Şimdi Ara

De Bruyne vs İniesta (Anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

De Bruyne vs İniesta (Anket)


(En Son Oy Tarihi: 15.8.2023)
Giriş
Mesaj
  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 18 Haziran 2023; 15:39:35 >



  • Lampard'ı De bruyne ile kıyaslayabiliyorsun ama Gerrardı falan kıyaslıyamıyorsun doğru mu anladım? Lampard EPL tarihinin gelmiş geçmiş en iyi, en skorer orta sahasıdır. O saydıklarının hiçbiri bu adamın skor katkısına ulaşamadı, ulaşamaz. Hala günümüzde hocalar orta saha oyuncularına hücumda Lampard gibi oynayın, onun gibi pozisyon alın diye taktik veriyor. Liverpool taraftarının şu Gerrard boostlamasına hiçbir zaman anlam veremicem sanırım  

  • De Bruyne vs Lampard denilse olurmuş gibi mesela ama Iniesta, Gerrard, Scholes, Xavi veya Andrea Pirlo gibi efsane isimler kıyas kabul etmez şu anki oynayan futbolcular ile. De Bruyne'nin ise efsane isimlerle aşık atması için o yıllarda oynaması gerekiyordu. Oynasaydı da zaten bu kadar başarılı olamazdı.


    De Bruyne gibi 10 tane olsa günümüz futbolunda kimse Dünya'nın en iyi orta sahası olarak görmezdi. Ha belki saydığım veya sayacağım bazı isimlerin oyun stilleri ile De Bruyne'nin farklı ama Iniesta'nın oyun stili de aynı değil zaten ki o yıllara özgü futbolcular şu an ya çok az yetişiyor ya da yetişmiyor. O yüzden günümüzdeki herhangi bir futbolcuyu geçmişteki futbolcularla kıyas yapma muhabbeti bırakılmalı. Hangisi iyi diyorsan da direk Iniesta derim. De Bruyne vs İniesta (Anket) 





  • blacklistmember kullanıcısına yanıt

    forum donanımda gördüğüm en saçma konudur! iniesta ile yanyana yazılan adama bak.

    webo mu drogba mı daha aklı başında konu olarak kaldı..

  • Bence Thiago bile Bruyneden daha iyidir. De Bruyne Klasik On Numaranın biraz daha modern hali gibi o kadar. Ama İniesta 8 numara pozisyonunda oynuyor oyunun hem savunma hem de hücum kısmında




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakiro125 -- 13 Mayıs 2022; 19:47:37 >
  • Ne iniesta ne de xavi seven biri olarak de bruyne diyorum. Premier lig topçusu olsun isterse watforddan olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İniesta kariyerinin zekâtını verse, de bruyne o bile etmez. Şurada son 3-4 yıldır göze hoş gelen bir futbol oynuyor diye bence çok abartılacan bir futbolcu. Tabiri caizse premier lig balonu desek daha iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iniesta tabiki. Iniesta bambaşka bir oyuncuydu. Messi, Xavi, İniesta üçlüsü tarihin en iyi takımını oluşturdu.

  • Lampard'ı De bruyne ile kıyaslayabiliyorsun ama Gerrardı falan kıyaslıyamıyorsun doğru mu anladım? Lampard EPL tarihinin gelmiş geçmiş en iyi, en skorer orta sahasıdır. O saydıklarının hiçbiri bu adamın skor katkısına ulaşamadı, ulaşamaz. Hala günümüzde hocalar orta saha oyuncularına hücumda Lampard gibi oynayın, onun gibi pozisyon alın diye taktik veriyor. Liverpool taraftarının şu Gerrard boostlamasına hiçbir zaman anlam veremicem sanırım De Bruyne vs İniesta (Anket) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BurakBey -- 14 Mayıs 2022; 4:15:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada İniesta seviyesinde orta saha yok artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lampard'ın etrafındaki oynayan adamlar çok daha iyiydi ama Gerrard tek başına efsane oldu. O skor katkısının daha iyisini iyi bir kadro olsa Gerrard yapardı.


    Scholes konusunda ise halen Premier League izleyenlerin Scholes'ı en iyi orta saha olarak kabul ettiğidir.


    Son olarak Gerrard ve Scholes her zaman pas yüzdesi olarak yukarıdaydı ama en çok asisti Lampard yapıyordu. Bu da Lampard'ın ne kadar iyi bir kadroda oynadığını ortaya koyuyor. De Bruyne vs İniesta (Anket) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay alüminyum, konuya bak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim scholes a lafım yok zaten hocam büyük topçuydu. Ben Gerrardın duygusal sebeplerden dolayı abartıldığını düşünüyorum açıkçası. Lampardın o mükemmel futbolu da çevresinde iyi topçular vardı diye özetlenemez bence. Özellikle prime döneminde dünyadaki hangi büyük takıma koysan o performansı gösterirdi diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iniesta içinden geçer etrafında lambada yapar.

  • Iniesta De Bruyne'den fersah fersah önde olabilir ama Modric > Iniesta. Genel kariyere bakarak Iniesta'yı önde gören olabilir sonuçta 30'undan sonra açıldı Modric ama bir tane daha yok diyenler abartıyor. Iniesta'nın Japonya'ya gittiği yaz Ballon dor aldı Modric. 4 ay sonra 37 olacak hâlâ takımını CL finaline taşıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    Luka Modric Dinamo Zagreb'de yedek kalırken İniesta Chelsea karşısında şov yapıyordu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.