Şimdi Ara

DayZ - Revenge of Nobility ( Yeni Türk Sunucusu ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bugün yeni tanıştığımız 5 kişilik ekiple dolaşırken 3 kişi ban yedik. Adminlerin derdi ne anlamadım. Sorgusuz-sualsiz neye göre ban atıyorsunuz? Eğer derdiniz üzerimizdeki itemler ise bütün gün dolaştığımız haritada pek çok araç ve heli crash denk geldi. Sadece Devil Castle'a giderken bile en az 5 tane heli crash vardı yol üzerinde. Airfieldlerin ikisinde de heli bulduk ayrıca. Büyük bir yanlış var ortada. Bu kafayla devam ederseniz bu serverın da ömrü çok uzun olmaz haberiniz olsun...

    Nick: Panzehir
  • Bugün açıkmı
  • Adamlar resmen komedi ya, Rick (Umut) isimli arkadaş hile kullanıyormuş. Geçen gün tanışıp Safe Zone yaptığı yerde oyundan çıkmıştım, oyundan çıktığımda da admine mesaj yolladım forumdan üstü kapalı hile diye belirttim adamı. Tüm grubumu banlamış, yetmemiş serverı kapatmış. Sebep ise "oyuncuların %99 u hile olduğu için" yemin ediyorum uçmuş bu Yavuz (sunucu sahibi). Ne güzel server diyerek takılıyorduk, b*k yoluna kapadı serverı. O kadar dil döktük, ortak olalım parasını biz verelim vs. diye yine de dinlemedi. O değil cevapta vermiyor, sanki sevgilime yanlış yaptım da trip atıyor. Karı gibi resmen herif, bir de profilinde 26 yaşında olduğu yazıyor, külahıma anlatsın onu.. İlgisiz, gereksiz herifin teki, serverı da kapatacaklardı bahane arıyorlardı kesin.. Neyse, yakında server kuracağız, link veririm buradan ve merak etmeyin bunlar gibi olmayacağımıza söz veriyorum. Admin olmak, tanrı olmak değildir sonuçta, sanki admin değil başkan anasını satıyım..




  • Arkadaşlar siz hata yapmışsınız.Oyunculukta altın bir kural vardır.Türkler ve Ruslarla oyun oynanmaz.Bunu her tecrübeli oyuncu bilir.Türklerin olduğu yerde kavga,gürültü,anlaşmazlıklar ve drama eksik olmaz.Malesef böyle yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Şubat 2013; 1:04:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkHellBlazer

    Adamlar resmen komedi ya, Rick (Umut) isimli arkadaş hile kullanıyormuş. Geçen gün tanışıp Safe Zone yaptığı yerde oyundan çıkmıştım, oyundan çıktığımda da admine mesaj yolladım forumdan üstü kapalı hile diye belirttim adamı. Tüm grubumu banlamış, yetmemiş serverı kapatmış. Sebep ise "oyuncuların %99 u hile olduğu için" yemin ediyorum uçmuş bu Yavuz (sunucu sahibi). Ne güzel server diyerek takılıyorduk, b*k yoluna kapadı serverı. O kadar dil döktük, ortak olalım parasını biz verelim vs. diye yine de dinlemedi. O değil cevapta vermiyor, sanki sevgilime yanlış yaptım da trip atıyor. Karı gibi resmen herif, bir de profilinde 26 yaşında olduğu yazıyor, külahıma anlatsın onu.. İlgisiz, gereksiz herifin teki, serverı da kapatacaklardı bahane arıyorlardı kesin.. Neyse, yakında server kuracağız, link veririm buradan ve merak etmeyin bunlar gibi olmayacağımıza söz veriyorum. Admin olmak, tanrı olmak değildir sonuçta, sanki admin değil başkan anasını satıyım..

    Maalesef her oyunda öyle o tayfa. Aldırma sen..

    quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

    Arkadaşlar siz hata yapmışsınız.Oyunculukta altın bir kural vardır.Türkler ve Ruslarla oyun oynanmaz.Bunu her tecrübeli oyuncu bilir.Türklerin olduğu yerde kavga,gürültü,anlaşmazlıklar ve drama eksik olmaz.Malesef böyle yani.


    Az da olsa Türk iyi oyuncularda var. %2 gibi. Rus-Fransız ve %98 'lik Türkler çekilmiyor gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehErozbey -- 26 Şubat 2013; 1:23:58 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.