Şimdi Ara

Dead Trigger 2 Windows Phone için yayımlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • e-Militarist E kullanıcısına yanıt
    sen git milletvekili seçimlerine gir. birşeyi iyi göstermek için dolu tarafından bakıp, bardağın yarısı boş diyenlere uzun uzun yazıp ama hiçbir cevap vermemek gibi bir huyun var.

    dediklerimi aynen yazıyorsun ama sana bir tek şey söylüyorum. oyunlar ve uygulamalar wp a 2 sene sonra çıkıyor. güncellemelerde en son wp a geliyor.

    son noktada, milleti kandırma. WP platformunda whatsapp sesli arama yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.r.k. -- 4 Nisan 2015; 18:39:48 >
  • u.r.k. U kullanıcısına yanıt
    Ben ne dedim? Sen ne dedin şimdi?

    Ben, bak yine ben ne diyorum? Sen ne diyorsun? Ya anlatamıyorum ya anlayamıyorsun.

    Ben, Ben ne diyorum? Sen ne diyorsun?

    Ben, oyunun ya da bir uygulamanın bir platforma önce başka bir platforma sonra çıkmasının bir önemi kalmamıştır artık. Bir sonraki güncelleme ile oyun tüm platformlarda aynı seviyeye gelecektir. Bu bütün oyun ve uygulamalar için geçerli bir kuraldır. Bize önce çıktı, size sonra çıktı, bize geç çıktı, size önce çıktı muhabbeti beyhude bir muhabbettir. Örnek whatsapp, ios ve android'de window phone'dan daha önce çıktılar ama sesli arama özelliği üçüne de daha yeni geldi diyorum. Sen, kendi kendini tatmin ediyorsun. millet kullanıp sıkılıp bıraktıktan sonra oyunu yeni güncelleme geldi diye yeniden oynayacağını mı sanıyorsun. instagram tam sürüme gelince yıllarca beta olarak kullandığını hemen unutacak mısın? yeni güncelleme gelse bile en son wpa geliyor. Whatsapp arama özelliği yeni çıktı ve ios ve wp ndan önce de androide geldi diyorsun diyorum. Sen, sen halen kendini tatmin edecek şekilde anlamaya devam ediyorsun. Millet bu oyunu bitirip telefonundan sildi ama senin platforma yeni geldiyse bu halen büyük bir sorundur. ufak tefek güncelleme oldu, aynı seviyeye geldi diye birşey yok. üstelik wp daki uygulamalar ne kadar güncelleme alırsa alsın ios ve android sürümlerine göre halen çağ dışılar. Whatsappa sesli arama sadece android ve bb platformunda. diğerleri şebeke üzerinden yapabilirken bu iki platform internet üzerinden görüşme yapıyor. yani wp a sesli arama özelliği daha gelmedi diyorsun dedim. Sen, sen git milletvekili seçimlerine gir. birşeyi iyi göstermek için dolu tarafından bakıp, bardağın yarısı boş diyenlere uzun uzun yazıp ama hiçbir cevap vermemek gibi bir huyun var. Dediklerimi aynen yazıyorsun ama sana bir tek şey söylüyorum. oyunlar ve uygulamalar wp a 2 sene sonra çıkıyor. güncellemelerde en son wp a geliyor. Son noktada, milleti kandırma. WP platformunda whatsapp sesli arama yok dedin.




  • e-Militarist E kullanıcısına yanıt
    cevap veremiyorsun aynı şeyleri yazıp duruyorsun. bekleme yapma devam et.









    diyecektim ama pardon sen Wp fanısın özür dilerim. Senin gibilerin kaderi bu. Oyunun uygulamanın platforma gelmesini, güncelleme gelmesini beklemeye devam et.
  • Vallahi pes doğrusu. Konu nereden nereye geldi?

    Konu, oyunun ya da bir uygulamanın bir platforma önce başka bir platforma sonra çıkmasının bir önemi kalmamıştır artık. Bir sonraki güncelleme ile oyun tüm platformlarda aynı seviyeye gelecektir. Bu bütün oyun ve uygulamalar için geçerli bir kuraldır. Bize önce çıktı, size sonra çıktı, bize geç çıktı, size önce çıktı muhabbeti beyhude bir muhabbettir. Örnek whatsapp, ios ve android'de window phone'dan daha önce çıktılar ama sesli arama özelliği üçüne de daha yeni geldiden, cevap veremiyorsun aynı şeyleri yazıp duruyorsun. bekleme yapma devam et. Diyecektim ama pardon sen Wp fanısın özür dilerim. Senin gibilerin kaderi bu. Oyunun uygulamanın platforma gelmesini, güncelleme gelmesini beklemeye devam ete kadar geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkış tarihlerindeki zaman farkını sanırım gözden kaçırdınız ,oyun android ve ios'a Ekim 2013'te geldi, windowsphone'a 1,5 hafta değil , 1,5 ay değil 1,5 yıl sonra geldi, 1.5 yılın bir önemi yoksa sorun yok
  • serhdemir kullanıcısına yanıt
    Siz de üç platformun mağazalarında son güncelleme tarihlerinin aralarında en fazla 1 ay olduğunu ve son güncellemelerle yeni bölümler eklendiğini görmediniz sanırım.

    Yine angry birds oyununu örnek alalım, geçenlerde 5. yıl şerefine tüm platformlara bir güncelleme ile yeni bölümler geldi. Şimdi bu 5. yıl şerefine gelen yeni bölüm 1 yıl önce android ya da ios marketlerine sunulmuş muydu? Hayır! Oyunu bir bütün olarak ele aldığımızda oyun yeni bir oyun halini almıştır. Ben oyunu oynadım, ben oyundan sıkıldım bıraktım gibi laflar kişinin tatminsizliğini, tabiri caizse artistlik yaptığını gösterir. Senin ya da benim sıkılmam geneli bağlamaz. Angry birds oyununu son güncellemelerden önce bitirdim diyen kendisini kandırıyordur. Angry birds oyunu son güncellemeyle gelen bölümler bitirilince biter. Hayatında ilk defa İphone 6s ya da galaxy s6 alacak insan angry birds oynamayacak mı yani? Daha önce hiç akıllı telefon kullanmamış birisi için oyunun çıkış tarihi oyunun son güncellenme tarihidir! Bu bu kadar basit. Kime ne benim, senin, onun oyundan sıkılmış olmamız. 5. Yıl şerefine gelen bölümü herkes aynı zaman diliminde oynuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 4 Nisan 2015; 21:12:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Whatsapp mevzusuna gelecek olursak. Onda da aynı durum geçerli. Görüşme özelliği şu an sadece android için kullanılabilir durumda. Hadi gücü yetiyorsa apple getirsin bakalım hemen bu özelliği işletim sistemine. Getiremez! Hani o mağazası muhteşem apple'dan bahsediyoruz. 1 ay içinde ios için de wp için de symbian için de gelecek bir özellik bu. Anlayacağınız whatsapp mevzusunda android wp'den 1 ay önde. 1 ay. Wp'ye ya da symbian'a bu özellik geldiği an whatsapp bir sonraki güncellemelere kadar aynı hizadadır tüm platformlarda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatsapp güncellemesi ilk iosa gelecek aylar sonra da wp a gelecek. android kullanıcıları kullanmaya devam edecek.
  • u.r.k. U kullanıcısına yanıt
    Buyur şuradan yakhttp://wmpoweruser.com/whatapp-confirms-whatsapp-calling-for-windows-phone-still-in-the-works

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırsın ki whatsapp mühendisi. Gelecek. Edecek. :)

    İhtiraslarınızla, hırslarınızla, tatminsizlik ve kibrinizle yaptığınız yorumlar yukarda da söylediğim üzere beyhude yorumlardır. Kimse inanmıyor artık bu yanlı, taraflı ve 3. sınıf ego tatmin aracı, boş laflara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 5 Nisan 2015; 11:47:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-Militarist

    Buyur şuradan yakhttp://wmpoweruser.com/whatapp-confirms-whatsapp-calling-for-windows-phone-still-in-the-works

    ingilizcen benimkinden de kötüymüş.

    Whatsapp "platformunuz için çalışıyoruz ama tarih veremeyiz" diyor.

    yorumcu da kim bilir şanslıysak iostan önce wp platformuna gelebilir diyor.


    http://webrazzi.com/2015/03/26/whatsapp-sesli-arama-ozelligi-iphone-ios/

    buradan da okuyacağın gibi whataspp resmi olarak iosa birkaç hafta içinde geleceğini belirtti. wp için beklemeye devam.




  • Sonra gelse ne oluyor? Önce gelse ne oluyor? Gelmeyecek mi? Atlı mı kovalıyor? İşler mi birikti? Dünyanın sonu mu? Şişko Nuri gibi, babam bana eşeği alacak, vurucam kırbacı dediği gibi. Bize önce size sonra geldi, oh canıma değsin, siz de yok yaa demek nasıl bir ruh halinin yansıması ve çocukça duygulardır? Anlamak güç.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatsapptan sesli çağrı gelmesi ve çıkan melodi. anlayamazsın.
  • Çok iyi anlıyorum. Metronun diğer vagonlarından bile duyulacak şekilde son raddeye getirilmiş bir ses ayarıyla buram buram görgüsüzlük saçan bir sonradan görmüşlük, bakın benim telefonuma, hayatta sahibi olduğum yegane varlık imaresi. Nasıldı?http://m.youtube.com/watch?v=maHcQ9eLdaM

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver usta platformun t r o l l e r i yine iş başında.Sen hakkını vererek her gün gelen güncellemeleri mağaza anakonusunda yayınlıyorsun ve çalışıyorsun.Bunların işleri güçleri aforizma yaratmak onu da beceremiyorlar işte.Dead Trigger 2 de gün içerisinde güncellendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    Özlemişim kendilerini. Hala eğlendirebiliyorlar beni. Bu huylarını seviyorum.

    Onda varmış da, şunda yokmuş da, instagram betaymış da, oynamaktan bıkmış da, daha yeni mi gelmiş de, melodisi şöyleymiş de, mağazası böyleymiş de...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-Militarist

    Özlemişim kendilerini. Hala eğlendirebiliyorlar beni. Bu huylarını seviyorum.

    Onda varmış da, şunda yokmuş da, instagram betaymış da, oynamaktan bıkmış da, daha yeni mi gelmiş de, melodisi şöyleymiş de, mağazası böyleymiş de...

    Şikayetleri varsa almadan önce araştıracaklardı...Ben seve seve aldım eksiklerini bildiğim halde.Haa şuan bazı popüler uygulamaları getirmek için kampanyalar düzenliyorum ancak şikayetçi olduğum taraf Microsoft değil olması gerektiği gibi geliştiricilerdir.Uygulamasını getirmezse de keyfi bilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-Militarist

    Çok iyi anlıyorum. Metronun diğer vagonlarından bile duyulacak şekilde son raddeye getirilmiş bir ses ayarıyla buram buram görgüsüzlük saçan bir sonradan görmüşlük, bakın benim telefonuma, hayatta sahibi olduğum yegane varlık imaresi. Nasıldı?http://m.youtube.com/watch?v=maHcQ9eLdaM

    telefonu son seste açmam.

    G2, 4S, L820 ye sahip olarak söylüyorum. ipad ve Windows tablet sahibi olduğum da ekliyorum. her platformu kullanıyorum. en az kullandığım L820 bil bakalım neden?



    platformun eksikliklerini söyleyen herkese trol diyorsunuz ama kendi fanlığınızı göz ardı ediyorsunuz. laftan anlamıyorsunuz aynı şeylerle kendinizi avutmaya devam edin bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.r.k. -- 4 Nisan 2015; 23:15:41 >




  • u.r.k. U kullanıcısına yanıt
    Platformun eksiklerini söylemek başka bişey, başka bir platformun eksikliğini söylememek başka bişey. Eksiklikse ios da eksik. 3.000 liraya alınan iphone'da whatsapp sesli görüşme eksik. Sen ya da senin zihniyetindeki doyumsuz bir kitle ise 300 liraya 520 almışsınız bilmem kaç yıl önce, sabahtan akşama instagram beta, windows 10 daha gelmedi mi, clash of clans gelmedi mi... Oooldu! Windows 12'de istermisiniz 520'ye? İstersiniz istersiniz. Gelmezse microsoft'a saydırır intikam alırsınız yoksa haaa... Sizi kızdırmasınlar. 1520 alanlar israfçı, siz tutumlu öyle mi? 1 gb isteyen oyunları onlar nasıl oynar da siz oynayamazsınız, yakarız bu gezegeni yakarız. Forumu şöyle bir dolaşın bakalım, 10 tane memnun olmayan 1520, 930 kullanan varsa, 1500 tane 520, 620, 720, 820 kullanan var memnun olmayan. Neden acaba? Hani aynı işletim sistemi var ya hepsinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 4 Nisan 2015; 23:45:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist E kullanıcısına yanıt
    iosta whatsapp sesli görüşme diye onu söylersek wp nun eksiklerini söylemek lazım ki ona sayfalar yetmez. instagram betadan tut facebook uygulamasına kadar. adam gibi çalışan tek sosyal uygulama twitter. onun harici hepsi diğerlerinin gerisinde.


    520 değil 1000 lira verip l820 kullanıyorum. saydırırım tabii. adam gibi güncelleme verecek 3 sene boyunca. söz verdi bize ondan aldık telefonu. ama sistem halen diğerlerinin gerisinde.

    1520 kullanan memnunsa onun bileceği iş ama 520 kullanan memnun değilse adamlar sonuna kadar haklı. Microsoft değilmiydi siz değilmiydiniz 512 mb ramde bile WP stabil diye. adamlar size kanıp telefonu aldı ama microsoft şimdi yan çizmeye başladı. yok uygulamalar 1 gb ram istiyor yok wp 10 onlara eksik gelebilir diye. tam anlamıyla eksiksiz verecek microsoft. sözünü tutacak. WP7 gibi yine yüzüstü bırakmayacak. o kadar!!!!!

    Bu bölüme girdiğim zaman WP a diğer platformlarda olmayan özellik geldi diye konu görmek istiyorum ben. Flaş uygulamasıyla telefonuzun flaşını farklı kullanın, vine güncellendi konularını değil.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.