Şimdi Ara

Dead By Daylight (2016) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
4.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende arada salıyorum çünkü oyun ne kadar kısa sürerse o kadar az bloodpoint alıyorsun bu arada 2-6 mayıs arası 2x bloodpoint olacağı için çoğu kişi farm yapıcak anladığım kadarıyla öyle 2 dakikada herkesi öldüreyim bitireyim olmaz
  • Oyun gerçekten hastalık. 13 cuma çıktığında dbd a ara vermiştim ama onun ateşi çabuk söndü, güzel oyundu halbuki. Dbd güzel bi takıma denk gelirseniz aşırı sarıyor ve sıkmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz firmalara gerçekten destek verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.13 tane dil ekliyorlar ama Türkçe eklemiyorlar.

    Tayca ekleyip Türkçe eklememek nedir arkadaş


    Yıllar sonra gelen Edit: Oyuna Türkçe geldikten sonra oyunu satın aldım 6-7'e yakın DLC ile beraber oyunu oynamaktayım arkadaşlarınla giriyorsan oldukça sarıyor tek başına ise tam bir kaos



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 23 Nisan 2021; 10:43:0 >
  • event saat kaçta başlicak ayın 2 sinde yazıyo sadece
  • Bir kaç dlc ile birlikte satın aldım ama henüz oynamadım, yorum ve gameplay videolarından gördüğüm kadarıyla, co-op olarak zevkli olacağını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 4 Ocak 2020; 20:13:50 >
  • İlk zamanlar müthiş zevkliydi ama bedava haftasonu ve yaz indirimlerine ek ranklar sıfırlanınca iş değişti.

    Oyunun basit kuralı katil sizi 3. defa asarsa oyun dışı kalıyorusunuz, 200-300 saat oynamış adamlar gelip katil daha 2 adım atmadan sizi üst üste 2 defa kurtarıyor.

    Kapılar açıkkenkancaya asıldım, 3 kişi geldi biri kurtarırken hit aldı, diğeri kapıya koşarken hit aldı full prestijli adam kapının dibindeyken hit almadı aptal aptal tibeg dedikleri hareketi yapıyor yine düştüm dc oldum.

    Oyun online bir oyun olmasına rağmen ban sistemi yok,yere düşen anında oyundan çıkıyor direkt 1 kişi eksik oluyorsunuz, 4 kişi %100 veren kart koyuyor oyun başında ikisi sinirlenip oyundan çıkıyor %400 fazla puan kazanma ihtimalimiz var diye katille puan kasalım diye yanına gidiyoruz o da asıyor, zaten oyun daha başında bitmiş.

    uzun lafın kısası aptal insanlara tahümmül edemiyorsanız oyunu oynamayın, yeteneksiz olmak ayrı bir şey aptal olmak ayrı, ben artık katil oynuyorum survivor olunca direkt katilin peşine takılıp kendimi kovalattırıyorum, onda bile jenaratör yapamıyorlar.




  • Tek başıma oynuyorum. Tek başınıza oynayacaksınız katil olun. Çok ciddiyim inanılmaz aptal insanlarla dolu bir oyun.Arkadaşınız varsa 2 kişi bile yeter eğlenip kazanmaya. Çok güzek vakitler geçirdim ve inanılma eğlenceliydi ama dediğim gibi zor oluyor tek başınıza hayatta kalan olmak. Ama yinede eğlenceli oyun tavsiye ederim çok keyif alıcaksınız. Keşke oyuna match history gelseydi. Eski maçları kaydedip tekrar izlemek istediğinizde yapamıyorsunuz. Eski maçları bile göremiyorsunuz. Bu çok can sıkıcı.
  • Yayınlarını izlemek daha keyifli geliyor oynamaktan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzel ama şu sıralar katilllerin lobi bulması eziyet 15 gündür bir oyuna 30 dakikada giriyorsunuz oyun bulana kadar yemek yapıp yiyorum :d
  • server global'e taşınmadığı sürece eziyet olacak ancak onun da ayrı sorunları var...
  • Bu oyun beni bir türlü sarmadı. Gizlenecek yer yok. Katil daha hızlı koşuyor. Mutlaka yakalanıyorum. Ekip halinde girip organize olmadıkça bi tat alınamaz bence.
  • katil hızlı koştuğu halde looplayabiliyorsun bi kere karşima freddy gelmişti oyunun başindan sonuna kadar adami dolaştirmiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bugün bu oyunu aldım fakat bir sorum olacak ben kardeşim ile oynayacağım oyunu aynı pcden aynı steam hesabından onun saveleri farklı benim savelerin farklı şekilde nasıl oynayabiliriz,? .Steam aile paylaşımı yararlı olur mu ?
  • onurado kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda save diye bir şey yok hocam. Online oyun ve maç giriyorsunuz. Aile paylaşımına açık olması lazım oyunun
  • yeni başladım 10 saat oynama sürem var oyun bir tık sardı gibi fakat türk topluluğuna rastlayamıyorum birlikle oynamak isteyen steam pmlesin eklerim takılırız
  • Takip.
  • Yeni başlayan arkadaşların kesinlikle yayın izlemerini tavsiye ederim. Gerçekten çok zevkli bir oyun katile av olmak yada katille dalga geçmek sizin elinizde
  • PunodeHierro kullanıcısına yanıt
    dalgayı geçerken face capmide yersin o zaman
  • sunucularda senkron sorunu var adam 5 metre öteden vuruyor veya ben katil olunca aynısı oluyor, vurduğum adam ilerde düşüyor sonra geri geliyor, myers ile jenden adam kaldıramıyorum senkron yüzünden animasyon bozuluyor, yapımcının umurlarında değil yeni dlc çıkartıyorlar.
  • Bu oyunun mantığını çözemedim Steam den aldım oynuyorum sanırım 4 kişi giriyoruz oyuna bir katil herkesi kazığa oturtuyor elimde bir çakı bile yok kaçıyorum 10m den yakalıyor herkesi oturtuyor katili seçtim 1 tane adamı kazığa oturtamadım oyun bitti jeneratör var tamir ediyorum bitmeden patlıyor bu nasıl bir sistem skill falan açıyoruz ne işe yarıyor adam katil arkama geçmiş ben de bir yerde saklanıuorum adam arkamdan çan çalıyor ne zamandır arkamdaysa artık dalga geçiyor atmosferi çok güzel beğendim ama hiçbişey yapamıyorum bir de ilk kazığa hep ben oturuyorum taktik falan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.