu ıstedıgım seviyede(grafiklerde) oynayamadım. grafikleri artirdıgımda fps yerle bir ama kıstıgımda 40-50 arası fps alıyorum bazen gecebiliyor ama oylede oyun zevkı fazla kalmıyor ne cımen gorunuyor nede uzagı gorebılıyorsun. oyun sureklı patchlenıyor umarım yakında duzeltırler .

    H1Z1 e gelecek olursak full ayarda sabit bir seklıde oynuyorum. hıc bır sorunum yok suan da. 4 kısılık arkadas grubumla gırıp 3-4 saat oyunda guzel vakıt gecırıyoruz.

    Rust crafting olayına daha cok megilli. h1z1 de ise daha cok hayatta kalmaya yonelık. sureklı silah ve mermi aramak zorundasınız ama Rustta bir ev insa edip kendi silahınızı ve merminizi uretebiliyorsunuz. Rustdaki zorluk ise blueprint olayı. Yani bir silahı yapmadan once o silaha yada merniye ait blueprinti(taslagı gıbı bir sey) bulmanız gerek bunlarda oyun ıcınde varillerden cıkıyor genelde. Rust icin bir secenek daha var . pvp serverlar. bu serverlarda baslangıcta oyunculara direk silah giysi vb. seyler veriliyor yanı direk oyuna gecip ev kurup evinizi savunabılırsınız yada direk diger oyuncularla catısabılıyorsunuz size kalmıs ister normal servera girersiniz ister pvp serverlara. H1z1 de de benzer bir olay var normal serverlar birde battle royal. br de direk silahları toplayıp diger oyuncularla catısabılıyorsun .

    Sonuc olarak 2 oyunda alınması gereken oyun bence. 2 sinide alabilirsin once birini alıp digerinide alabilirsin fakat Rust suan performans sorunu yasıyor h1z1 oyle bir sorun yok. Benim anlatacaklarım bu kadar aklına bir soru takılırsa tekrar sorabilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exec031 -- 4 Mayıs 2015; 12:00:53 >




  • İ7 + üst seviye ekran kartın varsa DayZ
  • Exec031 E kullanıcısına yanıt
    Bende zaten laptop var ve geforce 720M iyi sayılmaz yani. Performans soruları varsa rust benim için biraz zorlaşıyor. Bu arada zaman ayırıp bu harika açıklamayı yaptığın için çok teşekkür ederim. Birde H1Z1 haritaları nasıl bir yerde sıkışıp kalınmıyor değilmi? Videolarını izledim hep aynı yerde dönüyorlar izlenimi bıraktı bende. Haritalar oldukça büyüktür umarım.
  • osmanalp2001 kullanıcısına yanıt
    720 m ile Rust'ı bnm yaptıgım gıbı en dusuk ayarlara cekıp 25-30 fps alabilirsin sanırım. Bu konuda pek fazla bılgım yok ama oynatmayacak kadar bir fps sorunun olmaz diye tahmın edıyorum. ama oylede oyunun zevkı fazla kalmıyor ıste. Harıta olarak Rust ve H1Z1 neredeyse aynı buyuklukte sanırım 2sininde harıtaları buyuk degıl DayZ bu konuda daha ıyı. Harıtası baya bır buyuk bıldıgım kadarıyla. h1z1 de sureklı aynı yerlerde dolasmalarının sebebi silahlar belli baslı bolgelerde oluyor ve oyuncular o bolgelerde yogunlasıyor dısarda olan eleman hemen o taraflara kosmaya baslıyor. Rust da ise tam tersi diyebilirim millet evini yapabilmek icin haritanın kuytu koselerını seciyor genellıkle ozellıkle kaya ustlerıne yapıyorlar evlerını. Korunumu daha kolay oldugu ıcın. h1z1 de boyle bir dertleri yok crafting yapan sayısı cok az battle royalda hıc yok zaten sılah topla catıs .

    Dedigim gibi harıtaları arasında cok buyuk bır fark yok. oyun olarak 2 sıde arkadaslarınla zaman gecırmek ıcın guzel oyunlar. Rust da performans sorunu olmasa dırek once rust basla derdım ama sorunlu oldugu ıcın h1z1 al tadını cıkar oyuna alıs sonra rust u alırsın . Acıkcası bız rust da daha cok zaman gecırıyoruz arkadaslarla crafting olayına yonelık oldugu ıcın.

    Acıklamalarım bu kadar yardımcı olabılmısımdır umarım




  • Dayz ve H1Z1 tecrübem olmadı fakat Rust 'ın yeni sürümünü oynadıktan sonra diğerlerini satın alıp almayacağım konusunda emin değilim.

    Rust alırsanız, yeni sürümünü oynayanlar için klana davet atabilirim. Ayrıca PlayRustTR steam sayfamıza katılabilirsiniz.


    Rust Türkçe çeviri ekibindeyim, oyuna Türkçe dil desteği resmi olarak getirilmiştir.
  • bende aynı senin gibi düşünüyorum grafikleri çok güzel olmuş oyunun loot sistemi güzel crafting sistemi güzel acaba h1z1 alsammı diye düşünüyorum
  • H1Z1 almak isteyen varsa suan steam da %50 indirimli 15.50 tl. kacirmadan almanizi oneririm dahada dusecegini zannetmem baya iyi bir oran. Darisi Rusta artik :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DayZ tavsiye etmiyorum arkadaşlar. H1Z1 ve Rust arasında seçim yapmanızı tavsiye ederim. Ancak benim şahsi fikrimi soracak olursanız ben H1Z1 diyorum.
  • H1Z1 aldım oyundan atıp duruyor aldığıma pişman oldum şahsen
  • aynen abi ya h1z1 aldım iade ettim şimdi kaç kere oyundan attı ayarı yapıyorum durduk yere 5 fps oluyor bugun tam 20. yim bissürü bandajım var br de toxic gazdan kaçıyorum bi anda oyun gitti duruyor mouse çalışmıyor alt tab yapıyorum yok en son kendiliğinden kapandı dedim böyle oyunun iade etttim rusta devam abi
  • Şöyle söyliyim; ben bundan sonra Early Access oyun almamaya yemin ettim. H1Z1 belki ileride daha iyi olur ama bu Dayz bitmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.