Şimdi Ara

Dead Island 2 [PC - ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
10
Favori
8.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt

    Bir öğrenci kardeşimin eğitim masraflarına destek olmak adına özel olarak yaptırttım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan-Winters -- 22 Nisan 2023; 0:32:0 >
  • Seslere baya bir özen gösterilmiş mesela şöyle bir alanda sadece bizim sesimiz yankılanmıyor vuruş sesleri damlama sesleri falanda yankılanıyor girdiğiniz yerin atmosferini tam olarak yaşatıyor sesler.

     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 22 Nisan 2023; 0:57:12 >
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Google’a yazarsanız çıkar hocam gameolog çevirmiş. İ

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yansımalarda sorun olsada gölge ve ışıklandırma çok iyi en iyi gece atmosferine sahip oyunlardan biri bence. Fener gölgesi bile var DL2 de yoktu millet mod ile kendi gölgesini kendi yapmaya çalışmıştı fener ışığına özel ray tracing koyup gölge koymamak büyük eksikti.



     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 22 Nisan 2023; 12:48:3 >




  •  Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]




  • Oyunun yarısına geldim grafikler çok iyi, fizik aynı şekilde çok iyi. Ama bazı silahlarda 'vuruş tadı' daha iyi olabilirdi. Oyun kolay olmuş, yarıya kadar geldim henüz zorlamadı özellikle yan görev kasıp rare aytımları filan topladıkça daha da güçleniyorsunuz. Oyunun benim için en büyük eksisi lootların açık dünyada paso aynı yerde spam olmaları. Sanki aceleye gelmiş tekrar spawn/lanması gereken farklı yerleri çeşitlendirememişler gibi. Yan görevlerin hikayesi güzel ancak tipik oyun havası işte git temizle gel ödülünü al.

    Dying Light 2 ile kıyaslanmış normal olarak ama ayıptır yav, konu eğer 'zombi oyunu' ise Dying Light 2 bu oyunun yanından geçemez. Dying Light 2'nin bir zahmet parkur sistemi olmasa vasatlarda takılan eski nesil bir oyundu zaten. Güzel olan ilk oyundan geriye bile gitmişti adamlar.

    Dead Island 2'de herifler 'et sistemi' olarak adlandırdıkları bir teknoloji üzerinde kafayı kırmışlar. Kadavralar üzerinde insan anatomisini inceleyip bedenin ağır silahlar tarafından aldığı hasarlardan etkilenişini ince ince oyuna işlemişler. Zaten bu yönden piyasadaki bütün zombi-gore oyunlarından çok daha ileride şuan. RE4remake'de gelişmiş parçalanma mekanikleri bekliyordum fakat onda baya hüsrana uğramıştım. Bu oyun beklediğimden çok daha iyi parçalanma konusunda.

    Av pıçağıyla 140 kiloluk obez hanfendinin bacağındaki etleri soymayı deneyecek kadar şevkli iseniz bem beyiz kemiklerine kadar soyabiliyorsunuz. Silahı vurduğunuz bölgenin zedelenme noktaları çok fazla. Neredeyse vurduğunuz her et kopuyor. RT olmadığı halde iç ve dış mekanlar çok iyi aydınlatılmış. Kan, su, yağ gibi sıvıların yansımaları bile çok iyi, RT ile geliştirilmiş oyunlarda kanlarda böyle yansıma yok  Dead Island 2 [PC - ANA KONU]  Ama doğal olarak RT olmadığı için yansımalara eğilip bakıldığında yansıma namına bir şey kalmıyor. Hikayesi standart ama karakterlerin 'konuşabilen' bile dile sahip olmaları ve zengin züppe tepkileri güzel tatlandırıyor olayları. İlk oyununda çok iyi bir hikayesi yoktu ama üstüne çok şey eklemişler.




    https://www.youtube.com/watch?v=DQcNUwOpyxc&feature=youtu.be





  • noir06 kullanıcısına yanıt
    Vuruş hissiyatı benimde çok hoşuma gitti hikayesine diyecek bir şeyim yok kendim oynamadım fakat oyunun bir çok zombi oyununda yaptığı kötü birşey var arkadaş zombiler neden bizi yicek gibi değil de dövecek gibi saldırıyolar bırakın artık şu saçma kombatı ya bir de zombiler zor ölüyor gibi geldi bana gotham knights da 20 kere vurunca ölen npcler var diye oyunu bırakan ya da hiç deneyim etmeyenler bu oyunda napacaklar acaba bir de zombilerin ışınlandığına şahit oldum bağıran bir zombi vardı her bağırdığında etrafında zombiler spawn oluyordu keşke böyle olmasaydı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Zombilerin yiyecek gibi değil de dövecek gibi saldırmaları doğru gerçekten. Bu oyunda aşırı beğendiğim yerler olduğu için bunu fark etmemiştim, siz diyince doğru geldi  Dead Island 2 [PC - ANA KONU]  Bu 'dövecek gibi' saldırma olayı ilk Left 4 Dead başladı yanılmıyorsam. Sonra ne olduysa zombiler bi evrimleşip hareketlendiler, koşmaya, tokat atmaya başladılar. LFD öncesi pek öyle değildi. Fakat dediğinizin tersine bu oyunda zombiler bana da çok çabuk ölüyor gibi geldi. Hatta 'gibi'si fazla cidden çok çabuk ölüyorlar yav. Doğru düzgün doğrayamadan ölüyorlar hatta bunun için kaliteli silah bile takmıyorum ben. Mesela paylaştığım videodaki zombi ile güreşirken baya eğlenmiştim, benden yüksek seviyeli bir yerdi orası. Hiç değilse mutasyona uğramış hızlı zombilerin daha zorlayıcı olmasını beklerdim ben.

    Zombilerin spawn olma konusunda haklısınız kesinlikle, ondanda bahsedecektim kaynamış. Tıpkı loot/ların spawn olma olayı gibi zombilerin spawn olmasında da olmamışlık var kabak gibi. Bir alt katı kıyma edip temizlediğim halde üst kata çıkıp aşağı inmemle zombiler tekrar spawn/lanıyor falan. Bunlar umarım yakın zamanda düzeltilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 24 Nisan 2023; 0:8:1 >




  • 15 saat oldu Venice ye geldim bir oyunda mekan tasarımlarında hiçmi kolaya kaçılmaz grafikler harika mekanlar harika büyük emek var.


    Deprem hasarı

     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]

    Menü müziğide çok yakışmış


    https://www.youtube.com/watch?v=rCS3Faf2R1w




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 24 Nisan 2023; 4:11:51 >




  • Türkçe Çevirinin kalitesine bakmak isteyen olursa bende ilk 1 saatlik kısmını çektim oyunun.Buradan inceleyebilir.



     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]Densizyoutube
    HOŞGELMİŞSİNİZ BUYURSUNLAR ,NE VEREYİM ABİME Ekran Kartı : MSI Suprim X 3080Tİ Ram: Corsair Venge Pro 8x4 Anakart : ASUS PROART B550 İşlemci : AMD Ryzen 5800X Abone Olursanız Tadından Yenmez! Selamlar Sevgiler İyi Oyunlar ! Abone Olursanız Kaymak Gibi Olur Twitter : https://twitter.com/densssiz İnstagram : https://www.instagram.com/densssiz Dead Island 2, dead island 2, dead island 2 türkçe, dead island 2 bölüm 1, dead island 2 ps4, dead island 2 ps5, dead island 2 xbox, dead island 2 coop, dead island 2 çıkış tarihi, dead island 2 online, dead island 2 pc gameplay, dead island 2 pc, dead island 2 inceleme, dead island 2 zombies, Ps plus nisan 2023 oyunları, ps store nisan 2023, psn nisan indirimleri 2023, ps plus nisan 2023, psn nisan indirimleri 2023, ps plus nisan indirimleri, ps plus nisan indirimleri 2022, psn nisan indirimleri, psn nisan indirimleri 2023, psn nisan 2023, ps plus nisan 2023 oyunları, psn nisan oyunları 2023, ps plus nisan, psn nisan 2023, ps store nisan indirimleri, ps store nisan 2023 indirimleri, ps plus nisan oyunları 2023, playstation plus nisan 2023 oyunları, ps plus essential, ps plus indirim, ps store indirimleri, ps store indirim, ps5 oyun indirimleri, ps5 indirim, ps5 indirimleri, ps5 indirim, ps store indirim, ps plus nisan indirimleri, ps4 indirimleri, ps4 indirim, ps store indirimleri, oyun indirimleri, ps store indirim, ps4 oyunları, psn nisan indirimleri, Ps4 oyunları, psn plus oyunları, ps5 indirim, ps5 indirimleri, ps plus bedava, ps plus nisan, ps store nisan indirim, ps plus indirimleri, yeni oyun kanalı, yeni oyun kanalları, ps store nisan oyunları, ps store nisan indirimleri, ps plus nisan oyunları, ps store nisan oyunları 2023, ps store nisan indirimleri 2023, ps plus nisan oyunları 2023, ps plus nisan 2023 oyunları, psn nisan oyunları 2023, ps plus nisan, psn nisan 2023, ps store nisan indirimleri, ps store nisan 2023 indirimleri, ps plus nisan oyunları 2023, playstation plus nisan 2023 oyunları, gamepass, game pass, game pass oyun önerileri, game pass oyunlar, game pass oyun tavsiyesi, game pass oyun öneri, game pass öneri, game pass ps5, game pass tavsiye, game pass türkçe, game pass ücretsiz, game pass ücretsiz oyunlar, game pass nisan 2023, ps plus deluxe türkiye, ps plus deluxe oyunları, ps plus deluxe nedir, ps plus extra oyunları, ps plus extra türkiye, ps plus extra fiyat, ps plus extra türkiye fiyatı, ps plus essential türkiye, ps plus extra kütüphane, ps plus extra fiyat, ps plus extra türkiye fiyatı, ps plus extra türkiye, ps plus extra library, ps plus extra bedava, ps plus deluxe türkiye, ps plus deluxe bedava, ps plus deluxe fiyat, ps plus deluxe ücretsiz,
    https://www.youtube.com/watch?v=6Fi_tUtKYVQ&t=2722
  • Oyunun 8 yıl süren, geliştirici değiştirilen geçmişini düşününce güzel gözüken fakat başarısız bir oyun olacağını bekliyordum. Anladığım kadarıyla ortalama bir oyun fakat, keyifli. 8 yıl önce Yager'in yayınladığı gameplay videolarına da oldukça benziyor. Henüz oynama fırsatım olmadı ama okuduğum kadarıyla başarısız pc portlarından sonra oldukça sorunsuz bir port yapmışlar.

  • Venice gece oynanmalı.


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]




  • Ben de dayanamayıp dün aldım artık.


    Yalnız oyunun ortamları cidden güzel tasarlanmış ve renk paleti ile seçimleri gerçekten muhteşem.

    Ekran görüntüleri genelde benim için pek bir şey ifade etmez ama arkadaşların koydukları şu görüntüler çok cezbetti resmen.

  • Arkadaşlar harita büyüklüğü ne kadar? Tahmini bir kiyas yapabilir misiniz? Hani misal skyrim kadar gta 5 kadar vs şeklinde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şurada interaktif harita var 10 bölge var.



    https://mapgenie.io/dead-island-2/maps/los-angeles

  • Hocam bu haritayı ben de buldum internetten de oyunu oynamayinca tam anlaşılmıyor boyutu. Ama çok da küçük değil gibi sanki. Baya bir bölge var 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşıp sokakları evleri görünce bir fikir oluşur yani başka bir oyuna benzetmeye çalıştım ama çıkaramadım 20 saat oynadım 3 bölüm var hala gitmediğim.

    Yeni başlayanlara birkaç tavsiye vereyim satıcılardan her zaman sigorta alın hep yanınızda bulunsun her silaha asit ateş modu yapmayın ozaman o moda sahip zombiler hasar almıyor Dead Island 2 [PC - ANA KONU]  bazı görevler coop düşünülüp zor yapılmış tek kişiyseniz etraftaki tuzakları kullanmak mecburi.

  • Akşam oyunun açılış bölümünü oynadım, beklediğimden daha iyi çıktı diyebilirim. Yılın Sürprizlerinden birisi olacak gibi. Optimizasyonu da iyi gibi geldi, Açık Dünya'ya salınca anlayacağız. Bu kısa sürede tek anlamadığım konu oyunu Steam'e Steam-dışı oyun olarak eklememe rağmen açmak istediğimde Steam'den düşmesi.

  • Ray tracingli oyunların neredeyse hepsini sollar bu ışıklandırma ve gölgeler.


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


    Birinci oyunda Butcher ile ilk karşılaşmamızda ara sahne girmişti yeniden karşılaştık kendisiyle ve yine güzel bir sunum olmuş.


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 27 Nisan 2023; 4:8:46 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.