Şimdi Ara

DEAD SPACE REMAKE | PlayStation 5 - 27 Ocak 2023 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
5
Favori
10.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

    Bokumu alsınlar. EA Play'den oynarız.

  • Oyun TR altyazılı gelse 1400 TL’ye alır kardeşlik yaparım en azından altyazılı derim tr altyazılı gelmeyeceğine göre 1400 TL ye yapacağım kısıtlı ve nadir güzel şeyler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu doğruysa oyun PS4'e de gelecek. Ki videonun sonunda altta yazan yazılarda PS4 ibaresi var yine. Halbuki EA Games oyunun sadece yeni nesil konsollara ve PC'ye çıkacağını söylemişti. Zaten oyun hiç next gen durmuyor.



    PlayStation Latinoaméricayoutube
    Algo salió terriblemente mal a bordo del barco minero, USG Ishimura. Echa un vistazo por primera vez a la jugabilidad de Dead Space™. Vea cómo explorará los espeluznantes y resonantes pasillos y espacios de trabajo dentro del USG Ishimura y cómo sobrevivirá a los horrores de pesadilla que le esperan. El clásico de terror y supervivencia de ciencia ficción Dead Space regresa, completamente reconstruido desde cero para ofrecer una experiencia más profunda y envolvente. Esta nueva versión ofrece una fidelidad visual asombrosa y un audio atmosférico lleno de suspenso, así como nuevos contenidos y mejoras en el juego mientras se mantiene fiel a la emocionante visión del juego original. Prepárese para descubrir el misterio a bordo del USG Ishimura cuando Dead Space se lance el 27 de enero de 2023. Más información sobre Dead Space: http://x.ea.com/73220 Siga con nosotros: Twitter: https://twitter.com/deadspace Facebook – https://www.facebook.com/deadspace Instagram: https://www.instagram.com/ea.motivestudio/ #DeadSpace
    https://www.youtube.com/watch?v=mWrBqrifdvk
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

    PS4'e geleceğini daha önce söylemişlerdi hocam sadece Konu Başlığı güncellenmedi. :)

  • Dead Space Remake: Listelenen yeni özellikler


    Çeviridir :


    PEELING SİSTEMİ


    Nekromorflar, daha önce görülmemiş canavarlıklar, şok edici yeni şekillerde kırılan, yırtılan ve parçalanan katmanlı et, tendon ve kemikleri tanıtan yeni Soyma Sistemi etrafında yeniden yapılandırıldı.


    “ Doğru, ateş etmeye başladığınızda, derinin ve etin düşmanın vücudundan ayrıldığını görüyorsunuz” diyor Roman , “sonra altındaki kemikleri görmeye başlıyorsunuz ve sonra kemikleri kesebiliyorsunuz ve uzuv kesiyor, ve benzeri. Harika görünüyor ama aynı zamanda oyuncuya yaptıkları hasarın miktarı hakkında doğrudan geri bildirim sağlıyor .”


    Strateji anahtar olsa da, oyuncular bu korkunç düşmanlarla savaşmak için çeşitli benzersiz silahları ve yetenekleri nasıl kullanacakları konusunda artan yaratıcılık fırsatları yaşayacaklar.​


    YOĞUNLUK DİREKTÖRÜ


    Dead Space'in güzelce hazırlanmış, aynı derecede unutulmaz dünyası, oyuncuların kaybolması için uzun zamandır kolaydı, ancak şimdi oyuncular Isaac'in attığı her gizemli adımın ağırlığını gerçekten hissedecekler.


    Yeni Intensity Director, Necromorph yumurtlamalarından ve onlara nasıl saldırmayı seçtiklerinden ışık, duman, parçacıklar ve ses gibi çevresel etkilere kadar Isaac'in yolunda görünenleri dinamik olarak ayarlar.


    Isaac'in nabzı, nefesi ve eforları da oyunculara onun zihinsel, duygusal ve fiziksel durumuna doğrudan geri bildirim sağlamak için stres düzeyine göre ayarlanır.​


    TAMAMEN BAĞLANTILI BİR ISHIMURA


    Başlangıç ​​ekranından bitiş jeneriğine kadar oyuncular, USG Ishimura'nın korkutucu derecede dar koridorları ve gölgeli koridorlarıyla, tek bir yükleme ekranı veya daldırmayı hiç bozan kamera kesimi olmadan karşı karşıya gelecekler.


    Bu devasa maden gemisi, yeni UI harita kontrolleri ve iyileştirilmiş bir konumlandırıcı ile kusursuz keşiflere izin verirken yeni odalar, rotalar ve engellerle yeniden yapım için restore edildi.


    Artık tamamen birbirine bağlı, A noktasından Z noktasına yürüyebilir, tüm gemiyi ziyaret edebilir ve kaçırmış olabileceğiniz şeyleri almak için tamamladığınız yerleri tekrar ziyaret edebilirsiniz. Tamamen kesintisiz bir deneyim.​


    SIFIR- G


    Roman , " Sıfır-G'de nasıl hareket ettiğiniz de deneyim ve daldırma açısından geliştirebileceğimizi düşündüğümüz bir şey" diyor . "Yani çok daha fazla 360 derecelik özgürlük var; şimdi Dead Space oynarken kendinizi uzayda gibi hissediyorsunuz. Bu aynı zamanda eski içeriğin bir kısmını yeniden ziyaret etmemize ve gezinmek için yeni yollar, yeni yollar ve yeni ortamlar oluşturmamıza olanak tanıyor. yeni zorluklar ."



    HİKAYEYİ GENİŞLETMEK VE GELİŞTİRMEK


    Philippe, " Örneğin, hikaye orijinal oyunun tüm ana vuruşlarını ve ana olaylarını içeriyor ," diyor Philippe, " ancak orijinal oyundan çok daha geniş olan tüm serinin bilgisine baktık. Dead Space™ vardı. 2, Dead Space™ 3, çizgi romanlar—bunların hepsi oyuna yeniden eklediğimiz ek bilgiler ekledi .”


    “ Doğru, ilkinden sonra gelişen Dead Space evreninin genel hikayesine ve bilgisine daha iyi uymasını istedik.Roman,Örnek olarak, Isaac'in burada bir sesi var, tıpkı Dead Space 2 ve Dead Space 3'teki gibi. Ve biraz daha ikincil olan, yalnızca ses kayıtlarında görünen Dr. Cross gibi bazı karakterler - onlara gerçek bir ekran süresi verdik. . Ve Nicole gibi oyuncu kadrosundaki bazı karakterlere biraz daha arka plan ve ajans vermek istedik. Bu nedenle, örneğin salgın sırasında Nicole'a ne olduğunu görmenizi sağlayacak, anlatısal yan görevler içeren eksiksiz bir katman oluşturuyoruz .”





  • Oyun her türlü harika olacakta o fiyat nedir be   pc ye alayım dedim TR yama muhabbetinden dolayı imkansız şuan.

  • PS Store'da henüz ön siparişe açılmamış. Sanırım Dead Space Remake'da ön siparişe açılmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

    Ps store hariç her yerde açılmış trde. Yine çıkış gününde fiyatı öğreneceğiz demek ki. Gerçi fiyat xboxla aynı olur belli zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

    PS Store neden böyle yapıyor ki acaba hocam?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

    Bilemiyorum ancak fiyatın xboxdan farklı olacağını sanmıyorum. Tamamiyle açılmama gibi bir durum olmaz sanırsam varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Duyurululanlar kısmında da gözüküyor zaten tüm dünyada da açıldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dead Space 14th Anniversary Livestream



    Dead Spaceyoutube
    This livestream may contain content inappropriate for children. Join Creative Director Roman Campos-Oriola and Senior Producer Philippe Ducharme as they celebrate this important anniversary with an extensive look at the upcoming Dead Space™ remake.
    https://www.youtube.com/watch?v=GO00Aw7_z7s
  • Remasteredlardan kurtulduk derken şimdi de remake çöplüğü başladı.  

  • Dead Space | Extended Gameplay Walkthrough



    Dead Spaceyoutube
    This trailer may contain content inappropriate for children. Senior Producer Philippe Ducharme gives you a more in-depth sneak peek at the reimagined USG Ishimura, showing off key improvements including updated visual fidelity, the interconnected ship, the intensity director, and more. The Intensity Director makes your exploration of the Ishimura even more intense, challenging, and unpredictable. Enemies, lighting, and ambiance may change each time you return to a previously explored area, making each experience unique. Then find out how new audio and visual effects help crank up the tension throughout. The sci-fi survival horror classic Dead Space™ returns, completely rebuilt from the ground up to offer a deeper and more immersive experience. This remake brings jaw-dropping visual fidelity and suspenseful atmospheric audio, as well as new gameplay content and improvements while staying faithful to the original game’s thrilling vision. Prepare to uncover the mystery aboard the USG Ishimura when Dead Space launches on January 27, 2023. Pre-order now: https://www.ea.com/games/dead-space/dead-space/buy Find out more about Dead Space: http://x.ea.com/74825 Join the Comms Relay Crew on: Instagram – https://www.instagram.com/thebench/ Follow us on: Twitter – https://twitter.com/deadspace Facebook – https://www.facebook.com/deadspace Start 0:00 Hangar Bay 0:17 Machine Shop 2:03 Fueling Station 2:52 Decontamination Room 5:31 Centrifuge Room 6:39
    https://www.youtube.com/watch?v=96yUNw2zfW4
  • İlk 18 dakikası yayınlandı!!


    Dead Space: First 18 Minutes of Gameplay - IGN First



    IGNyoutube
    December's IGN First is Dead Space. The EA Motive remake of the original 2008 horror classic. Check out the first 18 minutes of Dead Space running in 4K 60 on PC, and stick with IGN all month to find out more about the Dead Space remake. #IGN #Gaming #DeadSpace
    https://www.youtube.com/watch?v=GKTY5zsxG6Y
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Grafikler güzel de, bana hiç Remake gibi hissettirmedi. Bence reboot atmaları lazımdı, çok daha mantıklı olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 5 Aralık 2022; 21:55:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

    Güzel görünüyor  




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 6 Aralık 2022; 13:3:0 >
  • Source kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam gördüklerim beni de memnun etti. Umarım çıkışında herhangi bir problem veya performans sorunuu ile çıkış yapmaz diyelim. :)

  • Dead Space: Scene and Graphic Comparison - IGN First



    IGNyoutube
    See how the Dead Space remake compares to the original Dead Space (2008) in our scene and graphic comparison. Dead Space is this month's IGN First! Stay tuned for more exclusive news and videos. #IGN #Gaming #DeadSpace
    https://www.youtube.com/watch?v=BURokW7aV4I
  • Öncelikle remake kavramını iyice tanimlamamiz gerekir.

    Reboot : Tom Raider
    Remake : resident Evil 2
    Remastered ; Kim ne derse desin The Last of us remake değil remasterd dir.

    Şimdi bu oyuna baktığımız da bu oyun daha çok remasterd ile remake arasında duruyor ve hangisine daha çok yakın derseniz remasterd e daha çok yakın.

    Düşmanların geldiği yer yön bile aynı.
    Bir kaç bölüme extra fazlalık kalmışlar onun için zaten remake ve remasterd arası dedim.

    Hiç yeni bir oyun oynuyormuş hissi vermiyor.
    Bu oyun bildiğin grafikleri iyi eski oyunun aynısı. Yeni yorumlama falan yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.